Робочий зошит для виконання практичної "Мед"

Про матеріал
Матеріал стане у нагоді при вивченні основ споживчої етики, можна використовувати у модулі "Кулінарія". Можна використовувати під час дистанційної освіти.
Перегляд файлу

Как отличить настоящий мед от поддельногоЕКСПРЕС-ЛАБОРАТОРІЯ

ОБИРАЄМО ЯКІСНИЙ МЕД

Мед- ще один продукт підсолоджувачів, який є еко продуктом.  Цікаво: щоб зібрати 1 кг меду, бджоли пролітають на загал 40 000км, що дорівнює довжині екватора.              В теплій воді мед розчиняється до однорідної рідини. Якщо додати кілька крапель йоду, то хороший і натуральний продукт не відреагує, а, відповідно, колір медового розчину не повинен мінятися. А якщо ви купили підробку, тоді розчин набуде синюватого відтінку. Потім ще можете додати в той же розчин оцет. Якщо на поверхні з’явилася піна, почала шипіти-у мед додали крейду або крохмаль(для щільності, ваги). Найпростіша перевірка: капніть на папір мед. Якщо папір навколо каплі зволожився-мед не дозрів.

Показник

 

1.

Колір, смак

 

 

2.

Прозорість, консистенція

 

3.

Як веде на папері (дозрів чи ні)

 

4.

Колір розчину води з медом

 

5.

Реакція розчину з медом на йод

 

6.

Реакція розчину з медом на оцет

 

Виконали:

 

ВИСНОВОК:

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Скляр Оксана Віталіївна
    Дякую за матеріал. Виконували разом з дітьми, всім сподобалось.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
3 квітня 2021
Переглядів
392
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку