Робота з використанням цифрових інструментів під час дистанційного навчання.

Про матеріал
Робота з використанням цифрових інструментів під час дистанційного навчання.
Перегляд файлу

Робота з використанням цифрових інструментів

 під час дистанційного навчання.

 

  1.               Liveworksheets  - веб ресурс для створення інтерактивних завдань будь-якою мовою. Досить багата бібліотека інтерактивних аркушів українською мовою. Багато інструментів для створення завднь: поля для вводу тексту, вибір правильної відповіді, співвідношення, прослуховування аудіо тощо. Зрозумілий інтерфейс. Автоматичне надсилання результатів робіт вчителю з перевіркою.

 

  1.               Wordwall - простий спосіб створити свої власні навчальні ресурси.

Можна створити індивідуальні заняття для свого класу. Вікторини, матчі, ігри в слова і багато іншого.

 

3. Learningapps - створений для підтримки навчання і викладання за допомогою невеликих загальнодоступних інтерактивних модулів (далі - вправ). Дані вправи створюються онлайн і в подальшому можуть бути використані в освітньому процесі. Для створення таких вправ на сайті подано доступну кілька шаблонів (вправи на класифікацію, тести з множинним вибором і т. Д.). Дані вправи не є закінченими навчальними одиницями і повинні бути інтегровані в сценарій навчання.

 

4. Розвиток дитини https://childdevelop.com.ua генератор практичних завдань для дітей. Створення індивідуальних завдань для  цілого класу учнів. Цей генератор практичних завдань дозволяє створювати та відразу роздруковувати завдання для дітей різного віку з математики, читання та письма за заданими параметрами.

 

docx
Додав(-ла)
Рябенко Марина
Додано
8 травня 2021
Переглядів
435
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку