Російський патріарх Кирило підтримав агресію Росії 6.03.2022 року. Т.В. Пекар

Про матеріал
Слайди презентації мають фото матеріали, які свідчать про злочини військ РФ на території України, спрямовані на засудження війни, агресивної політики В. Путіна та його підтримки патріархом Московського патріархату Кирилом (Гундяєвим), про що він висловився 6 березня 2022 року в прощенну неділю.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Російський патріарх Кирило не засудив війну в Україні і підтримав версію Путіна у своїй проповіді щодо спецоперації, в якій говорив про бойові дії на прощену неділю 6 березня 2022 року. Московський патріархат підтримаввійну РФ – В. Путіна проти незалежної України Вчителька історії Одеської ЗОШ №45 Тетяна Вікторівна Пекар

Номер слайду 2

25 лютого 2022 року. ХРОНІКИ НЕОГОЛОШЕНОЇ ВІЙНИ: Або день третій. Будемо жити!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Школа №134 у Харкові до та після війни РФ з Україною. Одна із 202 зруйнованих шкіл України станом на 7 березня 2022 року.

Номер слайду 5

02 березня 2022 року. Російські війська обстріляли дитячий садок у Северодонецьку - ДСНСУ Северодонецьку на Луганщині обстріляли дитячий садок. Про це повідомляє пресслужба Державної служби з надзвичайних ситуацій."02 березня у дитячому садочку в районі проспекту Центральний 61 пошкоджено дах садочку та перебито тепломережу", - йдеться в повідомленні. На щастя, діти перебували у підвальному приміщенні і не постраждали. 8 дітей та 2 дорослих евакуюють.

Номер слайду 6

Обстріл Ірпеня біля Києва. Мер Ірпеня Олександр Маркушин розповів, що Ірпінь під Києвом зазнав авіаудару з боку росіян. Ракета влучила в жилий будинок. Внаслідок обстрілу Бучі розвалені будинки нових житлових комплексів неподалік Гостомеля та Ірпеня.

Номер слайду 7

Обстріли Ірпеня замість гуманітарного коридору влаштували війська РФ 06 березня 2022 року після другого раунду переговорів. Частина міста захоплена військами РФ, які вбивають і грабують. Загинуло 8 цивільних осіб, з них сім’я з 3-х осіб. Під обстрілами вдалося евакуювати 200 осіб, з них півсотні дітей.Ірпень Київщина 6 березня 2022 року

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Російського патріарха Кирила (Гундяєва) не вражаютьфакти злочинів, які чинять війська РФ в Україні. Він вважає, що це не війна, а підтримує президента РФ В. Путіна в тому, що це спецоперація встановлення миру в незалежній та суверенній Україні. Саме такими нелюдськими методами, знищуючи школи, навчальні заклади, дитячі садочки, житлові будинки влада РФ вирішила заставити Україну добровільно віддати свої історичні території Донецької та Луганської областей і визнати незалежність, захоплених, такими же методами в 2014 році, території Криму та частину цих областей та проголосивши там маріонеткові держави РФ ОРДЛО (ЛНР / ДНР). Очевидно, що обидва очільника – один Російської церкви, а другий – держави, - забули, що тільки «миротворці будуть названі синами Божими».

Номер слайду 10

ПЕРЕМОГА БУДЕ ЗА НАМИ! СЛАВА УКРАЇНІ!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Ринкова Світлана Іванівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
9 березня 2022
Переглядів
248
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку