ПІСОЧНЕ ТІСТО
Пісочне тісто вважається найпоширенішим, простим та головне – швидким у приготуванні.
Воно часто використовується як основа для різної випічки, так і як окремий десерт.
Вс продукти, за допомогою яких готуватиметься п сочне т сто, включно з борошном, обов'язково повинн бути охолодженими. Це стосується кухонних прилад в, як будуть залучен до приготування: дошка, качалка, н ж та нав ть м ксер. Це надзвичайно важливий момент, адже т сто повинно бути певної структури, накше вийде далеким до деалу.
Сипуч та р дк компоненти потр бно зм шувати окремо один в д одного. Існує просте правило: сипуч нгред єнти зм шують з борошном, а р дк з яйцем. А об’єднувати їх варто лише перед зам шуванням т ста. При цьому, цукор рекомендується завчасно збивати з яйцями. Так в н швидше розчиниться, т сто не доведеться довго м сити. До того ж, його вкрай важливо додавати, суворо сл дуючи пропорц ям: надлишок цукру зробить готов вироби жорсткими.
Якщо ви вир шили використовувати два види борошна – пам'ятайте про принцип зам щення. Вважається, що зам нювати борошно можна не б льше н ж 10%. Тобто якщо за рецептом у вас 300 г звичайного борошна, то ншого сорту борошна ви можете додати лише 30 г.
Приготуємо популярний пир г на п сочному т ст - тарт з яблуками, ориг нально оформивши вир б у вигляд букета троянд. В якост начинки в ддамо перевагу
н жному, обвол каюч й досить густому заварному крему, а для формування ф нального шару злегка проварити яблучн дольки в сироп . Отримаємо
смачний, по-святковому ошатний десерт, готувати який набагато прост ше, н ж здається на перший погляд.
Щоб наш тарт вийшов яскравим ефектним, вибираємо для рецепта яблука з насиченою червоною шк ркою, а для отримання акуратних «трояндочок» намагаємося нар зати фрукти максимально тонко - тод «бутони» будуть добре тримати форму згортатися в трубочку без труднощ в.
Складов :
Для т ста: вершкове масло - 120 г; яйце - 1 шт .;
борошно - приблизно 250 г; цукрова пудра - 80 г;
вода - 1 ст. ложка.
Для крему: молоко - 300 мл; яйце - 1 шт .; цукор - 80 г;
борошно - 50 г;
ван льний цукор - 10 г;
вершкове масло - 100 г.
Для верхнього шару: червон яблука - 4-5 шт .; вода - 400 мл;
цукор - 6 ст. ложок.
https://kuhnja.at.ua/publ/vipichka/pirogi/
tart_z_jablukami_i_zavarnim_kremom/
П сочна вип чка – н жне, розсипчасте тане в рот т сто в р зних смакових кол рних вар ац ях. На
в трин будь-якого продовольчого магазину, напевно,
можна знайти не менше 3 – 4 його сорт в, а у великих супермаркетах – набагато б льше.
Однак все це можна приготувати у себе на кухн , маючи невеликий наб р простих продукт в. Сам
процес доставить вам масу позитивних емоц й
додасть упевненост в користь приготованого блюда.
Н яких х м чних барвник в, пальмової ол ї, загусник в ароматизатор в. Т льки натуральн св ж домашн продукти.
http://vkusnoo.com.ua/3621-
pisochne-pechivo-v-domashnikhumovakh-prostiy-retsept-z-
foto.html
Дуже часто бувають так дн , коли хочеться чогось незвичайного солоного водночас. Якщо солоний
настрй бере верх, то без будь-яких проблем можна
приготувати солоний пирг. Оним з таких є кш з
ндичкою. Нереально смачний, нжний дуже
соковитий вн пдйде як для посиденьок з друзями, так для взиту гостей.
https://food.obozrevatel.com/ukr/osno vnyie-blyuda/kish-s-indejkoj.htm