Розв´язування задач з теми: « Середня швидкість нерівномірного руху»

Про матеріал
В умовах сьогодення, коли енергосистема країни сильно пошкоджена та введене почергове енергопостачання, надзвичайно актуальною стає співпраця учителя з учнями в асинхронному режимі за допомогою Google Classroom. Розробка уроку показує можливість для вчителя за обмежений час підготувати завдання, застосувати можливості інтернету для організації активної самостійної роботи здобувачів освіти та функціоналу тестування в режимі «домашнє завдання» української овітньої платфоми «На урок».
Перегляд файлу

Урок №18   7-А -09.11.22

 Урок №20   7-Б -10.11.22

 Тема уроку.    Розв´язування задач з теми: « Середня швидкість нерівномірного руху»

Задачі уроку:   формувати компетентності  щодо  нерівномірного прямолінійного руху, середньої швидкості нерівномірного руху, рішення  типових задач теми

 

Хід уроку

Протягом  уроку ви працюєте  самостійно.

      1.Запишіть у зошит  тему уроку.

     2.Виконайте рішення  задач – пройдіть тестування за посиланням:

https://naurok.com.ua/test/join?gamecode=9406045

 Термін виконання:    15.11.22

 

 

Домашнє завдання:

  1.  Повторити  §12 підручника,   виписати одне  речення тексту;
  2. Виконайте рішення задачі

За 10 с велосипедист проїхав 200 м, за наступні 20 с — ще 700 м, останні 300 м – ще  за 30 с. Знайдіть середню швидкість руху велосипедиста на всьому шляху. значення  шляху, який велосипедист подолав на третій ділянці.

Термін виконання:    15.11.22

Опис.

В умовах сьогодення, коли енергосистема країни сильно пошкоджена та введене  почергове енергопостачання, надзвичайно актуальною стає   співпраця учителя  з учнями  в асинхронному режимі за допомогою Google Classroom. Розробка уроку показує можливість для вчителя за обмежений час підготувати завдання,  застосувати  можливості інтернету  для організації активної  самостійної роботи здобувачів освіти та ураїнської  овітньої платфоми «На урок» для виконання завдань учнями у тестовому режимі.

 

 

 

       

 

 

docx
Пов’язані теми
Фізика, 7 клас, Розробки уроків
До підручника
Фізика 7 клас (Бар’яхтар В.Г., Довгий С.О., Божинова Ф.Я., Горобець Ю.І., Ненашев І.Ю., Кірюхіна О.О.; за редакцією Бар’яхтара В.Г., Довгого С.О.)
До уроку
§ 12. Нерівномірний рух
Додано
9 листопада 2022
Переглядів
715
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку