Пам`ятка як треба працювати під час самопідготовки1. Підготуй усе необхідне до роботи.2. Прибери з робочого місця все зайве.3. Навчальні посібники розклади по порядку виконання завдань.4. Розпочавши роботу, не поспішай!5. Не працюй до повної втоми.6. Під час роботи не жуй, не пий.7. Не відволікайся під час роботи.8. Якщо щось не виходить, то не хвилюйся, а заспокойся і продовжуй працювати.
Шановні гості! Радий Вас вітати у себе на гостинах і звичайно хочу Вас пригостити своїми фірмовими стравами. Про те я впевнений, що Вам буде цікаво не тільки скуштувати , а й самим навчитись готувати смаколики. Перед Вами з`явиться меню з переліком страв, які Вам доведеться сьогодні дегустувати та це не звичайне меню, бо їх назви не відомі, а відомі тільки інгредієнти , які до них входять. А от назву , страви, отримаєте тільки тоді коли зберете всі фішки. Навпроти кожного пункту меню є кишеньки, в які Вихователь вкладатимите фото страв, які ви скуштуєте, якщо назбираєте достатню кількість фішок- інгредієнтів, зароблені правильними відповідями. також нагадую, що у вас мало часу на виконання завдань, адже кухня не терпить зволікання, тому швиденько до роботи! Щасти!
Дорогі діти! Сьогодні ви маєте унікальну можливість не лише скуштувати фірмову страву , що є основною, а й дізнатися мій фірмовий рецепт, який приніс мені успіх. Тож проявіть свою наполегливість, зібраність та організованість. Для приготування основної страви вам необхідно: охайно та швидко виконати всі завдання. І ВУАЛЯ – страва готова! І пам`ятайте “ Кухня не терпить зволікань” тож мерщій за роботу. Бажаю успіхів!