Презентація "Переваги інтегрованого навчання (НУШ)"

Про матеріал
Впровадження інтегрованого методу навчання сприяє розвитку широко ерудованої людини, яка володіє цілісним світоглядом, здатністю самостійно систематизувати наявні у неї знання і нестандартно підходити до вирішення різних проблем. З іншого боку, цей метод навчання дуже привабливий і для вчителів, адже за допомогою нього ми можемо краще оцінити здібності і знання дитини, зрозуміти її. Інтеграція спонукає шукати нові, оригінальні форми та методи навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПЕРЕВАГИ ІНТЕГРОВАНОГО НАВЧАННЯГорюнова Альбіна Олександрівна. Підготувала:вчитель 2 класу Дробишевської ЗОШ І-ІІІ ст.

Номер слайду 2

Урок - це Одна з основних частин життя дитини, і проживання в цьому житті має відбутися на рівні високої суспільної культури. Цей сорокахвилинний момент життя - це не просто продовження домашнього, вуличного життя, це «шматочок історії особистісної долі дитини». вчитель 2 класу Горюнова А. О.

Номер слайду 3

Предметні програми, на жаль, складені так,що знання дитини залишаються штучно розчленованими за предметними ознаками. Потреба подолати ці протиріччя і привела до спроби розробити систему інтегрованих уроків.вчитель 2 класу Горюнова А. О.

Номер слайду 4

вчитель 2 класу Горюнова А. О.

Номер слайду 5

вчитель 2 класу Горюнова А. О.

Номер слайду 6

вчитель 2 класу Горюнова А. О.Інтеграція - це не тільки зміна діяльності і просте перенесення знань, засвоєних дітьми, з одного предмета в інший.

Номер слайду 7

вчитель 2 класу Горюнова А. О.

Номер слайду 8

вчитель 2 класу Горюнова А. О.

Номер слайду 9

вчитель 2 класу Горюнова А. О. Отже змістовні й цілеспрямовані інтегровані уроки вносять у звичну структуру початкової освіти новизну й оригінальність, оскільки мають певні переваги: підвищують мотивацію; формують у молодших школярів пізнавальний інтерес;сприяють формуванню в них цілісної наукової картини світу;розвитку усного і писемного мовлення; дозволяють розвинути творчі вміння й навички; забезпечують систематизацію наукового знання; сприяють розвитку естетичного сприйняття, пізнавальних психічних процесів учнів початкової школи; збільшенню темпу виконуваних навчальних дій, дозволяють включати кожного школяра початкових класів в активну навчально-пізнавальну роботу, виявляти творчий підхід до виконання поставленого навчального завдання.

Номер слайду 10

вчитель 2 класу Горюнова А. О. ДЯКУЮУВАГУ!ЗА

pptx
Додано
8 грудня 2021
Переглядів
4528
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку