Сценарій церемонії нагородження випускників школи гумористичними номінаціями.

Про матеріал
Сценарій церемонії нагородження випускників школи гумористичними номінаціями. Матеріали сценарію можуть бути використані під час проведення інших позакласних заходів та свят, КВК тощо.
Перегляд файлу

Зорепад

Голос за сценою: Колись славнозвісний письменник Вільям Шекспір сказав такі слова: «Усе наше життя – це гра, а ми в ній всі актори!» . За своє коротке життя ми встигаємо виконати масу різних ролей: роль сина чи доньки, закоханого підлітка, люблячої дружини чи чоловіка, матері чи батька, а може навіть і знаменитості світового масштабу… За бездоганно зіграну роль ми отримуємо нагороди. А тому сьогодні ми зібралися тут на 39 церемонії нагородження премією «Шкільний Оскар».

Пані та панове, дозвольте представити вашій увазі ведучих сьогоднішнього свята _____________ та _______________.

(Під музику з зірки виходять ведучі)

Ведучий 1: Пані та панове!

Ведуча 2: Ladys and gentlemens!

Ведучий 1: Батьки та вчителі!

Ведуча 2: Parents and teachers!

Ведучий 1: Хлопці та дівчата!

Ведуча 2: Boys and girls!

Ведучий 1: Ласкаво просимо Вас на церемонію Оскар!

Разом: Welcome to Oskar!

В1: Всім відомо настільки почесно отримувати цю премію. Сьогодні нею будуть нагороджені не зірки Голлівуду, а головні герої вечора – Випускники 2018 року!

В2:Саме сьогодні вони триматимуть в руках свій головний Оскар, до якого йшли довгі 11 років – атестат про закінчення школи.

В1:  Дорогі випускники! Всі ці роки ви були акторами найголовнішого фільму вашого життя під назвою «Школа»                                                                                                (Антитіла - Там де ми є)

В2: І сьогодні ми хочемо відзначити усіх тих, хто змінював кадр за кадром цієї приголомшливої кінострічки.

В1:  Увага усім гостям!

В2: Починаємо вручення премії Оскар і представляємо Вам першу номінацію.

В1:  Чи знаєте ви, без кого не відбудеться жодне кіно? Так, це він – режисер картини.

В2: Ми всі знаємо, що робить оператор – він управляє камерою. Актори грають, сценаристи пишуть. А ця людина робить все, щоб втілити в життя конкретне бачення картинки. І перша номінація в категорії «Найкращий режисер» присвоюється людині, яка наділена глибоким баченням того, як повинен виглядати кінцевий результат, - випускник школи.

В1: Цю номінацію отримує (музика)  класний керівник 11 класу.

В2: На червону доріжку запрошується Красова  Наталія Володимирівна.

В1:  А зараз ми хочемо оголосити головних акторів  одинадцятисерійного фільму.                     До вашої уваги перша номінація!

В2: Коли він заходить до класу, своїм гарячим характером та палкою усмішкою вмить спалює серця дівчат до тла. А пам’ятаєте, як в минулому році горіла майстерня? Це все він і його гаряче серце. Номінація «Сонечко класу». І отримує її Гаврилюк Денис. 

                                                                                            (Гайтана «Сонце нам сяє»)                                                               

В1: Мрії бувають різними: хтось мріяв здати ЗНО на 200 , хтось здобути престижну професію, хтось мріє про дорогий автомобіль, а хтось  - і про нього -Гончарука Вадима. Номінація «Мрія кожної дівчини». І на сцену запрошується Вадим.                                                   

                                                                                                  («О, Боже, какой мужчина)

В2: Не потрібно купувати дорогі каталоги та журнали, не потрібно дивитися інтерв’ю з фешндизайнерами, просто подивіться на цього взірця моди -Гранатюка Дмитра. І номінація «Стіляга» летить до нього.                                                                                 

(«На стиле»)

В1: Її голос поверне до тями і вилікує вашу психіку після здачі ЗНО. Протягом року він надихав,зачаровув та надокучав сусідам Дячук Вікторії, яка перемагає у номінації «Золотий голос».                                                                                 

 (Рибак,мелодія на скрипці)

В2: Є такий вислів: «У кожній дівчині має бути загадка», та цей хлопчина вважає, що і у чоловіків має бути якась загадковість. Номінацію «Містер загадковість» отримує Ейсмонт Олег                                                                                              

  (Пісня з Гаррі Поттера)

В1: Ти вже здав ЗНО і не знаєш чим зайнятись? Тобі сумно і самотньо - заходь на інстаграм цієї дівчини –Даши Зайцевої, вона завжди в темі. Номінацію «Завжди в темі»  отримує Зайцева Дарина. 

                                                                                   (Мега звезда)

В2: Цього хлопця важко знайти, легко втратити і неможливо забути. «Гаряча штучка» класу - Капелюх Ярослав.                                                                 (Время и Стекло- Топ)

В1: Ми не боїмося кінця світу, адже віримо, що краса врятує світ. А з такими модельними даними, як у цієї дівчини, її сміливо можна назвати ще й Топ моделлю. Поліщук Настя перемагає у номінації «Топ-модель класу».                                                                                               

(Світ чекає)

В2: Вона буває різною: сумною, веселою, злою і доброю, кумедною і серйозною водночас на одному уроці. Всі 50 відтінків настрою зібрані у цій дівчині -Кушнір Богдані.  І вона здобуває перемогу у номінації «50 відтінків настрою».

 (Бейонсе- Crazy in love)

В1: Викидайте телевізор, вимикайте комп’ютер, здавайте на макулатуру газети, бо це все вам буде непотрібним, якщо ви товаришуватимете з ним -Лисом Михайлом.  І він перемагає у номінації «Діскавері мен».      

                                                                                                            (Песня про следы)

В2: Цей юнак не тільки влучно та без промаху стріляє в мішень у кабінеті Андрія Тарасовича, а й точно цілиться в жіночі серця. Це – Манійчук Роман і номінація «Стрілець жіночих сердець».                                                                          

  (Винтаж-Роман)

В1:У нас є серйозні претензії до адміністрації Лувру. Чому  серед робіт Ніколя Пуссена та Леонаро да Вінчі досі немає картин цього хлопця? Номінація «Пікассо» вручається Мазуркевичу Назару.                                                                            

( Нарисуй мне небо)

В2: Цю дівчину скоро можуть занести до Червоної книги, оскільки таких добрих людей завжди не вистачає у світі. Це вона - Ремез Люда та її номінація «Добро врятує світ».

(                                                                              )

В1: Якщо ви ідете купувати лотерейний білет, візьміть цю дівчину із собою, адже вона – «Дівчина удача», і це - Остапчук Настя.                                              

 (Ты че такая дерзкая,а?)

В2: Якщо ви запитаєте в цього хлопця чи склянка напівпорожня чи напівповна, він однозначно відповість,  що повна, адже по житті він – «Містер позитив». Це  - Отінов Паша.       

            (Время  и Стекло Троль) 

В1:За свої 11 років навчання вона досягла неймовірних висот. Хочемо сказати лише одне: you’re doing amazing,sweetie! І нагородити її у номінації «Mama-boss». Маша Сорока, ця номінація твоя!   

 (Цвет настроения синий)

В2: А чи знаєте ви, що креативні люди живуть довше тих, хто мислить стандартно?  Отже, довголіття цьому юнакові забезпечено точно. Це – Дюк Юрій та його номінація «Креативний креатив».

«Counting stars»

В1: А цей юнак дуже добре орієнтується у видах мистецтва, а особливо в одному із них. Він точно знає, хто такі Эдвард Элрик, Лайт Ягами,  Йохан Либерт, бо він – «Агніме-мен». І це – Яременчик Дмитро.

«Твои глаза»

В2: Ця дівчина точно знає, що у блондинки більше шансів знятися у голлівудському фільмі, адже вона переможниця номінації «Дівчина – блонда». І це – Марчук Олена.

Агонь-«Опа,опа»

В2: Можна вічно дивитися на три речі: вогонь, воду та на нього - Півня Олександра, бо його досконалості немає меж. Перемогу у номінації «Досконалості немає меж» отримує Півень Олександр.      

(Уou’re simply the best)

В1: Ходять чутки, що образи для зірок на червону доріжку підбирає  вона, а модні критики беруть приклад саме з неї - Кондратюк Тані.  Тому вона отримує перемогу у номінації «Ікона стилю».

(Дольче-Габана)

В2: Когось знайшли в капусті, когось приніс лелека, а його знайшли у кіндер-сюрпризі. Номінацію «Гарячий шоколад»  отримує Мисливець Влад.

                                                                              (Наталія Кіллс-Проблем)

В1: Когось часто гризе совість, але це не про цю дівчину,бо вона і є совість, совість класу, яка гризе не людей, а граніт науки. Номінацію «Совість класу» отримує Ротаєнко Таня.

Demons (початок)

В2: Ця леді може почесно стати десятою музою мистецтва та надихати інших на творчість, адже номінацію  «Муза  класу»  отримує вона - Штогріна Ірина.

                                                                                             (more than you know)

В1: Нами було проведено неофіційне опитування серед представниць жіночої  статі нашої школи, і ми маємо такі результати: у номінації «Просто мачо» перемагає Кобзарук Дмитро.

                                                                                                   (Лобода – Парень)

В2: Кімнати для зняття стресу, смайли,  сквіші нервово відпочивають у стороні, бо у нас в школі є Стінська Аліна, яка отримала номінацію «Міс Антистрес».

                                                                                                      (Фінська полька)

В1: Він завжди люб’язно привітається, відкриє двері та прийде на допомогу (особливо дівчатам). А його зовнішньому вигляду може позаздрити навіть сам презедент. Саме тому його – Тарасюка Олександра - впевнено можна назвати  «Справжнім джентльменом»

                            (PSY-Gentleman)

В2: Протягом навчального року вчителі ловили його, щоб поставити оцінки, учні-щоб спитати домашнє завдання. А світ ловив, ловив його та не спіймав -Ковальчука Ярослава, який і стає переможцем у номінації «Світ ловив мене, та не спіймав»                                 

 (Земля в иллюминаторе )

В1: У його мозолястих руках запросто метал перетворюється на коштовну прикрасу, шматок дерева – на витвір мистецтва. Бо він має золоті руки. Номінація «Майстер- золоті руки» летить до Чмиря Богдана.

Mozgi-«мощь,сила»

В2: Йому заздрить сам Влад Яма, а Наталка Могилевська мріє стати з ним у пару у наступному сезоні «Танців з зірками». Зустрічайте переможця номінації «Танцор діско» Юзькова Сергія.

Могилевська-«Я танцевала»

В1: Але сьогоднішня церемонія Оскару– особлива. Адже, якщо брати наше життя, окремий його фрагмент, ну скажімо, школу – це теж свого роду фільм і мистецтво, в створення та реалізацію якого вкладено немало сил і терпіння, щоб отримати достойний результат.

В2: І весь той професійний склад, який був задіяний у створенні вашого, дорогі випускники, фільму про школу, теж особливий. Це актори першого та другого планів - ваші дорогі вчителі, директор, завучі, техперсонал.

В1: Саме тому, випускники, подаруйте свої оплески тим, без кого фільм під назвою «Школа» не існував би.

Випускники під музичний супровід аплодують

Антитіла - Там де ми є

1

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Єрмак Марина Миколаївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Музичне мистецтво, Сценарії
Додано
15 жовтня 2019
Переглядів
3245
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку