Сценарій для фотоконкурсу

Про матеріал
Розроблений сценарій для фотоконкурсу, який можна проводити як онлайн, так і офлайн, уже містить готові слова переходів між представленням фото.
Перегляд файлу

Сценарій

 

Щасливі ми, що народилися  на такій чудовій, багатій, мальовничій  землі – в  нашій  славній  Україні. Тут жили  наші  прадіди, діди, живуть  наші батьки – тут коріння  роду  українського. І де б ми  не  були, скрізь  відчуваємо  поклик  рідної землі, хвилюємося  аж  до  сліз, зачувши  рідне слово.

 

Ведуча: Доброго дня, шановні присутні!

Фотографія колись починалася зі знімків «на пам'ять», а зараз стала актуальним і модним напрямком сучасного мистецтва.

Ведуча: У перші роки після свого виникнення фотографія була віднесена громадською думкою і фахівцями з різних областей культури до числа забавних дрібничок. Але у 21-му сторіччі ця дрібничка перетворилася на щось неймовірно грандіозне! Це вже цілий напрямок у сучасному мистецтві і захоплюються цим напрямком мільйони!

Фото 1 + представлення

Фото 2 + представлення

Ведуча: Любімо рідну мову, бо це найприродніше і найсвятіше людське почуття! Любов, яка зароджується ще з маминої колисанки, її потрібно розвивати і збагачувати протягом усього життя. І чим глибше людина вживається в рідну мову, тим надійніше вона себе усвідомлює представником свого народу. Той, хто любить рідну мову, всім серцем сприйме і справжні патріотичні почуття людини іншої національності. Любов до України починається з любові до рідної мови!

Фото 3 + представлення

Фото 4 + представлення

Ведуча: Бажання зберегти красу швидкоплинного життя створило дивовижний вид мистецтва - фотографію. Під час зародження фотографії в світі панувала думка про те, що мистецтвом може бути лише рукотворний твір, але час розставив все по своїх місцях і довів, що мистецтво багатогранне і має безліч сторін. 

 Фото 5 + представлення

 

Ведуча: Будьмо відкритими перед світом, зберігаючи водночас власну культурну самобутність та невичерпне розмаїття українського слова і будемо чемно ставитись до рідної мови кожного народу.

Повертаймо українській мові роль творця духовного відродження нації, духовного світу людини. Бережімо рідне слово! Бо в ньому мудрий дух пращурів, сила нашого сьогодення і майбуття.

Ведуча:

Торкніться сонячного слова

На струнах серця і душі.

І старанно вивчайте мову,

І трепетно любіте мову,

І все життя шануйте мову,

Мов рідну матір бережіть!

Дякуємо за увагу!

docx
Додано
8 червня 2022
Переглядів
244
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку