Сценарій до Дня святого Валентина

Про матеріал
Сценарій до Дня святого Валентина І знову лютий. Але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене, комірці прикрашають сердечка-символи, а в поштовій скриньці ви знаходите довгоочікуване й таке коротке зізнання в коханні. Тож вечір наш присвячений коханню. Саме йому, коханню! Неспокійному і спокійному!Підступному і відданому!Нерозділеному і взаємному! Гіркому і солодкому! Вічному коханню! День Святого Валентина має й іншу назву — День закоханих.
Перегляд файлу

                            Сценарій до Дня святого Валентина

І знову лютий. Але про який холод йдеться, коли обличчя усміхнене, комірці прикрашають сердечка-символи, а в поштовій скриньці ви знаходите довгоочікуване й таке коротке зізнання в коханні.

Тож вечір наш присвячений коханню. Саме йому, коханню!

Неспокійному і спокійному!Підступному і відданому!Нерозділеному і взаємному!

Гіркому і солодкому! Вічному коханню!

День Святого Валентина має й іншу назву — День закоханих. Звідки пішла ця назва, нам розповість легенда.   (Лунає лірична музика. Презентація)

Історія оповідає, що у третьому столітті нашої ери у Римі жив молодий священик Валентин. Окрім релігійної практики, він займався тим, що вчив і лікував людей. Швидко линула про нього слава. Одного разу тюремний наглядач привів до нього доньку, сліпу від народження, сподіваючися, що силою своєї віри і знань священик зможе зцілити її. Валентин із першого погляду закохався в дівчину, розпочав лікування, але нічого не допомагало.

У цей час римський імператор видав указ, який забороняв чоловікам одружуватися, адже їх обов’язок — бути хоробрими воїнами. Молодий єпископ Валентин, порушуючи імператорський указ, таємно вінчав закоханих, за що його було кинуто до в’язниці. Коли тюремник дізнався, що Валентин потрапив за ґрати і його мають незабаром стратити, то бідолашний батько хотів покінчити життя самогубством, адже дочка мала довіку залишитися незрячою.

Священик мужньо сприйняв звістку про неминучу смерть і за день до страти попросив чорнило, перо й папір, написав останнього зворушливого і ніжного листа Юлії (саме так звали дівчину) і вклав разом із ним у конверт квітку жовтого крокусу, передавши листа саме 14 лютого. У цей день, 14 лютого 270 року, Валентина спалили.

Сумний батько повертався додому, а на порозі його чекала донька. Тюремник мовчки віддав листа дівчині. Вона розгорнула його і в середині знайшла квітку Записка закінчувалася словами: «Від твого Валентина». Дівчина поклала квітку на долоню і... раптом побачила її прекрасні прощальні кольори. Вона стала зрячою! Сталося це із присмаком великої втрати.

Любов підносить серце над землею і робить дивовижні чудеса.
Стає людина зовсім інша з нею, тоді в її душі живе краса.
Тоді в душі троянда розцвітає, співає у душі тоді весна!
Любов людська велику силу має, зцілити може й оживить вона.

Минули століття... Валентина за його добрі справи зарахували до лику святих. 496-го року Римський Папа Геласіус оголосив цю дату Днем Святого Валентина. 14 лютого закохані всього світу святкують День Святого Валентина. Цього дня розкривають одне одному свої почуття, дарують подарунки, готують сюрпризи. У передсвяткові дні ви можете не вагаючись, сміливо освідчуватися в коханні. Нерішучі можуть скористатися валентинкою чи іграшкою у вигляді сердечка. За повір’ям, у ніч на 14 лютого Святий Валентин сходить на землю і дослухається до розбитих сердець. А чи вміємо ми кохати? Чи спроможні витримати цей важкий і солодкий тягар? Зараз перевіримо, провівши святкову конкурсну програму. На нашому святі  ми оберемо найромантичнішу пару — Валентина і Валентину. За це звання будуть змагатися наші пари

КОНКУРС № 1 "ПАНТОМІМА".

На листках паперу надруковані завдання. Хлопці одержують завдання, його демонструють, а дівчата його відгадують.  На підготовку та роздуми 1 хв..  Почали!

Конкурс:№2 Інтелектуальний конкурс.

1. З якого крана не беруть воду? (З підйомного)

2. Що знаходиться в середині школи? (Буква о)

3. На базарі один покупець купив три кози і заплатив 3 гривні. По чому

пішла кожна коза? (По землі)

4. Пішохідна частина вулиці. (Тротуар)

5. З якої рослини плела сорочки сестра для своїх братів-лебедів? (З

кропиви)

6. Пристрій, який вимірює температуру тіла? (Термометр)

7. В якій квітці сиділа Дюймовочка? (Тюльпан)

8. З яким кольором змішують жовтий, щоб отримати зелений? (Синій)

9. Як називають квадратний майданчик для гри в бокс? (Ринг)

10. Як в Україні називають посаду голови держави? (Президент)

11. Хто має найбільший хобот? (Слон)

12. Яку команду дає вартовий? (Стій)

13. На якому музичному інструменті грає крокодил Гена на день свого

народження? (Гармошка)

14. Що згубила Попелюшка, тікаючи з балу? (Туфельку)

15. Чим заправляють салат олів”є? (Майонезом)

16. У який гощик не можна налити води? (У повний)

17. Якого каменя немає у морі? (Сухого)

18. Скільки тварин тягнуло ріпку? (3)

19. Хто вигнав Крутя і Вертя з-за столу? (Півник)

20. Хто вигнав Козу-Дерезу з зайчикової хатки? (Рак-Неборак)

КОНКУРС №3  «СОЛОДКІ ПОЦІЛУНКИ»

Оголошуємо конкурс "Солодкі поцілунки". Завдання полягає в тому, поки що звучить музика треба залишити якнайбільше поцілунків па сердечку.

Конкурс №4 "Хто згадає більше слів"

"Ця гра легко замінить конкурси на День Святого Валентина в школі, сприяючи розвитку уваги і активності у дітей. Всім учасникам пропонується по черзі називати слова, які мають відношення до прекрасного почуття любові. Основною умовою є те, що слова ці повинні починатися з букв, що входять до складу слова "любов".

Конкурс № 5 « З'єднай половинки»

Про людські душі Платон писав, що Бог розкидав їх половинки по всьому світу і ці половинки шукають одна одну під чарівну мелодію, а тоді коли роз’єднанні половинки зустрічаються навіть мелодія замовкає.Сьогодні ми з вами допоможемо з’єднатися роз’єднаним половинкам, які знає увесь світ.

Джульєтта - Ромео.Адам – Єва  Майстер - ... (Маргарита)

Маша і - … (ведмідь)  Кай - ... (Герда)  П'єро - ... (Мальвіна)

КОНКУРС № 6 "ПОДАРУНОК".

 Ви, як справжній джентльмен, обов'язково повинні піднести своїй дамі подарунок. Але від краси своєї подруги у вас відібрало мову, і тому вам належить пояснити їй, що ви хочете подарувати, використовуючи лише жести. А що саме ви будете дарувати, вирішить жереб.Учасники тягнуть з капелюха жереб.

Конкурс № 7 «Солодка парочка»

Кожній парі дається по цукерці. Завдання кожної пари — спільними зусиллями без допомоги рук розгорнути і з'їсти цукерку. Пара, яка впорається з завданням, перемагає. 

Вечір закінчується, але свято у ваших серцях триває. Ми хочемо, щоб сьогодні прозвучало не одне зізнання в коханні, може навіть привселюдно. Нехай ваша душа завжди буде зігрітою чиєюсь любов’ю, теплом і ласкою.Зігрійте і ви когось любов’ю, турботою, адже кохання не просто почуття — це сенс нашого життя. Нехай любов і краса супроводжують його. День Святого Валентина — це день, коли заборонено сумувати.

docx
Додано
13 лютого 2020
Переглядів
431
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку