Сценарій до Дня туризму

Про матеріал

"ТУРИСТИЧНА МАНДРІВКА" ВЕДУЧА1: Доброго дня любі діти та прекрасні вчителі! Сьогодні незвичайне свято у школі , присвячене Дню туризму! Тож з радості повідомляємо, що на вас чекають шалені пригоди, мандрівки станціями, нові цікавинки та несподіванки! Ведучий2: Хто такий турист? Це людина, яка любить подорожувати, відкривати нові далі. Це людина, яка понад усе любить свій рідний край, свою землю. Яка надає перевагу голубому шатру неба над тіснявою будинків. Біля туристичного вогнища створювалися найкращі пісні, біля нього зароджувалася найміцніша справжня дружба . Сьогоднішнє наше свято проходить під таким девізом:

Перегляд файлу

 

Сценарій квесту

«ТУРИСТИЧНА МАНДРІВКА»

Фанфари

ВЕДУЧА1: Доброго дня любі діти та прекрасні вчителі! Сьогодні незвичайне свято у школі , присвячене Дню туризму! Тож з радості повідомляємо,  що на вас чекають шалені  пригоди, мандрівки станціями, нові цікавинки та несподіванки!

Ведучий2:  Хто такий турист? Це людина, яка любить подорожувати, відкривати нові далі. Це людина, яка понад усе любить свій рідний край, свою землю. Яка надає перевагу голубому шатру неба над тіснявою будинків. Біля туристичного вогнища створювалися найкращі пісні, біля нього зароджувалася найміцніша справжня дружба . Сьогоднішнє наше свято проходить під таким девізом:

Лінь, тугу - відганяйте! Мандруйте! Нові місця пізнавайте!  

 Ведуча 1. Ми пропоную побути туристами та пройти туристичним маршрутом. Ви будете подорожувати зупинками : Прогноз погоди, Історична, Багаття за всіма правилами,  Туристичні танці та пісні, Збір палатки та секрет рюкзака.  Також не забувайте про техніку безпеки та поведінку під час руху на станціях. Пам’ятайте швидкість важлива, а правильність відповідей найважливіша!

Ведуча  2 : Сьогодні розпочнуть мандрувати 5 активних спортивних команд нашої школи!  Подолавши усі перешкоди на станціях, ви повинні дуже швидко повернутися на початок руху!  Розпочинаємо наші змагання зі старту! Тож поспішайте отримати маршрутні листи і розпочинайте захопливу подорож! Бажаємо вам успіхів! РАЗ, Два , ТРИ подорож почали!

Маршрут за такими стежинами:»

Ведуча 1 : Нарешті всі команди зібралися на фінальне закриття туристичної мандрівки!Поки  журі підводить підрахунок балів запеклої боротьби! Зараз ми з радістю  долучимося усією шкільною родиною до танцювального флешмобу!

Флешмоб «Ла - ЛА»

Вед 2: Підрахунок голосів завершено! Переможці визначені! До привітального слова запрошується директор школи  !

Вихід директора

Вед 1 : Дякуємо учасникам квесту! МИ ще раз переконалися, що учні нашої школи активні , спортивні та розумні!

Вед 2 : Хай щастить! До нових незвичайних подорожей! Дякуємо за увагу!

docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Виховна робота
Додано
18 березня 2020
Переглядів
1740
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку