Сценарій до Дня Вчителя "Учителем не кожен може бути"

Про матеріал
Сценарій до Дня Вчителя "Учителем не кожен може бути" для учнів 5-9 кл. на допомогу класному керівнику чи педагогу-організатору.
Перегляд файлу

Сценарій святкового концерту до Дня Вчителя.

«Учителем не кожен може бути»

(Голос за кулісами)

Осіннє небо, вмите журавлями,

Осіннє свято - тихе і святе.

Учителько! Ви - світлий образ мами,

Дитячих доль відлуння золоте.

 

Вед.1: Доброго дня, шановні вчителі! Ми  раді вітати вас з цим чудовим, професійним святом.

Вед.2: Поволі падає золоте листя і вкриває землю розкішним жовтим килимом, у якому ніби загубилися ваші ніжні посмішки.

Вед.1: І це золото, дароване вам щедрою осінню в знак щасливої долі, і день цей, осяяний тисячами щирих посмішок вдячних учнів, належать вам, дорогі вчителі!

Вед.2: Цьогоріч уже в 30-те пролунав шкільний дзвінок – це коротка мить, але ця нотка прозвучала у житті багатьох поколінь учнів, що вже випурхнули із завжди привітно відчинених дверей школи. Наших випускників можна зустріти в багатьох вищих навчальних закладах та на управлінських посадах.

Вед.1: Наш навчальний заклад має багату історію, а і які високі результати дає спільна щоденна наполеглива і часом рутинна праця. Об’єднують нас не лише уроки, не лише режим роботи, а й особливий, піднесений дух школи, що робить її  нашим другим домом. 

Вед.2: Фактично, кожна людина – кожен вчитель та кожен учень – мають власну історію, і ця історія має своє місце в загальній історії школи. 

Вед.1: Здобутків школи за 30 років дуже багато – це величезне розмаїття спогадів, ідей, думок та цікавих проектів учнів, вчителів та батьків, які вірять у щасливе майбутнє нашої школи і не жалкують, що пов’язали із нею частину свого життя.

Разом: З ювілеєм, рідна Школо!

 

Пісня «Школа – це кльово»

Вед.2: Успішна школа та, де панують взаєморозуміння дітей, батьків та вчителів, гуманність і справедливість.

Вед.1. Тож ми запрошуємо професіонала своєї справи, про якого говорять, що він йде попереду часу, і весь колектив школи веде за собою. Тож з великою радістю та повагою ми запрошуємо директора школи Сергія Лебедко для вітального слова.

Виступ директора.

Пісня «Про школу»

Вед.1: Сьогодні стало відомо, що на полицях нашої бібліотеки незабаром з‘явиться хітовий блокбастер педагогічних термінів і понять. Назву блокбастера поки-що не розголошують, а от кілька сторінок ексклюзиву із нього нам все-таки вдалося відділити!

Вед.2:  Вашій увазі пропонуються уривки з унікального педагогічного словника за редакцією  вчителів Ріпкинської школи №2:

Учень – це сукупність ліні, дурниць і дарма витрачених зусиль, який переміщається по школі за допомогою стадного інстинкту чи голоду.

Прибирання території школи – комплекс заходів із псування шкільного інвентарю, витоптування газонів і вкорочування життя класного керівника та вчителя трудового навчання, шляхом систематичного тріпання нервів педагогів учнем.

Класний журнал – сукупність аркушів, що сприяє засвоєнню шкільної  та професійної премудрості шляхом занесення балів. Занесення до журналу низьких балів сприяє кращому і швидшому засвоєнню  матеріалу учнем.

Останній дзвінок – звук, який схожий на церковний дзвін, що сповіщає про грядуще пришестя Спасительного Царства (у просторіччі – канікул). Такий дзвін має чудотворну силу виганяти зі школи учнів на канікули!

Вед.1: Це лише невелика частина книги. З питань придбання повного видання блокбастера звертатись за телефоном: 522 – 32 – 32.

Вед.2: Це все звісно жарти…. Ви справжні вчителі, тому пишайтеся своєю професією. Хотілося б закінчити простим, але дуже змістовним побажанням для наших вчителів. Візьміть чашу терпіння,


Вед.1: Налийте туди повне серце любові,

Вед.2: Вкиньте дві пригорщі щедрості,

Вед.1: Хлюпніть туди ж гумору,

Вед.2: Посипте добром,

Вед.1: Додайте якомога більше віри,

Вед.2: І все це добре перемішайте.

Вед.1: Потім намажте на шматок відпущеного вам життя

Вед.2: І пропонуйте всім, кого зустрінете на своєму шляху.

Вед.1: Бережіть себе, бережіть Україну. Всього вам найкращого.

Вед.2: Хай у вас та ваших близьких все буде добре.

«Пісня-побажання»


 


 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

docx
Додав(-ла)
Ширай Альона
Додано
15 січня 2021
Переглядів
243
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку