Сценарій до свята 8-го Березня!

Про матеріал

Сценарій створений для проведення виховного заходу, тематика свята присвячена до Дня 8-го Березня! Мета заходу уособити величну постать жінки, адже кожна людина, кожен народ має свої святині. До таких святинь насамперед належить любов до матері, до тієї жінки, яка дала нам життя, яка нас виплекала, виростила і виховала.

Перегляд файлу

СЦЕНАРІЙ КОНЦЕРТУ ДО 8 БЕРЕЗНЯ

 

Відеопривітання.

 

Ведучий 1: Доброго дня пані та панове, дорогі, милі, кохані жінки, матері, сестри та бабусі! 

Ведучий 2: Сердечно вітаємо вас з чудовим весняним святом – 8-го Березня, яке є символом кохання, радості й тепла!

Ведучий 1. Для зачитання урочистого наказу з нагоди святкування Дня 8-го Березня запрошується, заступник директора з навчально-виробничої роботи Галина Миколаївна Писаревська та директор училища Савелій Іванович Одайський.

Ведучий 1: Возвеличуючи жінку – берегиню родинного затишку – люблячу і ніжну, вірну та безкорисливу, щиро дякуємо вам за ваше благородство душі, силу духу, плідну працю на рідній землі, невтомні руки та чуйне серце.

Ведучий 2: Сьогодні такий день, який буває лише раз у рік. Тому нехай всілякі турботи, хвилювання залишаться позаду, а ми зичимо вам теплих посмішок, радісних облич, чудового настрою на протязі всього святкового концерту, бо у нас свято.

Відеоролик

Ведучий 1:  Наші предки завжди жили в любові та злагоді з матінкою-природою та Всесвітом. І важливу роль у цьому відігравала жінка-берегиня.
Ведучий 2: У древніх слов'ян Берегиня вважалася Богинею родючості та домівки. Її просили про допомогу в здобутті коханого чоловіка, шукали у неї захисту від різних негараздів і темних сил.

Ведучий 1: Жінки здавна зберігали й передавали наступним поколінням знання про те, як щасливо жити на Землі, про те, як любити: себе, чоловіка, дітей, природу; як вибудовувати гармонійні відносини з довколишніми, тобто про те, як влаштований Всесвіт і як взаємодіють між собою всі живі істоти на Землі.

Ведучий 2: Кожна людина, кожен народ має свої святині. До таких святинь насамперед належить любов до матері, до тієї жінки, яка дала нам життя, яка нас виплекала, виростила і виховала. Ми складаємо шану i дяку всiм матерям. Бо як вiчне життя на землі, так вічна мати – символ Добра, Миру, Щастя.

Пісня жестовою мовою

Ведучий 1: А ми переконанні, що одного шляху для всіх жінок не існує і для кожної він свій єдиний і неповторний. Найголовніше шукати й знаходити, і знову рухатися далі. Досконалості - немає меж, і на яку б ви сходинку не зійшли, потрібно розуміти, як мало ми насправді знаємо, і як багато ще належить осягнути!

Ведучий 2: Таккккк. Дійсно історію не зміниш, але ми  навряд чи будемо заперечувати той факт, що свято 8-го Березня є одним з найулюбленіших свят всіх жінок, а найбільше чоловіків.

Ведучий 1: Саме так, адже з ледь відчутним весняним подихом приходить до нас чудове жіноче свято – 8-ме Березня. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Ведучий 2: Іван Васильович, а ви помітили, що жінки і дівчата сьогодні надзвичайно красиві?

Ведучий 1: Так, Ілля Миколайовичу згоден з вами, дійсно красиві. І найкрасивіші пісні, які ми підготували – це пісні про любов до жінки. Єдиної та неповторної.

Пісня  Паладій Павло Де би я не був

Ведучий 1: Слухайте Ілля Миколайович, а може в переддень такого свята надамо молодому поколінню пораду, що подарувати коханій?

Ведучий 2: Ну давайте! Наприклад, листівку з побажанням «Я чекав на тебе все життя!».

Ведучий 1: Ні!!!! Ні в якому разі, вона ж подумає, що ви натякаєте на її Вік?

Ведучий 2: Ну тоді професійний фотоапарат.

Ведучий 1: Можна подумати, що ви хочете щоб вона читаючи інструкцію з розуму зійшла.

Ведучий 2: Давайте тоді диск із записами Олега Винника.

Ведучий 1: Це точно ні, вона подумає, що ви хочете щоб вона ходила заплакана і нікому не потрібна.

Ведучий 2: Ну тоді танець у виконанні танцювального колективу БЕД БОЙС.

Ведучий 1: А це вже зовсім інша справа.

      Танець

Ведучий 2: Любі наші жінки і дівчата! У цей святковий день ми хоче­мо знайти  якісь особливі, теплі і щирі слова, щоб привітати вас, подякувати за ваш нелегкий труд, за вашу невичерпну доброту, чуй­ність і ласку.

Ведучий 1: І тому у переддень жіночо­го свята маємо честь оголосити Основний Закон джентльмена, ухвалений Генеральною асамбле­єю загально училищної  Ради джент­льменів першого скликання у першому читанні 6 березня 2018 року нашої ери.

 

1 учень. Стаття 1. Жінка вважається людиною.

2 учень. Стаття 2. Жінка, що перебуває на території Чернівецького вищого професійного училища радіоелектроніки., вважається леді.

1 учень. Стаття 3. Леді є самостійною, ні від кого незалежною, вільною і суверенною.
2 учень. Стаття 4. Краса є основним багатством леді.

Учень. Розділ 2. Права і свободи леді.

1 учень. Стаття 5. Основним символом леді є усмішка.
2 учень. Стаття 7. Леді мають право на безстрокову декретну відпустку по догляду за джентльменами.

1 учень. Стаття 8. Ніхто не може втручатися в особисте життя леді, крім її родичів, сусідів, колег по роботі, представників адміністративних служб, санепідемстанції, Верховної Ради, Генеральної асамблеї ООН та позаштатних кореспондентів Бі Бі Сі — техпрацівниць.

2 учень. Стаття 9. Джентльмен є гарантом довічного духовного і артеріального благополуччя леді.

Учень. Розділ 3. Обов'язки джентльменів.

1 учень. Стаття 10. Джентльмен створений для леді, як птах для польоту.
2 учень. Стаття 11. У джентльменів все повинно бути прекрасним: і картуз, і куфайка, і кирзові чоботи.

2 учень. Стаття 13. Повноваження джентльмена не припиняються довічно.

1 учень. Стаття 12. Ні в якому разі не передати свої повноваження щодо леді допоміжним органам!

Суддя. Стаття 14. Основний Закон джентльмена набуває чинності з моменту його урочистого прочитання у цій залі. Джентльмени цілують леді!

 

Ведучий 2: Дорогі, милі жінки і ми не втомлюємося сьогодні повторювати це знову і знову! Поки існує світ, нескінченна величезна любов і подяка, найтепліші, кращі слова та пісні на всіх мова звучатимуть для Вас.

Ведучий 1: Ви! Такі ж вічні  і незбагненні, як зоряне оточення нашої планети. Скільки б ми не вдивлялись в зоряне небо, ми завжди відкриваємо в ньому непомічену раніше зірочку. Так і жінка – скільки б ми не спілкувалися, завжди відкриваємо для себе в кожній із них усе нові і нові відчуття. То ж пропонуємо Вам переміститися в театр німих акторів.

      Сценка «Пам’ятник»

Ведучий 1: Ну і як в такий день при такій кількості жінок та дівчат, не поговорити про красу.

 Ведучий 2: Будьте обережні Іване Васильовичу 90% жіночої краси складається з чоловічої уяви.

Ведучий 1: Згоден з вами Ілля Миколайовичу і як говориться «Жінці – дуже пасують брюки, особливо коли вони ідуть поруч».

Ведучий 2: Так ви натякаєте на те, що біля жінки завжди повинен бути гідний чоловік?

Ведучий 1: Звичайно, адже саме сьогодні такі чоловіки будуть співати для наших чарівних жінок та дівчат.

Пісня

Ведучий 2: А наше свято до бігає кінця. Нехай цього дня вас пестить весна крихітними чарівними дзвониками променів і жовтими грудочками мімози, нехай сонячний промінь увійде до вашого вчительського царства. Крутіть цього дня всім небосхилом! Щастя вам, усмішок, солодкого стану душі!

Ведучий 1: Нехай у ваших оселях завжди панують мир і злагода, добро і достаток, надія і щира любов! Міцного вам здоров’я, щастя, добробуту, щедрої долі, чудового весняного настрою та Божої благодаті на довгі роки!

 

 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Балко Лідія
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Пов’язані теми
Педагогіка, Сценарії
Додано
8 грудня 2018
Переглядів
994
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку