Сценарій розважального заходу до свята: Хеллоуїн

Про матеріал
знайомство з історією та деякими традиціями свята, створення гарного настрою і підвищення згуртованості дитячого колективу.
Перегляд файлу

Сценарій розважального заходу до свята: Хеллоуїн

Мета: знайомство з історією та деякими традиціями свята, створення гарного настрою і підвищення згуртованості дитячого колективу.

Обладнання:  комп’ютер, проектор, екран, мультимедійна презентація, 5 маркерів, 5 кульок, 2 рулони туалетного паперу, стіл, картки з завданнями, цукерки.

 

Я- Доброго дня! Ласкаво просимо на свято жахів! Я бачу, вже зібралася вся нечиста сила ... адже ми святкуємо страшний і урочистий День Всіх Святих. В ніч з 31 жовтня на 1 листопада з потойбічного світу приходять душі мертвих. Скоро, в ніч Хеллоуїна, ми перейдемо в невідоме нове, зустрінемо зиму. Тільки в цю ніч ворота часу відкриті в обидві сторони. Хеллоуїн наближається, час переходу настає.

Л- Хеллоуїн - це один з найцікавіших і незвичайних свят. Тому, що в цей день веселяться зомбі, привиди, відьми, чаклуни і всякі страшні монстри.

Адже у них вихідний! Всім злодіям теж потрібно відпочивати. У своє свято вони не роблять нічого поганого, стають хорошими, веселяться та танцюють. Не вірите? Дивіться…Я запрошую на сцену найстрашніших маленьких кошмариків танцювального колективу.

Таланти центру

Л- А зараз настав час і нашим запрошеним монстрам вийти з укриття. Запрошую вас прийняти участь в страшнючих загадках. Кошмарики, які нададуть вірну відповідь – виходять до сцени.

  1. Хто спить в саркофазі та ховає обличчя за полосами тканини? (Мумія)
  2. Хто боїться часнику? (Вампір)
  3. Хто зазвичай варить зілля? (Відьма)
  4. Хто лякає вночі в полі? (Опудало)
  5. Хто полюбляє болотну воду та водорості? (Водяний)

 Я- А тепер, мої страхолюдинки, я хочу запропонувати вам цікавий конкурс. Ви знаєте що є символом Хеллоуїна? Так, це гарбуз, який називають головою Джека. Але на нашому святі вона відсутня. Це треба виправити. Я пропоную це зробити вам.

Л- Конкурс «Створи Джека»

Обираються 5 учасників, яким необхідно на надувних кульках намалювати якомога страшніші обличчя.

Я- Вікторина з англійської мови

Л-- Конкурс «Передай Джека»

Обираються всі бажаючі. Учасники стають по колу і під музику передають кульку, яка перемогла в попередньому конкурсі. Коли мелодія закінчується учасник, у якого в цей момент в руках кулька  голосно кричить, як від страху та вибуває з гри.

Я- Молодці. Зараз наступний конкурс, мені потрібно 4 учасника. Як же визначитись, коли стільки бажаючих? Звісно, за допомогою загадок. Яких? А про всяку нечисту силу.

  1. Стара хуліганка с кістяною ногою (Баба-яга)
  2. Сучасний символ Хеллоуїна (Гарбуз)
  3. Коли вони виходять з води -  водять хороводи та грають в квача. (Русалки)
  4. Який літаючий помічник живе в будинку у відьми? (Ворон)

Я- Конкурс «Мумії та жреці»

Обирається 4 учасника. Діти діляться на дві команди - «мумії» і «жреці». За одну хвилину жреці повинні огорнути «мумій» саваном. У кого більше «тіла» мумії буде покрито туалетним папером, той і виграв!

 

Таланти центру

Л- «Збери чудовисько»

Кожен учасник отримує картинку (відьми, гарбуза, привиди) розрізану на шматочки. Потрібно зібрати зображення. Можна провести змагання на швидкість.

 

 

Я- Таланти центру( вистава теремок)

 

К - Конкурс «Невідомі монстри»

Обирається 4 учасника, на їх спинах фіксуються картки з написом (вампір, зомбі, привид, скелет). При цьому кожен може прочитати назву інших, але, не може дізнатися хто він сам. За відведений час гравці можуть задавати питання про своє "звання" іншим, і відповідати на питання інших тільки «так» або «ні».

А ви знаєте, що лякає дівчат більше, ніж монстри та кошмари? Незалежно від кольору та розміру. Це павуки. Страшні, довгоногі, волохаті, противні і кошмарні.

Зараз самі побачите. Павуки – на сцену!

 

Фізхвилинка

Таланти центру

Я- Хто з вас, мої кошмарики вміє співати? Ви впевнені, що у вас дійсно гарний голос для монстрика?

Конкурс «Жахливе виття»

Обирається 6 учасників, завдання яких по черзі продемонструвати наймоторніший крик. Переможця визначають аплодисменти глядачів.

 

Виступ учасника вокального гуртка- Діана

Л- Конкурс "Чортова павутина"

Потрібно 2 команди по три учасники. Беремо клубок ниток і протягуємо через два рукава і передаємо нитку другому учаснику, він виконує теж саме, а потім третьому, поки не утворили павутину. Команда, яка виконала першою це завдання- перемогла.

Вікторина англійська

Л- Гра на Хеловін "Зруйнуй башту відьми" 

Знадобляться будь-які ємкості: паперові пакети від соку, пластикові пляшки або стаканчики, рулони туалетного паперу, залізні банки... Прикрасьте їх на мотив Хеловіну, дайте дітям в руки зброю – кульки, зроблені із зім’ятого паперу і, вперед, до гри!

Кожен з учасників стає навпроти башти. Завдання гравця – влучити в башту та якомога швидше зруйнувати її — тенісним м’ячиком.

 

 

Молодці, гарно пошуміли

А зараз запрошуємо до столу!

 

docx
Додано
9 січня
Переглядів
85
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку