Сценарій спортивного свята "Козацький гарт"

Про матеріал
Ведучий 1. Увага!Увага! Доброго дня, поважне панство і шановні добродії! Ведучий 2. Привіт усім і кожному, хто не полінувався, а відгукнувся на поклик свого серця і активно включився у підготовку і проведення спортивно-розважальної гри «Козацький гарт», приурочених з нагоди Дня Захисника.
Перегляд файлу

1

 

Козацький гарт

(Команди вишикувані на стартовій прямій. Звучать позитивні)

Ведучий 1. Увага!Увага! Доброго дня, поважне панство і шановні добродії!

 

Ведучий 2. Привіт усім і кожному, хто не полінувався, а відгукнувся на поклик свого серця і активно включився у підготовку і проведення спортивно-розважальної гри «Козацький гарт», приурочених з нагоди  Дня Захисника.


Ведучий 1. Сьогодні в нашій школі свято,
Тут сміху, радості багато.
Сьогодні хлопчиків  вітаєм,
всього найкращого бажаєм!


Ведучий 2. Хоробрими, сміливими ростіть,
Кордони України бережіть!
Продовжуйте батьківську справу,
Ростіть Вітчизні, всім на славу.

 

Ведучий 1. Ми бажаємо вам, хлопці, 
Друзі наші щирі , 
Гарно всім навчатись 
І жити у мирі ! 


Ведучий 2. Щоб зростали і мужніли 
Ви кожну годину , 
Щоб батьки пишались вами 
У будь – яку днину ! 


Ведучий 1. Отож разом усіх вітаємо , 
Удачі , щастя , перемог бажаємо. 
Нехай же радість з вами поруч 
Іде завжди праворуч і ліворуч. 


Ведучий 2. Нехай завжди здійсняються всі мрії , 
Вершин блискучих досягайте , 
І нам також допомагайте . 
 

Ведучий 1.  Нумо, хлопці, покажіться!
А ви, друзі, подивіться,
За якого вболівати
Ви прийшли на наше свято?!
 


 

Ведучий 2.  Ви прийшли сюди сьогодні,
Щоб вести запеклий бій.
Тільки, ні, не кулаками,
А в веселій, дружній грі.

Ведучий 1.  Прибули ви змагатись і перемагати.
Отож і просимо вболівальників щиро
Нам у цій грі допомогти.
 

Ведучий 2. Починаємо наші змагання…

Ведучий 1.          Спостерігати за ходом змагань та оцінювати виступи команд буде журі:

 

 

 

Ведучий 2.  Перший наш конкурс має назву «Представлення». Кожна команда мала приготувати назву команди, девіз, привітання суперникам, привітання суддям, емблеми. Оцінюється всі конкурси  в 5 балів.

Ведучий 1. Слово надається нашому почесному журі.

Наступний наш конкурс має назву «Естафетний біг ». Кожен учасник оббігає кубики  і передає естафету наступному учаснику. Перемагає та команда, яка швидше подолає відстань.

Ведучий 2. Наступний  конкурс «Передай м’яч». Учасники сідають на підлогу в колону по одному на відстані 1 метра один від одного. За сигналом вони, прогнувшись, передають м’яч над головою в кінець колони. Останній учасник, отримавши м’яч, біжить наперед, сідає першим і знову передає так само м’яч. І так вся команда, поки капітан знову не стане першим.

Ведучий 1. Слово надається нашому почесному журі.

Наш четвертий конкурс називається «Біг з гімнастичним обручем». Від кожної команди по два чоловіки залазять у гімнастичний обруч і, тримаючи його на талії, біжать до контрольної лінії, при цьому обруч не повинен впасти на підлогу, таким же чином повертаються назад. Перемагає та команда, яка першою прийде до фінішу.

Ведучий 2. Слово надається нашому почесному журі.

Наступний конкурс «Тенісисти». Кожна команда отримає  тенісну ракетку і шарик. Ваше завдання швидко пройти до лінії  із тенісними ракетками і  шариками не загубивши шарик із ракетки. Якщо шарик впав, підняти його і продовжувати естафету з того місця, де впав шарик. Яка команда швидше пройде.

Ведучий 1. Наш шостий конкурс має назву  «Забави кашоварів».  В цьому конкурсі змагаються капітани команд. В мисках знаходяться разом змішані крупи. Ваше завдання: по сигналу потрібно прибігти до столів і як найшвидше розібрати на окремі тарілки все змішане .

Ведучий 2:  Слово журі...

 

Наступний конкурс  називається «Втеча з полону». Потрібно прострибати у мішках до фішки та повернутися так само назад і передати естафету наступному гравцю. І так вся команда.
 

Ведучий 1.  Наступний конкурс  називається «Сильні руки».  Перший учасник спирається на руки, другий бере першого за ноги, і рухаються до лінії, де міняються місцями і, таким чином, повертаються назад, передаючи естафету іншій парі.

 

Ведучий 2:  Слово для оцінювання двох конкурсів надаємо журі.

 

Наступний конкурс має назву «Розмінувати поле». В цьому конкурсі беруть участь по одному представнику від команди. На підлозі два кола, в них розкидані шашки.  Ваше завдання з пов'язаними очима зібрати шашки.

 

Ведучий 1.  Наступний конкурс має назву «Влучити в ціль». Кожен учасник веде м’яча і кидає його в кільце. Перемагає та команда, у якої більше попадань.

 

Слово для оцінювання надаємо журі…

 

Ведучий 2.  Наступний конкурс називається  «Перетягування канату». Починаємо по сигналу.

Ведучий 1:  Надаємо слово журі для визначення та нагородження  переможців.

(нагородження)

 

Ведучий 2: Ми ще раз  вітаю усіх зі святом, святом здоров’я, витривалості, любові до традицій нашого українського народу, особливо вітаємо переможців змагань. 
Ви сьогодні, всі молодці! Ми впевнені, що ви й надалі будете добре навчатися, знайомитися з історією козацтва, дружити зі спортом і станете гідними захисниками нашої держави.

 

docx
Додано
14 березня
Переглядів
75
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку