Сценарій свята Останнього дзвоника

Про матеріал
Орієнтовний сценарій свята Останнього дзвоника для здобувачів освіти 5 класу НУШ.
Перегляд файлу

Сценарій свята Останнього дзвоника

Ведучий 1: Добрий день, шановні батьки, гості та дорогі учні! Сьогодні у нас особливий день – свято Останнього дзвоника. Це свято підсумків, досягнень і нових починань. Для наших п’ятикласників цей рік був надзвичайно важливим та цікавим. Вони здобули нові знання, подружилися, пережили багато незабутніх моментів. Сьогодні ми зібралися, щоб відзначити їхні успіхи і побажати їм гарних канікул.

Прапор нашої країни – це символ нашої незалежності, нашої свободи і нашої гордості.

Учень 1:

Прапор наш - це символ сили, Мужності й свободи. Він - наш захист від нещасть Й гордість для народу.

Синє небо, жовті ниви Це надія й доброта.

Прапор наш - це символ миру, Єдність, сила і краса.

Ведучий 2: Нехай урочисте свято розпочнеться з виконання Державного Гімну України та підняття нашого синьо-жовтого прапора.

(Звучить Гімн України, учні піднімають прапор)

Ведучий 1: Сьогодні ми також хочемо вшанувати пам'ять тих, хто віддав своє життя, захищаючи нашу країну від російської агресії. Прошу всіх вшанувати пам'ять загиблих хвилиною мовчання.

(Хвилина мовчання)

Ведучий 2: Дякуємо. Ми завжди будемо пам'ятати наших героїв. А зараз ми переходимо до найприємнішої частини нашого свята – відзначення учнів, які показали високі результати у навчанні. Ваші старання, наполегливість і бажання вчитися вразили всіх нас. Ми горді за вас!

Шановні учні, кожен з вас - це маленька зірочка, яка світиться своїм унікальним світлом. Сьогодні ми хочемо привітати тих, хто зумів досягти найбільших успіхів у навчанні, і подякувати їм за їхню наполегливу працю.

(Звучить урочиста музика, ведучі по черзі оголошують імена учнів-відмінників, вручають їм дипломи та грамоти)

Вітаємо наших учнів, які здобули найкращі результати в навчанні: Матвія, Михала, Сергія, Валерію, Єву, Дениса, Максима, Софію та Микиту.

Ведучий 1:

Дорогі наші п’ятикласники, ви - наша гордість і надія. Ваші досягнення є свідченням того, що наполегливість і праця завжди приводять до успіху. Бажаємо вам і надалі досягати нових висот, бути завжди цілеспрямованими і наполегливими.

(Учень читає вірш-привітання присвячений успішним учням.)

Учень 2:

П'ятикласники ви наші, Скільки радості у вас!

Ваші знання і ваші сили Привели вас в шостий клас.

Учень 3:

Ви працювали сумлінно, Не боялися знань.

І сьогодні вас вітаєм, Серце сповнене бажань.

Учень 4:

Хай і далі вам щастить, У всіх ваших починаннях. Ми вас щиро обіймаємо, З успіхом вас вітаємо!

Ведучий 2:  Дорогі наші п'ятикласники, ви - наша гордість і надія. Ваші старання та досягнення надихають усіх нас. Ви показали, що немає нічого неможливого, коли є бажання і віра в себе. Ми впевнені, що ви будете продовжувати досягати нових вершин і в старших класах.

Ведучий 1:  Музичний подарунок для усіх присутніх підготувала Софія

(Софія співає пісню “Незламна” Сл: Люся Кава)

Ведучий 1: Шановні вчителі, ваші старання, мудрість і терпіння допомогли нашим дітям досягти високих результатів. Ваш внесок у їхнє виховання та навчання безцінний. (Учні читають вірші про вчителів)

Учень 5:

Вчителі наші, добрі й милі, Ми вам щиро дякуємо за все. За знання, за турботу, за сили, Що в нас вкладаєте щодня.

Учень 6:

Ви нас вчите мудрості й доброти, Наскрізь знаєте наші серця.

Ви - наші дороговкази у житті, Ви - світло, що веде до майбуття.

Ведучий 2:

Важливу роль у нашому навчанні відіграють батьки. Дорогі батьки, ваша підтримка і любов допомагали нашим учням долати всі труднощі. Щиро дякуємо вам за це.

Вірш подяки батькам.

(Учень читає вірш подяки батькам)

Учень 7:

Мама й тато, вам спасибі, За підтримку і любов.

Ви завжди поруч, де б ми не були, Ваше серце гріє знов.

Учень 8:

Ваша віра, ваша мудрість Нас ведуть у світлий шлях. Дякуємо вам за працю, За турботу і за смак.

(Вручення подяк за виховання  та гарні успіхи в навчання батькам)

Ведучий 1: Сьогодні ми підіб’ємо  підсумки цього навчального року, згадаємо найяскравіші моменти шкільного життя (перегляд відео яскравих заходів цього навчального року)

Ведучий 2:

Літні канікули – це час відпочинку та розваг, але ми повинні пам’ятати про правила безпеки. Пропонуємо короткий екскурс з безпеки під час канікул.

(Учні читають вірші про правила безпеки)

Учень 9:

Літо - час веселощів і гри,

Але будь обережним завжди. Не забувай про правила дорожні, І дотримуйся правил пожежних.

Учень 10:

На воді завжди будь уважним, Під сонцем користуйся захистом.

У лісі не забувай про комах,

Та пам’ятай про небезпечні стежки.

Запрошуємо всіх охочих долучитись до інтерактивного квізу “Літні пригоди без шкоди” https://ed-era.com/materials/bezpekovyi-urok/5-7/

Ведучий 1:

Шановні батьки! Літні канікули – це час відпочинку, веселощів і нових вражень для наших дітей. Але ми повинні пам'ятати, що саме в цей період зростає відповідальність за їхню безпеку. Тому ми хочемо нагадати вам про основні правила, яких варто дотримуватися, щоб забезпечити безпеку та здоров'я ваших дітей під час літніх канікул.

Ведучий 2:

По-перше, обов’язково контролюйте, де і з ким проводять час ваші діти. Нагадуйте їм про необхідність інформувати вас про своє місцезнаходження та плани.

По-друге, проводьте роз’яснювальні бесіди про правила поведінки на дорозі. Пояснюйте дітям важливість дотримання правил дорожнього руху, особливо при переході вулиці та катанні на велосипедах.

По-третє, нагадуйте дітям про правила безпеки на воді. Якщо ваша дитина планує відпочивати біля водойм, переконайтеся, що вона знає основні правила поведінки на воді. Не залишайте дітей без нагляду біля води.

Ведучий 1:

Також пам’ятайте про безпеку в лісі. Поясніть дітям, що не можна йти в ліс без супроводу дорослих, та навчіть їх, як поводитися у випадку зустрічі з дикими тваринами або при укусах комах.

Не менш важливою є безпека вдома. Поясніть дітям правила користування електроприладами, газовими приладами та інші аспекти домашньої безпеки.

Дотримання цих простих правил допоможе уникнути багатьох небезпек.

Ведучий 2:

Шановні батьки, ваш приклад і ваша увага є найкращою гарантією безпеки ваших дітей. Пам’ятайте, що ваше піклування і ваша відповідальність допоможуть зробити літні канікули не тільки веселими, але й безпечними для ваших дітей.

Бажаємо всім вам гарного відпочинку, веселих та безпечних літніх канікул!

Ведучий 1:

Слово має директор школи (або класний керівник).  (Виступ директора або класного керівника) Лунає останній дзвоник.

Ведучий 2:

На цьому наше свято підходить до завершення. Ми бажаємо всім веселих і безпечних канікул. До нових зустрічей у новому навчальному році! (Звучить музика, учні розходяться)

pdf
Додано
20 червня
Переглядів
31
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку