Сценарій свята "Прощавай, Букварику!"

Про матеріал
Матеріал містить у собі сценарій з віршами, піснями, сценками за участю аніматорів-учнів середньої школи.
Перегляд файлу

Характеристика на дитину,

 яка виховується в сім’ї,

де склалися несприятливі умови

щодо виховання та навчання дітей,

Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів

 Олександрівського району

Донецької області

Бутко Олену В’ячеславівну

Бутко Олена народилася 19 вересня 2011 року. Соціальний статус: дитина з багатодітної та СЖО сім’ї. від народження проживає в селі Михайлівка. З 6 років відвідує школу. На даний момент дівчинка навчається у 3 класі Михайлівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів.

Олена фізично розвинена дитина, відхилень у розвитку не має. Виховується у багатодітній (4 дитини) сім’ї матір’ю – Бутко Оленою Рафаїлівною. Батько помер. Дівчинка проживає у трикімнатному будинку. Своєї кімнати не має. Спить разом з мамою у залі. Робочий стіл, що знаходиться в кухні, ділить з братами.

Навички особистої гігієни розвинені на достатньому рівні. Посезонним одягом, взуттям та шкільним  приладдям забезпечена.

Олена володіє учбовим матеріалом на середньому рівні. Має слабку пам’ять, не розвинуте логічне мислення, на уроках часто неуважна. Домашні завдання виконує не в повному обсязі. Навчається не в повну силу, має низьку навчальну мотивацію. Вдома спілкується тільки з братами. В школі із задоволенням спілкується з однокласниками, намагаючись звернути на себе увагу до виконання доручень у класі ставиться з відповідальністю.

Олена школу відвідує регулярно. Але в той час, коли мама починає зловживати алкоголем, дитина школу не відвідує, або приходить до школи брудна, не чесана і без домашніх завдань. В цей час всі домашні клопоти лягають на плечі старших братів.

Вчителі неодноразово відвідували родину, говорили з матір’ю, давали поради та рекомендації щодо виховання  дітей. Мати тимчасово оговтувалася, починала виконувати свої батьківські обов’язки, але через деякий час знову траплялися рецидиви.

Оленка дуже любить свою матусю. Вона добра та спокійна. Дівчинці подобається співати, танцювати, гратися з дітьми. Та, на жаль, відчувається  високий рівень тривожності. Тому Олена потребує більшої уваги з боку матері, допомоги у навчанні, постійного контролю.

docx
Пов’язані теми
Навчання грамоти, Сценарії
Додано
5 вересня 2020
Переглядів
379
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку