Сценарій виховного заходу “Естафета мужності” (Козацькі забави)

Про матеріал
Доброго дня всім присутнім в цьому залі. Сьогодні ми зібралися щоб позмагатися в силі, спритності та мужності. Тож зустрічайте наших славних козаків – збірну команду учнів: Зустрічайте збірну команду козаків – вчителів. Сьогодні нашим учасникам буде нелегко, адже попереду сім цікавих конкурсів та естафет. І слідкувати, щоб все було чесно та справедливо буде наше славне журі: заступник директора з НВР Савицька В.В., начальник відділу туризму молоді та спорту Тацій М.М. , вчитель трудового навчання Вишніцький В.І. та головний суддя змагань Волк В.А. Тож розпочинаємо наші змагання. Перший конкурс називається ,, Влучний вершник,,. Умови конкурсу: учасник міцно бере коня, рухається галопом до першої фішки, зупиняється, бере круг і намагається накинути на стержень. Повертається назад і передає естафету наступному учаснику. Перемагає команда, яка перша завершує естафету. Команда яка більше разів накинула обруч на стержень, отримує бонусний бал. Молодці команди, гарно розігрілися. А зараз перевіримо силу наших учасників, адже нас очікує конкурс ,,Піднімання гирі,,. Умови конкурсу. Кожний учасник, по черзі, робить виклик свому супернику. Хто з пари підняв більшу кількість разів той переміг. Загальну перемогу в конкурсі здобуває команда, яка отримала більшу кількість індивідуальних перемог. Тож розпочинаєм. І першою виклик робить команда учнів. Наші козаки довели, що вони сильні та мужні. Для повідомлення результатів двох конкурсів слово надається журі. Дякуємо журі, а ми продовжуємо. Наступний конкурс ,, Комбінована естафета,, 1. Етап ,,Тачка,, - учасник рухається до фішки, назад повертається наступний і передає естафету. 2. Етап ,,Стрибки в мішку,, - учасник стрибає до фішки та назад. 3. Етап ,,Перенесення вантажу,, - учасник бере гирю, біжить до фішки і рухається назад. 4. Етап ,,Стрибунець,, - учасник бере між ноги м'яч і стрибає до фішки. Назад повертається з м'ячем в руках. 5. Етап ,,Повзунок,, - учасник рухається в положенні повного присяду до фішки, назад біжить. Четвертим конкурсом нашої програми є ,,Велика скакалка,,.Умови конкурсу: двоє представників команди крутять скакалку , а інші учасники стрибають. Кількість стрибків додається до загальних доробок. Перемагає та команда, яка виконає більшу кількість стрибків. Ми Ми дякуємо нашим учасникам і надаємо слово журі для оголошення результатів. Дякуємо журі і переходимо до наступного конкурсу , який називається ,, Влучний козак,,. Умови конкурсу: учасник біжить до гирі, обертається навколо неї 8 разів, біжить до фішки, бере картоплю і кидає у відро. Хто перший, той переміг. Команда, яка зробила більше влучних кидків, здобуває бонусний бал. Молодці наші учасники, та нам цікаво, хто лідирує. Тож слово надається журі. Нас чекає останній вирішальний конкурс ,, Перетягування линви,,. Підтримуємо учасників. Для підведення підсумків наших змагань слово надається журі.
Перегляд файлу

 

Сценарій виховного заходу

 

Естафета мужності

Козацькі забави

E:\естафета мужності\DSC01607.JPG

 

Захід підготував і провів

вчитель фізичної культури

Радивилівського НВК

«Загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№1-гімназія»

Коханець Віктор Анатолійович

 

 

Урочисте відкриття змагань

 

E:\естафета мужності\DSC01440.JPGE:\естафета мужності\DSC01444.JPG

 

E:\естафета мужності\DSC01447.JPG

 

 

 

 

Доброго дня всім присутнім в цьому залі. Сьогодні ми зібралися щоб позмагатися в силі, спритності та мужності. Тож зустрічайте наших славних козаків – збірну команду учнів:

E:\естафета мужності\DSC01610.JPG

Зустрічайте збірну команду козаків – вчителів.

E:\естафета мужності\DSC01608.JPG

Сьогодні нашим учасникам буде  нелегко, адже попереду сім цікавих конкурсів та естафет. І слідкувати, щоб все було чесно та справедливо буде наше славне журі: заступник директора з НВР Савицька В.В., начальник відділу туризму молоді та спорту Тацій М.М. , вчитель трудового навчання Вишніцький В.І. та головний суддя змагань Волк В.А.

Тож розпочинаємо наші змагання. Перший конкурс називається ,, Влучний вершник,,.

              E:\естафета мужності\DSC01459.JPG

Умови конкурсу: учасник міцно бере коня, рухається галопом до першої фішки, зупиняється, бере круг і намагається накинути на стержень. Повертається назад і передає естафету наступному учаснику. Перемагає команда, яка перша завершує естафету. Команда  яка більше разів накинула обруч на стержень, отримує бонусний бал.

Молодці команди, гарно розігрілися. А зараз перевіримо силу наших учасників, адже нас очікує конкурс ,,Піднімання гирі,,.

E:\естафета мужності\DSC01474.JPG        E:\естафета мужності\DSC01493.JPG

Умови конкурсу. Кожний учасник, по черзі, робить виклик свому супернику. Хто з пари підняв більшу кількість разів той переміг. Загальну перемогу в конкурсі здобуває команда, яка отримала більшу кількість індивідуальних перемог. Тож розпочинаєм. І першою виклик робить команда учнів.

Наші козаки довели, що вони сильні та мужні. Для повідомлення результатів двох конкурсів слово надається журі.

Дякуємо журі, а ми продовжуємо. Наступний конкурс ,, Комбінована естафета,,

E:\естафета мужності\DSC01525.JPGE:\естафета мужності\DSC01519.JPG

  1. Етап ,,Тачка,, - учасник рухається до фішки, назад повертається наступний і передає естафету.
  2. Етап ,,Стрибки в мішку,, - учасник стрибає до фішки та назад.
  3. Етап ,,Перенесення вантажу,, - учасник бере гирю, біжить до фішки і рухається назад.
  4. Етап ,,Стрибунець,, - учасник бере між ноги м'яч і стрибає до фішки. Назад повертається з м'ячем в руках.
  5. Етап ,,Повзунок,, - учасник рухається в положенні повного присяду до фішки, назад біжить.

 

Четвертим конкурсом нашої програми є ,,Велика скакалка,,.Умови конкурсу: двоє представників команди крутять скакалку , а інші учасники стрибають. Кількість стрибків додається до загальних доробок. Перемагає та команда, яка виконає більшу кількість стрибків.

E:\естафета мужності\DSC01532.JPG  E:\естафета мужності\DSC01547.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ми

Ми дякуємо нашим учасникам і надаємо слово журі для оголошення результатів.

Дякуємо журі і переходимо до наступного конкурсу , який називається ,, Влучний козак,,.

Умови конкурсу: учасник біжить до гирі, обертається навколо неї 8 разів, біжить до фішки, бере картоплю і кидає у відро. Хто перший, той переміг. Команда, яка зробила більше влучних кидків, здобуває бонусний бал.

E:\естафета мужності\DSC01580.JPG E:\естафета мужності\DSC01585.JPG

 

Молодці наші учасники, та нам цікаво, хто лідирує. Тож слово надається журі. Нас чекає останній вирішальний конкурс ,, Перетягування линви,,.

E:\естафета мужності\DSC01597.JPGE:\естафета мужності\DSC01593.JPG

Підтримуємо учасників.

 

 

 

Для підведення підсумків наших змагань слово надається журі.

E:\естафета мужності\DSC01600.JPG

 

docx
Пов’язані теми
Фізична культура, Сценарії
Додано
6 лютого 2020
Переглядів
1425
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку