Сценарій випускного вечору у формі космічної подорожі «Зірковий шлях у майбуття»

Про матеріал

Сценарій випускного вечору, проведеного у формі космічної подорожі під назвою «Зірковий шлях у майбуття».

Перегляд файлу

1

 

ЗІРКОВИЙ ШЛЯХ У МАЙБУТТЯ

\\Звучать фанфари. Виходять ведучі.\\

Доброго вечора, дорогі друзі – гості, батьки, вчителі!

Ми дуже раді бачити всіх вас у цій залі саме сьогодні і саме зараз.

Сьогодні ми вкотре випускаємо своїх дітей.

Ми раді вітати вас на самому довгоочікуваному святі для школярів усіх поколінь - на випускному вечорі! 

І в учительському, і в батьківському житті настав ще один хвилюючий момент: сьогодні наші діти отримують путівку у доросле, самостійне життя.

У велике життя йдуть вони, щоб здійснити свої мрії.
(Звучить космічна музика.)
Увага! Увага! Всіх присутніх Запрошуємо  здійснити космічну подорож .

Оголошується реєстрація квитків на рейс 20-18  біля стійки № 14.06.
Ведучий 1. Білокрилими птахами пролітають роки,

За світанками нові стають небокраї,

Відлітають у вирій малі дітлахи,

Вільним птахом у небо високе злітають.

 Ведучий 2. Чи високо злетять? Тільки час їм суддя.

На світанку чекають їх нові дороги.

Хай у небі засяє зірка світла й добра

Їм іти у життя зі шкільного порогу.

А проведуть їх у далеку путь наші світила науки – вчителі що поруч завжди були пліч о пліч з нашими випускниками і в радості і в горі   і під час перемог та невдач разом долали життеві перешкоди на шляху до знань

\\ на сцену виходять вчителі, працівники школи \\

\\ батьки вітають їх даруючи квіти \\

Першими до ценра космічними польотами вийдуть працівники школи . котрим покровителькою є стихія вода .

\\ астролог із-за куліс говорить характеристику \\

Астролог: До стихії Води відносяться знаки зодіаку Рак, Скорпіон і Риби.

Стихія Води уособлює внутрішній світ і екстрасенсорику. Знаки, що належать стихії Води, часто наділені даром цілительства. Вони мають рухливий розум, спритні і винахідливі в рішенні проблем, прагнуть привнести щось цікаве в свій світ і поділитися цим з друзями.

Ведучий:  Ваші оплески ___________________________________________________________

 

Наступними до ценра космічними польотами  запрошуються працівники чиєю покровителькою є стихія – Земля.

Астролог: Знаки зодіаку стихії Землі - це Телець, Діва і Козеріг.

Земля - уособлення практичності, матеріального багатства, завершеності і цілісності. Ця стихія вважається найбільш гармонійною, а тому сприятливою. Вони сприймають всі зміни зі спокоєм і впевненістю, що їм вистачить сил подолати труднощі і зібрати багатий урожай. Це терплячі, ґрунтовні люди,  Завдяки зваженому відношенню до того, що відбувається при належній цілеспрямованості їм вдається досягти того, від чого інші відмовляються через нерішучість.

Ведучий:Зустрічайте__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Під ваші оплески до центра космічних польотів  зайдуть працівники школи котрим покровителем є стихія – повітря.

Астролог: Стихії Повітря належать знаки зодіаку Водолій, Близнюки і Терези.

Повітря - стихія розуму. Він має у своєму розпорядженні до продумування ходів наперед. У той же час людям такої стихії притаманні деяка мрійливість і відчуженість від земних турбот. Люди Повітря здатні поглянути на проблему відчужено, з боку, що часто допомагає їм знайти найбільш вірне рішення.

Ведуча: Запрошуємо __________________________________________________________   ____________________________________________________________________________

Вітаємо тих чиєю стихією є – Вогонь,

Астролог: Знаки зодіаку стихії Вогню - це Овен, Лев і Стрілець.

Вогонь - стихія дії і активності. Він спонукає до вчинків, не терпить зволікання і довгих роздумів. Знаки зодіаку, що належать стихії Вогню, рішучі, впевнені в собі, цілеспрямовані. Їм властива жага влади, вони прагнуть перевіряти ситуацію до найдрібніших подробиць і намагаються все тримати під контролем.

Ведуча: Тож запрошуємо оплесками _________________________________________       _____________________________________________________________________________

Ведуча: Ось так крок за кроком, рік за роком, краплина  По краплинці вони вкладали свої сили, душу і розум вчили випускників, виховували, щоб сьогодні вони яскравими зорями засяяли на небосводі.

 

\\    Виступ-подяка від батьків вчителям  \\
 

Сьогоднішні випускники ідуть зі школи в рік, який обіцяє всім солодке відчуття успіху, здійснення бажань. Нам наче до рук потрапила чарівна паличка і ви можете замовляти бажання, і чекати їх здійснення. Так нам обіцяють зорі. Тож запрошуємо усіх присутніх на наш зоряний випуск 2018 року, де самі зорі впадуть до ніг найгарніших найдостойніших учителів та випускників.

 

АСТРОНОМ ,   АСТРОЛОГ  виходять

Астроном:  У світі широкому, в морі бурхливому
Серед голосів і доль людських
Зірки вкажуть дорогу на свято,
Де у школі  випускний і гостей прийшло багато

  Астролог:  Всі іспити здані, турботи  скінчилися,
Кожного супроводжував даний богом знак.
Що долею заповідано, все, звичайно, збудеться,
І допоможе в цьому вам,  мудрий Зодіак.

Астроном:  Доброго вечора, чи ранку, як там у вас зараз. А в мене завжди сонячно і тепло. Тому зорі я бачу лише у мій чарівний телескоп

Астролог  Доброго космічного вечору, космічного настрою і космічної енергії

Астроном: Познайомимося! Я Всесвітньовідомий  астроном

Астролог:  А я Астролог і можу багато розповісти вам про майбутнє.

Астроном: Сьогодні на небі відбувається якесь магічне дійство загорілися на небосхилі аж 7 зірок. Таке явище буває лише у червні.

Астролог: Причому саме сьогодні я як астролог можу передбачити долю кожної новонародженої зірки.

Астроном- ведучий (говорить в зал): Життя кожної людини можна порівняти з зорями, які то спалахують на голубому небосхилі, то виблискують , то стають відомими, то палахкотять, несучи тепло і ніжність в людські душі.

Астролог: У народі говорять, коли народжується дитина – то на небесному просторі з’являється нова зіронька – символ радості, щастя, краси, добра і удачі.

Ведучий: Зоряне небо! Споконвіку воно супроводжує земне життя. Ясним сонячним днем і погожої зоряної ночі, ранніми осінніми вечорами та весняними ранками небесні світила були разом з людиною, з її радощами і печалями, буднями і святами.

Ведуча: Зоряне небо - наче казка без слів. Зачудовано дивишся довго-довго, намагаєшся зрозуміти, чому воно так далеко і що означають оті небесні світлячки...

Ведучий: Палають в небі зірочки ліхтарями людської долі, а людина несе у собі світло тієї зірки, під котрою вона народилася.

\\   Танець під пісню у виконанні Тіни Кароль «Намалюю тобі зорі» ( діти танцюють із зірками і кладуть їх на підлогу)  \\

Ведучий 1. Погляньте, як стало світло в залі!  Мільйонами  яскравих зірочок простелена дорога випускників

Ведуча: У яскравій та неповторній галактиці нашої школи найяскравішими зірками сяють для нас випускники. Сьогодні у нас - не одна зірка, а цілий зорепад, бо їх 7 – гарячих, енергійних, молодих, веселих.

Ведуча: Право представити випускників надається класному керівнику

Ведуча: Класний керівник цього зіркового класу Спиця С.В. педагог від Бога. Вона знає, що бути вчителем – це бути чарівником, дарити дітям радість і підтримку, давати можливість учням повірити у свої сили, проявити свої здібності, довести, що життя прекрасне і жити в ньому варто! Вірити в чудеса і мріяти!    Адже чудеса ще ніхто не відміняв!

\\ звучить космічна музика \\  \\ виходить класний керівник\\

Класний керівник: Шановні батьки, вчителі, гості, всі присутні у цій залі! Зі святом вас, святом, якого немає в жодному календарі. Воно буває лише раз у житті кожної людини, кожного із нас. Сьогодні особливий день для наших випускників. Вони збираються в політ і прагнуть вийти у відкритий простір.  А в небі залишають слід їх зоряні ракетоплани.

  9  років вони спалахували яскравими іскорками на уроках.

 Блищали на контрольних і заліках.

 Виблискували на шкільних вечорах.

Тепер вони будуть сяяти у великому житті!

 У кожної зірочки своє ім'я.   Кожна зірочка унікальна і неповторна.

Кажуть, коли бачиш падаючу зірку, потрібно загадати бажання. Сьогодні ми надаємо вам унікальну можливість загадати бажання 7 разів, тому що саме стільки випускників нам випала честь представити.

Астроном:  Бачу! Бачу!  Засяяла на небосводі яскрава зірка на ім*я  НАДІЯ

Класн.кер. Запрошуємо до центра космічних польотів Навродливішу і найрозумнішу Жіночну і лагідну  наполегливу і старанну у навчанні СУСЛУ НАДІЮ - пунктуальна, і бережлива, доброзичлива і щира. Активна учасниця художньої самодіяльності не тільки школи, але й району  має чудовий голос, гарно танцює, активна в громадському житті класу. Завжди зберігає оптимізм ввічлива й привітна . Ваші оплески Суслі Надії

Астролог: А народилася наша зірка у сузір*ї Діви, стихія Земля

Астроном Бачу, ще одну зірку на ім*я Денис

Кл.кер. Зустрічайте сильного духом і тілом Козелька Дениса  - надійного друга і грізного супротивника, який ніколи не відступає перед труднощами, завжди дотримує свого слова, не любить бути залежним і покладатися на когось у своїх справах. Любитель і знавець техніки спокійний, врівноважений і скромний.

Астроном: Ой,це непросто зірка -- це виявляється подвійна зоря, вона має брата-близнюка

Кл.кер. Запрошую до космоценра надзвичайно емоційного, енергійного Козелька Антона любителя пригод і сучасної музики, новатора і лідера по натурі, романтичного героя .

Зустрічайте улюбленця усіх дівчат Антона-- чемного і ввічливого, завжди готового прийти на допомогу. Ліричний і добрий. Веселий і безтурботний, впевнений у собі Антон стійко витримував натиск вчителів на уроках, але мовчки стояв на своєму до кінця.

Астролог: Народилася ця подвійна зірка у сузір*ї Діви, стихія Земля.

Астроном: Бачу ще одна зірка з*явилася на небі.її ім*я Артур

Кл.кер.: Запрошуємо до центра космічних польотів Кордиша Артура  - хлопця веселого і доброго, який ніколи не гониться за славою, але з задоволенням користується її плодами.

врівноважений і акуратний, Жвавий та енергійний, веселий і завзятий, доброзичливий і щирий, завжди привітний . Гарний, модний, чесний, добрий Артур наш благородний, щира посмішка оця завойовує серця.

Астролог: Ця зірка народилася у сузір*ї  Терези, стихія – повітря.

Астроном:  Дивіться яскравим осліплюючим блиском засяяла ще одна нова зірка на ім*я Дар*я

Кл.кер.: Зустрічайте гордість нашої школи відверту та щиру Іванілову Дар*ю - активного учасника і неодноразового переможця районних і призера обласних олімпіад.  розумна вродлива дівчина з тонким почуттям прекрасного, добра подруга, одну з найкращих учениць нашого класу. Дар*я -- артистична, граційна .принципова, і, дуже красива дівчина, Душа класу - людина надзвичайно товариська і комунікабельна Щира і щедра, безпосередня і завжди готова допомогти.Даша  в нашім класі є символом скромності й краси, любить все неординарне, мріє про життя безхмарне.

Астролог: Народилася така зірка у сузір*ї Діви, стихія земля.

Астроном: Бачу ще одна зірка засвітилася на небосводі. Ця зірка Роман

Кл.кер. Запрошуємо до космопорту наполегливого і трудолюбивого , сильного і спортивного юнака-красеня Кравченка Романа – хлопця із спокійним і врівноваженим характером

Роман - серйозний працелюбний хлопець, який завжди розраховує на власні сили.

Астролог: ця зірка з*явилася у сузір*ї Водолій, стихія – повітря

Астроном: бачу ще одну –сьому зірку яка засвітилася на небосхилі і своїм світлом осяяла все навколо ім*я цїї зірки – Олександр

Кл.кер. Дозвольте представити вам Плевака Олександра - , щирого та привітного, доброзичливого і по-дитячому безпосереднього. вміє підняти настрій. Олександр Любитель дотепного гострого слова, тихий, спокійний юнак, хороший друг, мрійник, емоційна людина з багатою уявою. людина безмежної енергії, З ним ніколи не буває сумно , бо він і танцюрист, і спортсмен, і артист. Порядний, чесний і відкритий, цим усім він знаменитий.

Астролог: Народилася ця зірка у сузір*ї Водолія , стихія повітря.

Подивіться, як виросли і покращали наші діти. А як порозумнішали ... Кожен у своєму роді зірка. А всі разом - яскраве сузір'я.Сузір*я Випускників.  

Тому наш сьогоднішній вечір ми назвемо – Зірковий шлях у майбуття

1в. Ви  стали найяскравішими і великими зірками на нашому шкільному небосхилі.

2в. Кожен з вас протягом цих шкільних років перетворювався з крихітної іскри в яскраву зірку.

1в. І немає серед вас жодної схожої одна на одну зірки,адже кожен з вас дуже індивідуальний і неповторний.

1в. Ви сьогодні ще яскравіше висвітлили зал своїми почуттями до всіх присутніх тут, своїми посмішками, молодістю і красою, своїм бажанням скоріше отримати атестат і покинути ставші вам тісними шкільні стіни! Але ми- знаємо, що ви ще не раз повернетеся сюди, де залишається ваше дитинство!

Ведучий 1:  Отже  - наші дівчата!

Вони – активні і спокійні,

Вирішують всі справи мирно.

В них усмішка на вустах,

Іскорки горять в очах.

Всіх з півслова розуміють,

Швидко все робити вміють,

А на хлопців як поглянуть,

Зразу веселіше стане!

Ведучий 2:  А це – наші хлопці!

Як ніхто, всі самостійні,

Виділяються постійно.

Де вони – там рух завжди.

Вчитись можуть парубки.

Артистичні і красиві,

До роботи не ліниві.

Наче справжні козаки,

Ось такі – випускники!

\\  пісня Випускной \\

Літній вечір, зірки розсипані,

Кожна кличе вас, мерехтить,

Ви летіти в життя покликані,

Вам під зорями цими жить.

Ведучий: Випускний вечір 2010 року оголошується відкритим! (звучить гімн)

Шановні пасажири! Рейс 20-18  космолайнера “Мрія” присвячується випускникам Мар*янівського НВК  2018 року. Сьогодні ми здійснимо космічний круїз, тривалістю 9 зоряних років шкільного життя.

Управляючий центром космічних польоті – Гречко Т.С.

Головний керівник і організатор космічних подорожей – перша жінка космонавт у неповторній і яскравій галактиці нашої школи --- Спиця С.В.

Пілоти вищого класу --- вчителі предметники

Штурмани вищого класу – вчителі початкової школи

Перший і найважливіший тренер --- Горбань Р.Ф.

І як завжди незмінні рульові—інструктори космічними польотами Кравченко Аліна та Канівець Антоніна    Командир і екіпаж бажає вам приємного польоту.

Ми раді вітати вас на борту космолайнера “Мрія”. Температура за бортом 23-25 градусів вище нуля, на борту 28-30 градусів вище нуля.
Просимо вас послабити ремені та пояси і сісти зручніше.

 Під час польоту забороняється: сумувати,та нудьгувати катапультуватися з космолайнера до його приземлення до 22:00 за космічним часом; говорити заборонені випускникам школи слова “не вмію”, “не хочу”, “не знаю”.– відмовлятися від можливості кружляти, стрибати, танцювати;   говорити оточуючим що-небудь, крім приємностей, компліментів і похвал.

Під час польоту дозволяється : вітати один одного з успішним закінченням школи; приймати активну участь у космічних тренінгах, задіюючи при цьому всі м”язи обличчя і тіла; розповсюджувати вірус гарного настрою на оточуючих; співати пісні, читати вірші, імпровізувати; зізнаватися в коханні школі, педагогам, батькам, один одному.

 – дарувати подарунки всім пасажирам космолайнера “Мрія”;

Як ви вже зрозуміли наш випускний буде не зовсім звичний! А прамо скажемо космічний.

2в. Щоб наші зірочки безперешкодно змогли почати свій шлях у доросле життя, їм необхідно вручити документ про повну загальну середню освіту, до якого вони йшли цілих 9 років! Ведучий 1: І щоб вам на шляху не червоніти,

І мати для проїзду документ,

Ми просимо вам атестат вручити —

Найголовніший проїзний білет!

Ведучий: Слово для зачитання наказу "Про закінчення школи випускниками 2018 року ” надається  директору Мар*янівського НВК  Гречко Т,С.

Ведуча: Настає врочиста мить!

Має бути тихо, як ніколи.

Щоб атестати вам вручить,

Слово має директор школи

( Виступ директора )   Вручення атестатів.      \\ звучить туш\\
. Ви тримаєте в руках атестати. Ви вже дорослі люди і це вам борознити простори всесвіту, вам відкривати нові зірки!   В добру путь!

Ведучий 1: Нехай уже серця ваші на волі,  І ви свободу бачите у сні,

Та  настанови гостей щирі й добрі  Ви пам’ятати будете в житті!

Ведучий 2 : З теплими словами і побажаннями звертається до вас, шановні випускники ______________________________________________________________________

Ведучий 1 : Слово для привітання надається_______________________________

\Привітання гостей\

Випускник 7: Ну от, атестати ми отримали, здається, можна вирушати в дорогу в космічну подорож Всесвітом.Та й космолайнер вже чекає.

Випускник 8:  Почекай! У нас іще є час, та й не можна нам просто так зникнути і все.

Випускник 9: Це ще чому?

Випускник 8:  Як відомо, кожен, виходячи з дому, повинен вимкнути газ, погасити світло, закрити двері... і лишити що-небудь на пам'ять.

Випускник 9 : Легко сказати. А що ж ми можемо залишити? Квіти?

Випускник 7: Красиво, але цього замало, вони зів'януть.

Випускник 9:   Хороші слова подяки?

Випускник 8: Вже краще, але вони забудуться.

Випускник 9: Фотографії!

Випускник 8: Але ж вони мовчать!

Випускник 9: Придумав! Тоді ми можемо заспівати пісню, а тут і подяка і почуття і позитивні емоції які триматимуться у пам*яті довго

\\   Пісня « Дякую тобі рідна школо»  \\

Випускниця 1. Шкільне дитинство дзвоником злетіло,

Доросле починається життя.

Нам щойно атестати вручили -

Путівку в невідоме майбуття.

Випускник 1: Сьогодні незвичайний день у нас

Закружить вальс в останній раз.

 І ми сумуємо від того,

Що зі шкільного йдем порогу.

Випускник 2: Де залишилися дитячі роки,

Де підростали всі потроху,

 Писати й рахувати вчились,

Як лінувались - у вікно дивились.

Випускник 3: З помилками диктант писали,

 Зі шпорами екзамени здавали.

За наші бали вчителі переживали,

 I трійки з скрипом виставляли.

Випускник 3 : І хоч усі ми їх любили,

Та часто за спиною говорили,

Про те, що мучили не раз,  Ейнштейнів роблячи із нас.

Випускник 6: То ж вам скажемо правдиво,

                         Шкільні роки - це  просто диво,

 Випускниця 3. Закружляє нас з тобою На прощання вальс.

Рідна школа із любов'ю    Проводжає нас.

Випускник   36. Сьогодні нам лягли  дороги дальні,

 Цвітуть зірки і вабить висота.

 Дозвольте ж запросить на вальс прощальний,

 В повітря він окрилено зліта.

\\    ВАЛЬС  \\

Випускники :  Сьогодні незвичайний день  

                        Так хочеться чудес і казкових космічних подорожей

Ну що ж ми запрошуємо  вас продовжити віртуальну подорож по Сонячній системі, в якій  ми отримаємо загальне уявлення про небесні тіла, що складають нашу планетну систему, поєднавши все разом з нашим  рідним навчальним закладом та вельмишановними викладачами.

Ведуча: випускники 2018 року відлітати в космос і здійснти космічну подорож готові ?

--- Готові!

---   Надіти скафандри!

---   єсть надіти скафандри

---   Пристебнути ремені безпеки!

---   єсть пристебнути ремні!

---   Ключ на старт!

---   Єсть ключ на старт

---   Починаємо зворотній відлік  10,9.876.5,4,3,2,1.  Пуск!

\\ старт космолайнера на відео \\

\\  звучить музика  «Если очень захотеть можна в космос полететь»   \\

\\ випускники танцюють  \\

----   Але в космос може полетіти не кожна людина, космонавт повинен мати певні риси.

 для початку давайте згадаємо, які якості повинні бути в людини., щоб вона могла стати космонавтлом.

Я вам буду називати їх, а ви. Якщо так –  \\ піднімаєте руки вгору \\ Якщо ні  – затуляєте очі руками

---   Сила , витривалість,шляхетність, жадібність, доброзичливість, ввічливість, балакучість,  нахабність, заздрість.наполегливість, дратівливість, фізична підготовка, знання

.----  А як ви гадаєте, що є найголовнішим у космосі?

-----  Вміти працювати в команді, підтримувати, допомагати й виручати один одного.

---  Молодці, відповідаєте дружно  Я певна, що у вас усе вийде!

Як ви знаєте, політ у космос вимагає спеціальної підготовки. Давайте випробуємо свої сили, перевіримо вашу підготовку в космонавти:

----  У космосі нас можуть підстерігати різні небезпеки: витік повітря, зустріч з астероїдами, що летять на корабель із різних боків, невагомість, перевантаження тощо.

----   При зльоті корабель досягає величезної швидкості, при цьому людина відчуває сильне навантаження , її наче вдавлює в крісло, бо вага збільшується у декілька разів.

----  Коли корабель досягає орбіти, настає явище, зване невагомістю. У цьому стані людина і предмети, що знаходяться в кабіні, втрачають свою вагу, оскільки на них перестає діяти сила тяжіння

---  Тож пропоную вам перевірити  свою готовність до зустрічі з різними несподіванками.


ВПРАВА НА УВАЖНІСТЬ, ПАМ’ЯТЬ ТА ШВИДКІСТЬ РЕАКЦІЇ "ПОЛІТ"

При команді "Астероїд ліворуч" усі дружно нахиляються вправо, щоб уникнути удару, "Астероїд праворуч" - нахил уліво. "Невагомість" – розслабитися і помахати руками ніби в польоті; "Астероїд позаду!" - нахилитися вперед, «Астероїд попереду!» - відхилитися назад. «Політ нормальний!» - сісти рівно. «Перевантаження» -схопитися руками за стілець і нахилити голови до колін. «Витік кисню!» - набрати повітря і затамувати подих на 10 секунд.

---   вітаю, ви успішно пройшли курс підготовки й до польоту допущені,

---   Прямо по курсу найяскравіша зірка нашої сонячної системи Жовта зоря за кольором  у Всесвіті. Потужна зоря що випромінює величезний потік енергії

Випускники;

---   одягаємо сонцезахисні окуляри, щоб не осліпнути від цього дивовижного сяйва

\\  музична пауза \\ танець хлопців \\

Що  ж спільного між сонцем і людьми, що прийшли до нас у гості? 

Сонце -зірка, що володіє величезним запасом енергії. Зірка, що віддає  своє тепло нам людям, що живуть на землі. Сонце віддає своє тепло, людям нічого, не вимагаючи взамін, зігріваючи наші тіла і душі.

Навколо Сонця обертаються різні космічні об'єкти: планети з їхніми супутниками,  комети, астероїди, метеори, метеорити, космічний пил, утворюючи Сонячну систему.

А що ж собою являє Сонячна система?     \\  малюнок Сонячної системи \\

Це родина з 9 планет, які крутяться довкола зірки на ім'я Сонце. Ближче за всіх до Сонця Меркурій. Він найменший . За ним крутиться  Венера, завжди укрита хмарами. Третя від Сонця - наша Земля. А за нею по своїй орбіті,  пливе червоний Марс. П'ята планета - найбільша в нашій Сонячній системі.  Юпітер. За ним йде Сатурн зі своїми прекрасними кільцями , лежень-Уран  і блакитний Нептун.

Відеоролик «Планеты Солнечной системы»(порівняння розмірів планет)

 

А в нашому закладі нашим Сонцем є наш директор.

 Випускник 1 Отож, на Зірковий олімп слави запрошується наш головний шкільний Бог – наш директор  для нагородження статуеткою  «Золотого сонця»

 

Випускник. Скільки різноманітних наказів директора школи чули ми за 9 років навчання у школі. Отож, користуючись нагодою, оголошуємо свій наказ!

\\ зачитуюють наказ \\

Коли світять зорі – шлях стає світлішим, коли поруч відчуваєш дружнє плече – ідеш впевненіше.  

Коли  є  мудрі вчителі та наставники – працювати легше, адже є на кого рівнятися,

 Ваші серця пульсували любов’ю до рідного закладу, до улюбленої справи, а розум і руки працювали задля розвитку та слави нашої школи, тієї слави та визнання для себе ви не вимагали. Майбутнє наших випускників  – у Вашій невтомній роботі, у тому дорогоцінному набуткові, який творили й примножували Ви.

Щире золото Ваших сердець не постаріло, не потемнішало з часом. Ви жили й живете в ногу з днем новим, мислите по-сучасному й залишаєтеся взірцем для всіх нас. 

Астроном-ведучий:

  Що це тут за сяйво сяє переливом кольорів?

Може це нове сузір’я    Ось сьогодні я відкрив?

Астролог :   На сузір’я щось не схоже   Бач, як тут багато їх!

Може це Чумацький Шлях  Якийсь інший тут проліг?

 

Ведучий   : Увага! Увага! Сьогодні відбудеться урочистий зліт зоряних розсипів, яких зростила плеяда зірок майстрів своєї справи.

Зірок, які щедро дарують тепло своїх сердець маленьким іскоркам.

Зірок, які несуть світло  майбутнім поколінням.

 

АСТРОНОМ :   Екіпаж, увага! За кілька секунд наш корабель увійде в небезпечну зону. Між орбітами Марса і Юпітера знаходиться ГОЛОВНИЙ ПОЯС АСТЕРОЇДІВ.

Астролог : Астероїди - це небесні тіла, схожі на камені, розміром від декількох метрів до тисячі кілометрів. Астероїди складаються з металів  і кам'янистих порід.

 Десятисекундна готовність . 10, 9,8,7,6,5,4,3,2,1

\  ГРА «ПОЯС АСТЕРОЇДІВ»\

Астероїд попереду! Астероїд позаду! Астероїд ліворуч! Астероїд праворуч!Астероїд ліворуч! Астероїд позаду! Астероїд праворуч! Астероїд попереду! Астероїд праворуч!

Шановні члени екіпажу! Вітаю вас, ми вийшли з пояса астероїдів. Продовжуємо наш політ.

Погляньте, будь ласка, в ілюмінатори.

Астроном---   Ми наближаємося до зіркового скупчення сузір*їв під назвою  «Вчителі»

  Випускник   18  : Сьогодні, в нас є ще зовсім небагато часу, щоб сказати вамдорогі наші вчителі, наші зірки, спасибі за все те, що ви для нас зробили... І вибачте, якщо ми були в чомусь не праві.

Випускник   19  Дозвольте запевнити   вас в тому, що світло, яким ви нас осяяли, ми будемо нести з гідністю і гордістю.

Випускник   20   І як справжні зірки ви достойні найвищої – зоряної нагороди

Випускниця 2  дев*ять років ви, дорогі наші вчителі, як яскраві зорі, осявали нам своїм світлом дорогу до знань, зігрівали своїм теплом наші дитячі душі і залишили яскравий слід у серці кожного із нас.

Випускниця 3 Нам здавалося, що ви знаєте і вмієте все. Для нас ви були добрими феями і могутніми Богами. І сьогодні ми б хотіли віддати вам належну шану і  вручити статуетки «Зірка освіти 2018»

Випускник 1:     9 зіркових років промайнуло,  Злетіли мрії до небес.

Ми хочемо слова подяки вам сказати  За день наповнений чудес.

Випускник 2:    Дитинство в школі квіти дарувало.   А юність нам дає свої плоди.

Ми хочемо зірки вам дарувати  Щоб сяяли вони у вас в душі.

Астроном: --- І першим на нашому шляху виблискує своєю величчю сузір*я РАК

Астролог:   Раки- мрійники, дуже емоційні люди з багатим уявленням, безпомилково орієнтуються у різних водах, але полюбляють тільки чисту. Крокують назад так само впевнено і швидко, як вперед. Рак ніколи не гониться за славою, але з задоволенням користується її плодами. Важко знайти людину з більш тонким почуттям гумору.

     Під цим знаком народились: Юлій Цезар, Рембрант, Хемінгуей, Петрарка а також:

Під цим знаком  народилась Гречко Т.С.  - незрівнянний директор, керівник і гарний організатор, досвічений вчитель української мови та літератури і просто дивовижна жінка.

\\ Звучать фанфари \\    \\  вручення нагороди \\

Астроном: ----   Продовжимо подорожувати  і прямо по курсу Сузір*я ЛЕВА
Астролог:  Лев - дуже сильна натура, не любить бути залежним і покладатися на когось у своїх справах. Він ніколи не відступає перед труднощами, героїзм є його основою. Він надійний друг, але грізний супротивник. Він ніколи не схилить голову під ударами долі, твердо вірячи, що сонце буде завжди світити на його шляху.
     Під цим знаком народились: Наполеон, Мопасан, Бернард Шоу,
А також наші вчителі: Нікуліна Г.П.

Астроном::  Продовжуємо нашу космічну подорож    Наступний знак – Діва

Астролог:   Діва -- це особливий знак,  любить правду, дуже пунктуальна, бережлива. Вони дуже відверті у всіх своїх проявах. Виблискують гострим умом, з легкою іронією. Мають спокійний врівноважений характер, з ними дуже приємно спілкуватися. Відрізняються особливою симпатією, охайністю.
     Серед них найчарівніші манекенниці та чудові кінозірки, такі як Софі Лорен. А ще під цим знаком народились: Ришельє, Гете, Шостакович і:
І наші улюблені вчителі: _________________________________________________________

\\ фанфари. Вручення нагород \\

 

Астроном: рухаємося далі в космічному просторі і прямо по курсу бачу летять дві комети, що ж пропоную і вам це побачити

\\  танець Комета \\

Астроном : Бачу сузір*я ТЕРЕЗИ

Астролог:  Не дивлячись на те, що знак зодіаку -Терези, врівноваженими їх не назвеш. Вони добрі і комунікабельні, розумні , але рідко куди-небудь поспішають, їх життям керує почуття краси, гармонії і справедливості. Полюбляють ходити в гості та приймати їх у себе вдома, . Терези люблять порядок та затишок в домі.
     Під цим знаком народились: Лєрмонтов, Цветаєва, Реріх, Оскар Уальд та наші вчителі
\\ вручення нагород \\  _____________________________________________________

Астроном: Подорож наша не закінчується . ми ще маємо відвідати сузір*я Скорпіона

Астролог :  Скорпіони - рішучі, безстрашні. Вони можуть витримати будь-які випробування. Всі удари долі зустрічають з впевненістю, що вони виграють будь-яку битву. Ніколи не забувають добра і наданих послуг, щедро за них віддячують. Великі артисти і великі гравці, але будьте обережні - можуть вжалити.
     Скорпіони були і залишаються лідерами  в житті.
     Під цим знаком народились: Марія Кюрі-Склодовська, Пікассо, Штраус, Майя Плісецька, а також:
_________________________________________________________________________

Астроном:Наша космічна мандрівка триває  прямо по курсу бачимо сузір*Я  Козеріг

Астролог: Козеріг  - завжди в русі, піднімається по кручі до вершин. Не дивиться на всі боки, а стрімко йде до своєї мети, не рахує зірки, а любить рахувати перемоги та гроші. На компліменти не напрошується, але дуже радий їх слухати. Він твердо стоїть на землі, збити його з ніг практично не можливо.

     Під цим знаком народились: Жанна д'Арк, Кіплінг, Шишкін, Грибоєдов і
_____________________________________________________________________________

Астроном: бачу по курсу невідомий літальний апарат. Ось вона зустріч з інопланетянами     (Художній номер) танець Інопланетян

Астроном: продовжуємо наш космічний політ ми наближаємося до сузір*я  Водолій

Астролог:  Водолій  - мрійливий, але вміє продумувати ходи наперед. Багатогранний , може виконувати кілька робіт одночасно. Спокійно ставляться до життєвих негараздів.

Під цим знаком народились: Галлілей, Байрон, Моцарт, Діккенс та:

_____________________________________________________________________________

Астроном: наші космічні пригоди продовжуються і я бачу в телескоп Сузір*я Овен

Астролог    Овни - нескорені, уважні, сповнені творчих ідей, прямі і відверті,   Новатор і лідер по натурі Овен знайде собі застосування у будь-якій професії:. Головне направити його в русло, де знайдеться місце його бурхливій творчій енергії і ентузіазму.
     Під цим знаком народились: Андерсен, Бах, Ван Гог, Гудіні, Прокофьев і вчителі нашої школи:____________________________________________________________

Астроном.   продовжуємо космічну мандрівку сузір*ями

 і ми наближаємося до сузір*я  - Тілець

Астролог: Тілець - істота досить мирна, спокійна. Він ніколи не перебіжить нікому дорогу, але любить щоб і йому не заважали.
     Тільці по натурі дуже вперті, хоча самі себе такими не вважають, їм притаманна така чудова якість як надзвичайна терпеливість та нескореність духу під ударами долі.
     Непідкупна чесність, сила і здоровий глузд Тільців завойовують їм симпатії  і роблять їх вожаками.
     Під цим знаком народились: Глінка, Далі, Набоков, Чайковський, Шекспір 
     А ще такі вчителі: ____________________________________________________________

Спиця С.В.  вчителька математики, з її невгамовним бажанням втиснути інтеграли, косинуси і бісектриси в голови випускників, не зіпсувавши при цьому їх форми.

____________________________________________________________________________

Астроном:: Наша космічна подорож продовжується бачу в телескоп сузір*я Близнюки

Астролог:  Близнюки - знак повітря, а тому сидіти в душному безповітряному просторі  вони не можуть. Це один із самих невловимих і перемінних знаків зодіаку. Настрій, немов вогні на дискотеці з швидкістю блискавки, постійно змінюється.
     Близнюки маючи такі безцінні якості як швидкий гострий розум, переважаюче почуття гумору, тактовність і спритність,  Іншими словами з ними не заскучаєш.
     Під цим знаком народились: Пушкін, Конан Дойль, Паскаль і не менш знаменитий:
І наші вчителі:

Пріхно Т.В. - вчителька трудового навчання, переможниця конкурсів "Золоті ручки", модельєр і кулінар школи, а ще експерт з питань безпеки під час уроків  наближених до екстремальних.
  (Художній номер) танець «Земля в Илюминаторе»

Випускник: Що ви не кажіть, а все ж таки в нашій школі

Випускник: Найкрасивіші

Випускник: Найсимпатичніші

Випускник: Найрозумніші,

Випускник: Найерудованіші,

Випускник: Найталановитіші,

Випускник: Найлюдяніші,

Випускник: Найвеселіші,

Випускник: Найпедагогічніші педагоги

Випускник: Саме ті люди, які є інтелектом нації.

Випускник: Люди з великої літери. Люди, які мають не лише золоті руки, золоті голови, а й Золоті серця!

Випускник: Люди, гідні найгарніших слів, найвищих нагород.

Випускник: Вам доземно вклоняємось ми,  За любов, за турботу, горіння!
Ми дорослими стали людьми, Тож спасибі за ваше терпіння.

Випускник   21 

За труд титанічний, Недоспані ночі; За ваші таланти і Звершення творчі,

В цю радісну i урочисту мить  Ви пісню вiд нас приймiть

(Пісня «__Прощавай рідна школо моя____»)

 

Випускники ідуть в зал ¸ вручають  вчителям квіти

Любі наші вчителі! Ми б могли зараз традиційно читати вірші про вас наші дорогі, але ми вирішили сказати коротко і ясно, але від щирого серця, що кожен з вас унікальний і неповторний. Кожен вклав в нас частинку свого тепла і душі.

Без вас ми б не дотяглися до зірок, які відкривають сьогодні для нас шлях у доросле життя.

 І ми чесно зізнаємося, що ми ввібрали все найкраще від вас наші  дорогі вчителі.

Випускниця 2. Ми хочемо ще раз привітати вас з цією почесною нагородою

"Зірка освіти 2018".

Випускниця 3 Ми сподіваємось, що з нашим визнанням ваших заслуг солідарні всі ті, хто присутні в цьому залі ,хто має щастя бути випускниками нашої школи.

Випускниця 2. Нехай яскраве світло цих зірок нагадує вам про нас, випускників 2018 року.

Випускниця3. Нехай ніколи не гаснуть зірки в ваших серцях і осяюють все нові і нові душі своїм теплом.

  Астроном   А наша космічна подорож продовжується і чим далі тим все стає цікавіше

 бачу в телескоп наближення сузір*я «ТУРБОТА»

Астролог: Поясню  -- це працівники школи, які приклали немало зусиль, щоб належним чином забезпечити навчально-виховний процес

Випускник: Планети даного сузір*я відіграли дуже важливу роль в нашому житті

учень:
Зайшов до їдальні - знову дають компот.
Ні щоб «Фанта» або «Кока-кола».
Але ось котлети - просто вищий сорт,
Люблю тебе за все, рідна школо!
Блищать підлоги, по ним ходити не смій
Без сменки не біжи - літай над підлогою,
Але чисто - і затишніше і тепліше,
Люблю тебе за все, рідна школо!
А голова болить - скоріше в медкабінет,
Дадуть таблетку - ніяких уколів,
Ми точно знали, що мікробів поруч немає -
Люблю тебе за все, рідна школо!
Спасибі вам, ті хто нас годував, прибирав за нами, стежив за нашим самопочуттям, дорогі наші Бібліотекар, працівники їдальні, наші техпрацівники, двірники, охоронці, працівники по обслуговуванню, медпрацівники! З вами дійсно школа ставала для нас другою домівкою.

\\ фанфари  \\   \\  вручення нагород \\

ПЛАНЕТА БАТЬКІВ

Ведучий  1: Ти знаєш, я так люблю мріяти. Мені іноді хочеться дізнатися, що буде зі мною завтра або через рік?

 

Ведучий  2 : А я думаю, що мріяти любить кожен.

 

Ведучий  1: Цікаво, а про що мріють наші випускники? Ким бачать себе у майбутньому?

 

На сцені  з’являються члени однієї сім’ї :

Мама в халаті, Бабуся, в намисті і в парику. Дідусь з газетою Тато і син.

 

Тато : І так, панове, нашу сімейну раду оголошую відкритою. На порядку денному головне питання дня: що нам робити з нашим нащадком,ось з цим, так би мовити,  представником роду людського?  (Син  посміхається.)

Мама: Ой, зараз не те, що раніше, стільки різних приватних університетів, академій не те, що раніше. Хочеш - на брокера вчись, хочеш - на ділера, хочеш - на кілера.

Бабуся: Ой, тільки не на кіллера - там же стріляють!

Тато: А давайте ми його на міліціонера вивчимо!  (Поет.) Наша служба небезпечна і важка…

Бабуся: Ні, на міліціонера занадто довго вчитись треба , і потім – там  теж стріляють!

Мама: А давайте ми його зіркою  шоу - бізнесу зробимо !

Бабуся : Ой, і там стріляють!

Дідусь : Та ви спочатку у дитини запитайте, до чого в нього душа лежить?

Син (соромно): Та я, так, як  всі - банкіром хочу стати...

Бабуся : Ой, внучку, та  там же теж стріляють!

Мама: Ну и що? Зараз тільки школі поки що не стріляють, то що йому, на вчителя йти, чи що ?

Бабуся : А що ? Робота пристойна, спокійна, а головне – повага і пошана!

Тато : Так и запишемо в постанові: бути тобі, синочку,  вчителем. З  честю неси це важке, але почесне звання!

Музична пауза .Батько чіпляє на шию сину важку табличку  з надписом «Вчитель» Син, згинаючись під тягарем таблички , йде зі сцени, за ним гордо крокує його рідня.

 

(Астроном дивляться у телескоп) , бачу сузір’я  «Батьківська стежина)

 

Випускниця  22 : Знову зорі в небі засинають, Тепле літо шелестить в житах,

Спомином солодким оживає   Колискова пісня золота

Випускниця  23  : То моє дитинство босоноге   Заблукало десь удалині

Мама біля самого порогу   Сумно усміхається мені

Пісня «Мамочка моя» (уривок)

Випускник   24  Мій рідний татусю, добрий наш господар,

Мені ти дав силу, снагу -

До тебе йтиму в сонячні обнови

За все я в неоплатному боргу.

Пісня «Батьку» (уривок)

Ведуча:  Гордістю сповнені погляди  батьків. Скільки радості випромінюють їхні очі,  Їм завдячуємо своїм життям, їхня  любов надає нам сили в часи розчарувань, надихає під час негараздів, піднімає і бентежить в часи радості.

Ведуча: Це вони тримали наші тремтячі ручки, коли ми вперше переступили поріг школи. Це вони крок за кроком долали разом з нами премудрості шкільної науки. Це їм не хочеться вірити в те, що їх діти виросли, і що сьогодні вони востаннє привели нас до школи.

Випускник 2 А без батьків чого ми в світі варті?

Без маминої ласки і тепла,

Без батьківської строгості і жарту,

Без нашого родинного житла.

Випускник 3 Вони ж нас, як пташок, в гнізді зростили,

Давали дітям раду, як могли,

І в наших душах сонце засвітили,

І крила для польоту нам дали.

ВЕДУЧА :Тож слово надається вам, шановні батьки.

(Виступ батьків)

Випускник   25  Батькам спасибі скажем нині

В подяку від доньки і сина.

Ви нас  ростили і любили,

Із нами ви уроки вчили.

 Випускник   26  Багато ви доклали сили,

Щоб всі ми  школу закінчили,

Щоб, мов пташата легкокрилі,

Життя і небо покорили...

Випускник 1 Дорогі наші батьки, вам щиро вклоняємося,

Щастя, здоров’я на многія літ

Зичимо вам із любов’ю та шаною,

 пісню від нас ви в дарунок прийміть.

Пісня «Батьки мої» (уривок, танцюють з батьками)

 

 

 

 

 

 

 

Астроном: Ми наближаємося до  сузір’я  «Перших сходинок»)

Випускник  7  Нас в школі різні вчителі учили,

Як вирости достойними людьми,

Але для двох із них, я знаю серцем,

Були ми найріднішими людьми.

Випускник  8   Учителько найперша, добра й щира,

Я не боявся в клас до вас іти ,

Виводив букви старанно й невміло

І відкривав незвідані світи.

Випускник  9  В життя ви показали вірний путь –

 той путь і зараз у очах зоріє,

І ми йдемо, і згадуємо вас,

Як щиру посмішку й надію.

Випускник   10  Шановна Раїса Федорівна! Ви вчили нас добру, поваги, вчили всього, що треба знати в нелегкий час.

Випускник 11  Ви недосипали, перевіряючи наші маленькі зошити, де так несміливо писала дитяча рука.

Випускник 12  Ми пам’ятаємо все : цікаві уроки, веселі перерви. Ми вдячні вам за ті перші кроки, які ви допомогли нам зробити в безмежний світ знань.

Випускниця 2. Вона, як мама і тато, - єдина і неповторна, тому що - перша.

Це до вас, шановна Раїса Федорівна звернено зараз вдячні погляди ваших дітей. Олімп чекає перших вчителів для нагородження медаллю «Першої зорі».

Випускниця 3 Найперші вчителі – ранкові наші зорі,

Спасибі вам за те, що ви у нашій школі,

Ви нам даєте все – турботу, розум, мужність.

Назавжди поруч ви – і в радості, і в горі!

Ми вас вітаєм щиро і зичим щастя й долі.

 

Ведучий  1 : Вас вітає перша вчителька ___________________________________________

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Бачу  Сузір*я «Щасливі моменти шкільного життя»присвячене класному керівнику

Випускник13  : Мені десятий вже минало,

Як я пішов у п’ятий клас,

Коли , гуляючи по школі,

Зустрів у коридорі Вас.

Чарівну, молоду, розумну,

м’яку, привабливу, струнку,

одразу я собі подумав:

«Нам треба вчительку таку!»

І все збулось! Ви поруч з нами

Ділили радість і журбу,

Вели шкільними нас шляхами

І вчили бачити красу.

Ви нам і подруга,  і мама,

А ніжно ви для нас – Світлана.

Виходять випускник і випускниця(говорять у зал)

Випускниця  29: Старості класу   підготуватися до здачі рапорту.

Випускник 30: Протягом здачі екзаменів учнями 9- го класу  було написано 100 робіт з різних предметів. Якісний показник успішності учнів стовідсотковий. Вчителі з поставленою задачею по написанню екзаменаційних робіт справилися навідмінно. За час здачі екзаменів класним керівником  випито три бутилочки "Корвалолу",  з'їдено 5 пачок "Валідолу", для нормалізації тиску прийшовся  "Папазол".

Випускник 29: (звертається до класного керівника)

Шановна Світлана Василівно, вітаємо Вас, ви достойно пройшли курс і лікування,  і виживання…

Випускник 31: З 5 класу взялися нас тренувати,Та знаннями наші голівоньки  набивати.

Ми вивчали піраміди,Дроби, катети, гібриди.

Губки і материки.Мезозой, неандертальців

Кроманьйонців, португальцівЗрозуміли зі слізьми -  Гомосапієнси ми.

Випускник 32: А як перерви ми всі любили дуже!Та скажи, хто їх не любить, милий друже!

Всі ми, як один дзвінка чекали,Як чули – з класу вилітали.

І гасали всі ми без зупину,Не присідали, не гаяли й хвилини

Треба ж було справ багато нам зробити,А вже на уроці відпочити.

Випускник 33: Дорога наша Світлана Василівно, спасибі вам за те, що ви завжди йшли нам назустріч, завжди розуміли і підтримували нас!

Випускник 34 : Ваша енергія, ваш задор допомагали нам у навчанні.

Випускник 35: Ваше терпіння давало нам надію, що ми зможемо все подолати разом з вами.

Випускник 36: Для нас ви були  опікуном, другом, адвокатом, психотерапевтом, і справжнім бойовим командиром.ви говорили, що ми виростем або сильними і здоровими, або розумними.

Дякуючи вам ми і сильні \\хлопці \\ і розумні \\дівчата \\

Випускниця 30: Хай доля ніколи не зраджує вас,

і буде безхмарним життя і красивим.

Щоб юною ви почувались  весь час,

Здоровою, натхненною й завжди щасливою.

\\  Танець з класним керівником  \\

 

Випускник 14 : Класна, суперкласна, суперактивна , суперінтелектуальна , супервинахідлива та суперулюблена наш класний керівник  – Спиця Світлана Василівна!

Випускник 16  : Серед всього присутнього народу

Вручаємо зіркову нагороду.

Ви серед всіх зірок шкільних

Були найяскравішою для нас усіх.

Випускники вручають подарунок та квіти класному керівнику.

 

Сценка

 Шукає щось у кишенях

Володю, а що ти шукаєш?

Дуже важливий документ. (До себе) І де я її подів?

Який документ? ( Той дістає, показує) Е, та це ж звичайнісінька шпаргалка!

Ну, не скажи! Це дивовижний документ, який не тільки підвищує працездатність і життєрадісність учня на контрольній роботі, але й чудодійно зникає незрозуміло куди і як, коли підходить учитель.

Дай-но подивлюся, що тут написано.

Це – словник учня, складений уже не одним поколінням випускників.

Цікаво! (читає) Підручник – це граніт науки, але гризти його не можна, бо перепаде від бібліотекаря Меланії Василівни.

Урок – ходіння по муках. Перерва – великі перегони з корпусу в корпус з короткими зупинками у їдальні.

Гумка – комп’ютерна приставка для стирання інформації.

Контрольна робота з фізики – SOS, рятуйте наші душі.

Контрольна робота із зарубіжної літератури – «Бути чи не бути? О, бідний Йорик!» Контрольна робота з геометрії – прийшов, побачив, і..не зміг.

Мобільний телефон – паличка-виручалочка, а також міні-енциклопедія, але нею можна користуватися лише в умовах суворої конспірації.

 

Сухарики – термоядерне паливо для ланцюгової реакції на уроці.

Ручка – основне знаряддя праці учня гімназії, а також( загинає пальці) лопата, сапа, граблі, віник. 

Так, усе це потрібне для облаштування гімназійного подвір’я, що стало традицією, як і багато інших.

Це вам залишаємо як згадку про нас. Бо нам вона вже не потрібна в дорослому житті

А ще ми памятаємо  що ви нас вчили бути чесними ми більше не списуватимемо а все що матимем. Буде здобуто чесним трудом кропіткою працею і міцними знаннями

 

 

Кл.кер.

Дорогі випускники! Не забувайте, що навчалися ви для того, щоб розум і серце віддати людям. Не заплямуйте доброго імені свого роду, честі своєї школи, котра дала вам путівку в життя. Нехай в Вашій душі залишиться радість і світлий сум, який надихає на прекрасне. Нехай поруч з вами ідуть щастя і успіх, вірні друзі і розумні наставники, добрі ангели хранителі та покровителі.

\ Танець зірок «Загадай бажання» \

Ведуча: Залишився лише один хвилюючий момент…

Зараз наші Випускники зі своїм класним керівником запалять свічки на святковому випускному торті - загадають найзаповітніше бажання, яке неодмінно здійсниться!!!

\\ виносять торт, загадують бажання \\

Класн керівн.:   Як багато зірок на небі! Де вона – твоя зірка щастя?

Шукайте її!   Не зупиняйтеся!

Не згубіться на нашій землі!

Ви злітайте у вись всім на диво,

Вмійте жити й творити красиво!

Дорогі випускники!  ці зірки що сьогодні спалахували в залі, Нехай вони стануть для вас дороговказом у майбутньому, хай сяє для вас добром, вірою, надією, любов’ю.

 

Ведуча: Наш космолайнер “Мрія” здійснив посадку на космодромі Мар*янівського НВК

 Командир корабля та екіпаж прощаються з вами.

 Нехай все-таки мрії збуваються!
ПОДОРОЖ  ЗАВЕРШЕНА!

Астролог : Заповнено Всесвіт зірками,

Планети на всіх нас впливають,

 І щедро людей наділяють

 Вдачею, щастям, думками.

Астроном : За східним гороскопом 2018  рік  -  рік __Собаки____.

Астролог:  Сьогоднішні випускники ідуть зі школи в рік, який обіцяє їм солодке відчуття успіху, здійснення бажань. Вам наче до рук потрапила чарівна паличка і ви можете замовляти бажання, і чекати їх здійснення. Так вам обіцяють зорі.  Добрих і вірних друзів, готових прийти на допомогу

1в. (звертаючись до залу). Любі друзі!  давайте дружними оплесками проведемо наших випускників у доросле життя!

Починаємо зворотній відлік

10,9.8,7,6,5,4,3,2,1 Пуск

 

Урочистий вечір, присвячений випуску учнів 2018 року оголошується закритим!

 

 

 

 

 

 

 

 

Випускники співають заключну пісню.

Слова-ВИПУСКНИКІВ.

1 учень. Літо! І зі школою пора розлучатися!

Все: Хай живе випуск 2018!

2 учень: Екзаменів можна вже не боятися!

Все: Хай живе випуск 2018!

3 учень: Хочеться стрибати, жартувати і сміятися!

Все: Хай живе випуск 2018!

4 учень: Сьогодні всю ніч будуть пісні і танці!

Все: Хай живе випуск 2018!

5 учень: Сьогодні батькам вас не дочекатися!

Все: Хай живе випуск 2018!

6 учень: Хочеться дружно всім за руки взятися!

Все: Хай живе випуск 2018!

7 учень: Крикнемо же голосно і весело, братці!

Все: Хай живе випуск 2018!

 

СТАРТ НА РАКЕТІ У ВСЕСВІТ

2в. Дорогі учні!  Сьогодні ваш випускний вечір.

Після святкового вечора дороги у всіх розійдуться. У кожного в житті починається свій шлях.  Але ці  роки, які ви провели разом, назавжди залишаться у вашій пам'яті.

Це були кращі часи вашого життя і ви їх провели в стінах цього  закладу

  . Хтось пізніше згадає про них з радістю, хтось з тугою, а хтось, може бути з болем.

1в. Але так чи інакше, теплі моменти шкільного життя, цікаві уроки добрих і благородних вчителів - все це ви не зможете забути ніколи.

2в. Ви всі народилися під щасливою зіркою. Дай вам бог щасливого і зоряного шляху по життю. А що таке бути щасливим? Це дуже просто. Це коли люди запалюють зірки. Нехай же ваше життя супроводжує завжди, зігріваючи душі, заповітна зірка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
22 січня 2019
Переглядів
2858
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку