#ЩедрийВівторок – всеукраїнський благодійний рух, який є частиною глобальної ініціативи #GivingTuesday.

Про матеріал
#ЩедрийВівторок – всеукраїнський благодійний рух, який є частиною глобальної ініціативи #GivingTuesday, започаткованого в США у 2012 році. Цей рух об’єднує людей, організації, медіа, школи та бізнес навколо добрих справ і популяризує культуру благодійності в Україні. Один з ініціаторів Щедрого Вівторка в Україні та його активний провайдер – благодійний фонд Zagoriy Foundation, створений у 2015 році родиною Загорій, бенефіціарами фармацевтичної компанії “Дарниця”. У 2021 році до акції “Щедрий Вівторок Діти” долучилися понад 900 українських навчальних закладів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

28 листопада усі навчальні заклади долучаються до заходів Щедрого вівторка Добро в нашій культурі, добро в кожному з нас

Номер слайду 4

#Щедрий. Вівторок — міжнародний благодійний рух, який є частиною #Giving. Tuesday. Цей день надихає мільйони людей в усьому світі робити добрі справи та популяризує культуру благодійності.

Номер слайду 5

Ініціативи покликані заохочувати дітей і молодь до добрих справ та підвищувати культуру благодійності серед молодого покоління. Добро – це наша культурна спадщина

Номер слайду 6

Марафон добрих справ  – це освітня ініціатива, де діти та молодь навчаються благодійництву, роблять добрі справи та діляться в соціальних мережах результатами. Водночас діти та молодь демонструють фінансові навички під час реалізації власних соціальних проєктів, а саме: складають бюджет власного проєкту, демонструють навички підприємців (організовують ярмарки, аукціони, майстер-класи, де надають послуги та продають товари), ефективно використовують кошти та/чи ресурси, необхідні для реалізації соціальних ініціатив.

Номер слайду 7

Робити добрі справи – це українська традиція

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Це маленька казочка про добро дівчаток і силу взаємності. Усе в нашому житті повертається бумерангом: так їхня доброта до маленького песика повернулася їм порятунком бабусі.ба-бусі.

Номер слайду 10

9-річна дівчинка малює і продає картинина користь покинутих тварин.

Номер слайду 11

pptx
Додано
28 листопада 2023
Переглядів
279
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку