Щоденні 5. Картки для списування "Сторінками казок" до тижня "Мої улюблені книжки"

Про матеріал
НУШ. Щоденні 5. Пропоную 10 карток для удосконалення навичок письма першокласників. Доцільно використовувати під час роботи з казками. Як варіант тиждень "Мої улюблені книжки", за коротким уривком першокласники мають відгадати назву казки, записати її у відповідні клітинки, списати уривок, розфарбувати героя. Використовуйте, буде приємно, якщо моя робота комусь стане у нагоді.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Картка 1 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. Я по засіку метений, Я із борошна спечений,— Я від баби втік, Я від діда втік, То й від тебе втечу! 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки. Картка 2 1. Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. — А хто-хто в цій рукавичці живе? — Мишка-норушка, жабка-скрекотушка. А ти хто? — Зайчик-побігайчик. Пустіть і мене. 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки.

Номер слайду 2

Картка 3 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. Дід плаче, баба плаче, а курочка кудкудаче: — Не плач, діду, не плач, бабо, я знесу ще вам яєчко, не просте, а золоте. 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки. Картка 4 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. Взявся дід за ріпку. Баба за діда, внучка за бабу, тягнуть-тягнуть, а витягти ріпку не можуть. Пішла внучка кликати собачку Жучку. 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки.

Номер слайду 3

Картка 5 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. Ви мені перше скажіть, хто знайшов колосок. - Ти, - кажуть мишенята. - А хто його обмолотив? - Ти, - вже тихіше відказують Круть із Вертем. 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки. Картка 6 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. – Люлі-люлі, Телесику, Наварила кулешику, – І з ніжками, і з ручками Буду тебе годувати! 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки.

Номер слайду 4

Картка 7 1. Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. — Я, коза-дереза, За три копи куплена, Півбока луплена! Тупу-тупу ногами, Сколю тебе рогами… 2Розфарбуй героя. Запиши назву казки. Картка 8 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. Іде Журавель на прошений обід, а Лисичка наварила кашки з молочком, розмазала тонесенько по тарілці та й поставила перед кумом. 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки.

Номер слайду 5

Картка 9 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. – Онде наша діва, Онде наша Іва, На метеному дворці, На тесаному стовпці, Кужілочка шумить… 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки. Картка 10 Спиши каліграфічно, відгадай з якої це казки. — Збудував я гарний дім. І не страшно жити в нім. З цегли дім я свій зробив. Сам себе ще й похвалив. 2. Розфарбуй героя. Запиши назву казки.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 3
Оцінки та відгуки
  1. Матвєєва Олена
    Велике дякую за матеріал.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Симончук Тетяна Петрівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  3. Камінна Ніна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
11 квітня 2019
Переглядів
21653
Оцінка розробки
5.0 (3 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку