Шкільна бібліотека. Книга

Про матеріал
Кожна дитина мріє про свою власну книжці, зробленої своїми руками. У цьому йому має допомогти дорослий. Така книжка може послужити в якості блокнота, в якому ваш малюк буде малювати. А також книга, зроблена своїми руками, може бути прекрасним подарунком для коханої і рідної людини або близького кращого друга. Ну, як же робити таку книгу самостійно? Давайте вчитися.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Творим книгувласними руками. Бібліотечний урок(майстер-клас)Підготувала та провела: Шкільний бібліотекар. Гончаренко В. М. М. Мелітополь, 2018

Номер слайду 2

Як виготовляти книги власними руками побачили учні 4-ого класу ЗОШ №6. Школярам спочатку показали, як створити книги та блокноти власноруч, а потім запропонували усім разом поринути у творчій процесс.

Номер слайду 3

Особисто здивувало, що усі учні під час уроку, робили ці книги-блокноти з великим захопленням. Зокрема і хлопці. Для них це був дуже цікавий процес. Варто зауважити також і те, що абсолютно всі впоралися зі своїм завданням.

Номер слайду 4

Все пройшло дуже цікаво та емоційно. Діти справді старанно підійшли до такої творчої та клопіткої роботи. Ті, у кого не все вийшло ідеально, не засмутились, а пообіцяли, що обов'язково спробують зробити ще одну книгу вдома.

Номер слайду 5

Оформлення книги для дітей була найцікавіше. Вона дала простір для творчості , а також можливість поглянути на книгу по- новому.

pptx
Пов’язані теми
Трудове навчання, Майстер-класи
НУШ
Додано
17 грудня 2019
Переглядів
662
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку