Штучний інтелект в освіті

Про матеріал
Матеріали для використання на нарадах. Використання даної презентації лише за умови посилання на авторів. Авторами є заступник директора та вчитель вечірньої (змінної) школи № 20 м. Києва (вказані у презентації).
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вечірня (змінна) школа № 20 Кухарчук Катерина Юріївна. Вакула Наталія Олександрівна. Штучний інтелект в освітньому процесі

Номер слайду 2

ШТУЧНИЙ ІНТЕЛЕКТ – ЩО ЦЕШтучний інтелект (artificial intelligence, AI) ― це метод змусити комп'ютер чи програмне забезпечення «мислити» як людський мозок. Це досягається шляхом вивчення закономірностей роботи людського мозку та аналізу когнітивних процесів. Результатом цих досліджень є розробка інтелектуального програмного забезпечення та систем.

Номер слайду 3

Штучний інтелект в освіті010204 050306 GPT chat. Math. GPTPro. Deep. AITome. Gamma. Gemini

Номер слайду 4

01 GPT chat

Номер слайду 5

Якщо говорити простіше, що таке Chat. GPT – це інструмент для спілкування, де робот автоматично дає відповіді на запитання користувачів. Він заздалегідь отримує зворотний зв'язок від людини, навчається, генерує діалоги, тому ви можете спілкуватися, ніби спілкувалися б із співрозмовником. Бот аналізує текст, що вводиться людьми, розуміє контекст, наміри, генерує відповіді, пропозиції. В основі Chat. GPT мовна модель GPT, розроблена для автоматичного написання романів та розмов в іграх. Він оснащений функціями, які роблять розмови більш натуральними, такими як запам'ятовування змісту минулих розмов, надання користувачеві можливості виправляти будь-які помилки змісту.

Номер слайду 6

Реєстрація. Перейдіть на офіційний сайт Chat. GPT – https://openai.com, натисніть «Зареєструватися». Вкажіть email, потім клацніть на «Продовжити». Наберіть пароль, що підходить вам, і клацніть «Продовжити». На електронну пошту, яку ви зазначили раніше, буде надіслано листа для підтвердження. Клацніть кнопку «Підтвердити адресу електронної пошти» у листі, який прийде до вас англійською від Open. AI, оператора Chat. GPT. Ця дія необхідна для завершення перевірки вашої електронної скриньки. Вкажіть «Ім'я» та «Прізвище» (ініціали та псевдоніми допустимі). Вбийте у вікно свій номер телефону, щоб отримати автентифікаційне SMS та клацніть «Надіслати код». Щоб завершити реєстрацію, введіть SMS-код, який прийде на телефон.

Номер слайду 7

Практикаhttps://chat.openai.com. Заходимо за посиланням і починаємо працювати

Номер слайду 8

02 Math. GPTPro

Номер слайду 9

Math. Solver. AI – це передовий додаток штучного інтелекту, призначений для вирішення математичних завдань. Він має зручну процедуру реєстрації та входу в систему, що дозволяє користувачам швидко скористатися його передовими функціями. Ця інноваційна платформа орієнтована на широкий спектр користувачів, від тих, хто бореться зі складними математичними проблемами, до тих, кому потрібен швидкий розрахунок. Math. Solver. AI створений для підвищення ефективності вирішення проблем у широкому спектрі математичних областей. Він вправно справляється з усім, від простої арифметики до складнощів розширених рівнянь, позиціонуючи себе як універсальний ресурс для математичних пошуків. Math. Solver. AI готовий спростити ваш математичний шлях.

Номер слайду 10

Практикаhttps://www.mathgptpro.com/ Заходимо за посиланням і починаємо працювати

Номер слайду 11

03 Deep. AI

Номер слайду 12

1 Прогнозування та аналіз даних: DEEPAI може допомогти в прогнозуванні трендів, аналізі великих обсягів даних та виявленні важливої інформації.2 Персоналізація контенту: DEEPAI може допомогти в індивідуалізації контенту для кожного користувача на основі їхніх вподобань та поведінки.3 Розпізнавання образів та голосу: DEEPAI може бути використаний для розпізнавання облич, об'єктів, голосу та інших елементів для різних цілей, таких як безпека, реклама, розваги тощо.45 Розпізнавання образів: DEEPAI використовує глибоке навчання для розпізнавання образів на зображеннях або відео. Розробка ігор та віртуальної реальності: DEEPAI може бути використаний для створення спеціальних ефектів, інтелектуальних систем та інших компонентів в іграх та віртуальній реальності.

Номер слайду 13

Практикаhttps://deepai.org/ Заходимо за посиланням і починаємо працювати

Номер слайду 14

04 Tome

Номер слайду 15

Tome — онлайн-платформа, яка використовує штучний інтелект для створення презентацій. Tome це комбінація двох механізмів: Chat. GPT і DALL-E 2. За допомогою першого програма генерує тексти, а за допомогою другого малює зображення. Принцип доволі простий та типовий, користувач формує текстові підказки, які максимально точно описують запит, побажання, тематику та вміст презентації.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Практикаhttps://tome.app/ Заходимо за посиланням і починаємо працювати

Номер слайду 18

05 Gamma

Номер слайду 19

Gamma AI є Інструмент AI для створення презентацій, документів і веб-сторінок за допомогою лише однієї текстової підказки. Ви можете легко перетворити свою ідею на візуальний документ, перетворити підказки на слайди, використовувати заздалегідь розроблені шаблони та багато іншого.

Номер слайду 20

Використання AIВідвідати Веб-сайт Gamma AI. Натисніть на Зареєструйтеся безкоштовно. Надайте необхідні дані для створення облікового запису. Увійдіть, використовуючи свої облікові дані. Натисніть на Створити нову. Потім натисніть на Генерувати або інші варіанти залежно від вашого випадку використання. Виберіть те, що ви хочете між a Презентація, Документабо веб-сторінка. Введіть текст підказки. Наприклад, Глобальне потепління та його наслідки може бути вхідним. Потім натисніть на Створити структуру. Перегляньте контур і, якщо все в порядку, натисніть продовжувати. В іншому випадку ви можете змінити його, як вважаєте за потрібне. Виберіть шаблон і натисніть Генерувати. За потреби відредагуйте вихідні дані. Натисніть на Поділитись.

Номер слайду 21

Практикаhttps://gamma.app/Заходимо за посиланням і починаємо працювати

Номер слайду 22

06 Gemini

Номер слайду 23

Корпорація Google вивела на ринок свою останню модель штучного інтелекту, яка отримала назву Gemini. Цей інноваційний продукт відомий своєю унікальною здатністю обробки різноманітної інформації, такої як:відео;аудіо;текст;а також високою адаптивністю до будь-яких пристроїв, починаючи від центрів обробки даних і закінчуючи мобільними пристроями.

Номер слайду 24

Практикаhttps://gemini.google.com/app Заходимо за посиланням і починаємо працювати

Номер слайду 25

Thank you. Авторська розробка. Використання лише за умови посилання на автора

pptx
Додано
5 травня
Переглядів
160
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку