Системний розвиток професіоналізму управлінської діяльності

Про матеріал

Презентовано теоретичний та практичний матеріал щодо системної роботи по формуванню сучасного управлінця , висвітлено поняття управлінська діяльність та професіоналізм управлінської діяльності , проаналізовано , які чинники впливають на формування позитивного іміджу навчального закладу . .

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Корнієнко Олена Ростиславівна - директор Китайгородської ЗОШ І-ІІІ ступенів Томаківської селищної ради Дніпропетровської області СИСТЕМНИЙ РОЗВИТОК ПРОФЕСІОНАЛІЗМУ УПРАВЛІНСЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ

Номер слайду 2

Якщо ви не можете стати першим у категорії,створіть нову категорію, в якій ви зможете бути першим. Джек Траут 

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Управлінська діяльність — сукупність вироблених історичним досвідом, науковим пізнанням і талантом людей навиків, умінь, способів, засобів доцільних вчинків і дій людини у сфері управління. Ме́неджмент (або «управління») — це процес планування, організації, приведення в дію та контроль організації з метою досягнення координації людських і матеріальних ресурсів, необхідних для ефективного виконання завдань.  Професіоналізм управлінської діяльності — сукупність загальнотеоретичних, спеціальних управлінських і психологічних знань, умінь і навичок, якими повинен володіти керівник для ефективного її здійснення й корекції.

Номер слайду 5

ФІЛОСОФСЬКА ПЛАТФОРМА САМОРОЗВИТКУ

Номер слайду 6

інформаційна

Номер слайду 7

Умови готовності до управлінської діяльності

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Основні компоненти професіоналізму управлінця

Номер слайду 10

Професіоналізація управління вимагає від сучасного працівника системи знань щодо сучасного управління, розвитку здібностей для роботи з колективом, формування перспективного мислення й опанування інформаційними технологіями.

Номер слайду 11

Самоменеджмент — це управління власними ресурсами. Головна мета самоменеджменту полягає в тому, щоб максимально використовувати власні можливості, свідомо керувати ходом свого життя, долати зовнішні обставини як у професійній, так і в особистій сфері, досягати успіху .

Номер слайду 12

Самовдосконалення – шлях до успіху «Звичайно, знання законів життя незрівнянно важливіше від багатьох інших знань,- писав у ХІХ столітті англійський філософ Герберт Спенсер, - але знання, яке прямо веде нас до самовдосконалення, - це знання найпершої важливості».

Номер слайду 13

Від чого залежить майбутнє навчального закладу ?компетентності керівника;інноваційного потенціалу навчального закладу;створення сучасної матеріально-технічної бази;здійснення кардинальних базових перетворень;досягнення нової якості навчально-виховного процесу .

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Інноваційна «льотна» практика. Національний аерокосмічний університет ім. М. Жуковського «Харківський авіаційний інститут»

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

7 принципів фінської системи освіти :- рівність шкіл, предметів, рівність прав учнів, батьків та вчителів- безкоштовне навчання - індивідуальний підхід- практичність- довіра - добровільність- самостійність

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Вчіться, поки інші сплять, працюйте, поки інші відпочивають, будьте готові, поки інші розслабляються і мрійте, поки інші плачуться. Формула успіху від В. Співаковського Успіх = X + Y + Zде X – вміння працювати; Y – драйв від того, що ти вмієш робити ; Z – уміння мовчати.

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Важливо : навчитися і навчати жити в реальному швидкозмінному світі, вміти адекватно реагувати на зміни, критично мислити, бути креативною особистістю . Не бійтеся нововведень і шукайте нові грані своїх можливостей!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
11 січня 2018
Переглядів
1350
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку