складаємо запитання і відповіді на них Тимченко

Про матеріал
Складаємо запитання і відповіді на них. «Українська мова та читання» підручник для 2 класу закладів загальної середньої освіти (у 2-х частинах) Тимченко Л. І., Цепова І. В.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Складаємо запитання і відповіді на них

Номер слайду 2

Двадцять восьме лютого. Класна робота

Номер слайду 3

Вправа 11. Тварина, яка має довгу шию називається жирафа.2. Царівною квітів називають троянду.3. Свого гнізда не в’є птах зозуля.4. Найміцніший дзьоб мають папуги Ара.

Номер слайду 4

Папуги Ара мають найміцніший дзьоб на Землі, який служить їм справжньою зброєю проти різних хижаків. Розміри птаха можуть досягати одного метра в довжину з урахуванням хвоста.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

1. Яким був котик Васько? (Пустун і витівник).2. Де Микола зачинив малого розбишаку? ( До кроликової клітки, яка стояла у сінях).3. Коли хлопчик згадав про кошеня? (Ввечері.)

Номер слайду 8

Номер слайду 9

1. У казці розповідається про старий Клен та весняний Вітер.2. Старий Клен усю зиму спав.3. Крізь сон він чув завивання хуртовини й тривожний крик чорного ворона.4. Дерево розбудив теплий весняний Вітер.5. Весняний Вітер розказав Клену, що Весна наближається. 6. Весна йде полями-заквітчалась квітами. А ластівки на крилах несуть барвисті стрічки.

pptx
Додано
28 лютого 2023
Переглядів
1504
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку