Слова в англійській мові, які представляють типи руху

Про матеріал
громадський і науково-технічний прогрес став причиною до появи нових соціально-економічних реалій, відкриття в галузі науки і техніки, досягнення у сфері культури. У результаті чого самi собою прийшли в англійську мову нові слова, нові терміни. Велика кількість нових лексичних одиниць з’явилася у зв’язку з розвитком комп’ютерної техніки.
Перегляд файлу

Слова в англійській мові, які представляють типи руху

Громадський і науково-технічний прогрес як причина до появи нових соціально-економічних реалій

Окремі слова представляють типи руху : slo - mo або slowmo (informal, slowed – down action on film or videotape) і пристосування : slipmat (a circular piece of thin rubber placed on a turntable to prevent records from slipping), нова назва порома – streaker(a fast, highly maneuverable ferry operating on the River Clyde). У мові виникло слово seajack (the hijacking of a ship at sea) по аналогії з наявним "hijack [15, c. 51].

Отже, громадський і науково-технічний прогрес став причиною до появи нових соціально-економічних реалій, відкриття в галузі науки і техніки, досягнення у сфері культури. У результаті чого самi собою прийшли в англійську мову нові слова, нові терміни. Велика кількість нових лексичних одиниць з’явилася у зв’язку з розвитком комп’ютерної техніки. У області культури і мистецтва відбувається бурхливий процес експериментування, створюються нові твори, і, відповідно, нові назви.

 

 

 

 

 

doc
Додано
5 березня 2019
Переглядів
583
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку