Словесні висловлювання для формувального оцінювання.

Про матеріал
Є тисяча способів сказати учням "Дуже добе!" і це не буде щоразу виглядати одноманітно. Різноманітність словесних висловлювань мотивує та зацікалює, а також ламає стереотипи радянського оцінювання та розвиває словесний запас учнів. Даний матеріал представлений для всіх вчителів початкової та старшої школи. Учителю доречно буде не лише усно промовляти такі фрази, а й вживати їх при письмовому оцінюванні робіт. За більш ніж 10 років педагогічного досвіду я переконалася у позитивному сприйнятті учнями словесного оцінювання та підібрала найбільш вдалі висловлювання, яких завжди із нетерпінням чекають школярі.
Перегляд файлу

Словесні висловлювання для формувального оцінювання.

У тебе знову це вийшло! Мені подобається, як ти…

У тебе так легко це виходить! Оригінально! Ти на вірному шляху! Це перемога! Я бачу, як ти стараєшся! Я помітила, що ти дуже стараєшся! Я в захваті від цієї роботи!

 Просто і цікаво! Горджуся тобою! Радію за твої успіхи! Задоволена твоїм результатом! Дуже приємно перевіряти таку роботу! Дякую за охайне виконання! Вітаю!  Блискуче! Чудесно! Добре! Чудово! Дивовижно! Незрівнянно! Якісно! Майстерно! Прекрасно! Прегарно! Уміло! Мило! Я в захваті! Дотепно! Ідеально! Неповторно! Фантастично! Дуже гарно! Гарно! Неперевершено!  Зразково! Досконало! Креативно! Академічно! Розумник! Супер! Добре! Казково! Файно! Вражаюче! Грамотно! Молодець! Бездоганно! Вдало! Преподобно!  Предобре! Неперевершено! Несказанно! Неординарно! Неймовірно! Взірцево! Феноменально! Зразково! Відмінно! Похвально! Першокласно! Божественно! Приголомшливо! Надзвичайно! Чарівно! Неочікувано! Різноманітно! Краще не буває! Влучно!

Досить добре! Старанно! Незвично! Феєрично! Сміливо! Підходяще! Першорозрядно! Винятково! Пишаюся тобою! Гарна робота! Я в тебе вірю! Так тримати!                             Ти мене вражаєш! Ти це зможеш! У тебе все вийде!            Тобі є чим пишатися! Вір у себе! Вір у свої сили! Будь креативним!  Не бійся помилятися! Будь впевнений у своїх силах! Ти мене надихаєш! Продовжуй в тому ж дусі! Так тримати! Став кінцеві цілі! Це дуже мило! Прекрасно! Ти на правильному шляху! Досить добре! Ти відмінно справляєшся! Цілком успішно! У тебе все вийшло! Ти швидко вчишся! Старайся , упевнена у тебе все вийде! Старайся ще! Будь наполегливим! Виконано правильно, однак зверни увагу на…  Ти прекрасно справляєшся! Чудова ідея! Ух-ти, хороша думка! Це дуже втішно! У тебе з кожним днем стає краще! Це здорово! Приголомшливо! Це найкраща твоя робота!

Ти все зможеш! Ти досягнеш успіху! Успіх попереду! Це успіх! Уже краще! Ти досяг успіху! Видно, що стараєшся! Спробуй не поспішати! Спробуй писати уважніше! Спробуй доводити до ліній! Спробуй писати без виправлень!

Спробуй доводити до ліній! Обурена! Прикро! Думаю, що старався при виконанні одного завдання. Повправляйся у цих з'єднаннях… Зверни увагу на помилки у ….словах, реченнях, виразах. Будь ласка, подружись з письмом цих букв.

Можеш, якщо замочеш! Усе вдалося! Усе вийшло! Уже вдається! Докладаєш багато зусиль! Майже ідеально! Докладаєш чимало зусиль! Сьогодні вже краще! Ти робиш це дуже добре! Нарешті! Ти швидко вчишся. Сенсаційно! Тепер тебе нічого не зупинить. Я знала, що ти зможеш це зробити! Ще краще! Це те, що треба! Мої вітання!              Ти близький до істини! Я щаслива бачити цю роботу!         Твій мозок попрацював на славу.

        Мені подобається хід твоїх думок. Ти зробив це вчасно! Як ти багато зробив! Розумник! Ти справжній майстер! Грандіозно! Щиро рада за тебе! Серйозний прорив! Не можу передати свого захоплення. Ти дійсно це поліпшив. Твоя робота принесла мені багато радості! Я захоплена твоєю роботою! Ол-райт! Повний порядок! Велика тобі подяка! Як приємно вчити таких розумних дітей!   Спасибі за насолоду від перевірки роботи! Дякую за сумлінну роботу! 

     @Автор статті : Ткачук В.В.

docx
Додано
7 квітня 2023
Переглядів
3320
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку