Способи впровадження STEM принципів у процес розвитку дитини.

Про матеріал
Презентація стане змістовним доповненням Вашої доповіді з даної теми. Допоможе розібратися у сутності поняття " STEM", розкриє сутність етапів провадження STEM освіти в освітній процес.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Способи впровадження STEM принципів у процесрозвитку дитини Підготувала: вчитель початкових класів Піщанського НВК Лятичевська С. В.

Номер слайду 2

Завданням сучасної школи є виховання учнів, які умітимуть: Вчитися впродовж життя Успішно спілкуватися Ефективно й продуктивно співпрацювати Творчо вирішувати проблеми Зазнавати поразок Приносити зміни в організації та суспільство Ухвалювати важливі рішення Керувати проектами й досягати цілей Бути рішучими й наполегливими Спрямовувати свої захоплення і таланти на те, щоб зробити світ кращим

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Принципи STEM освіти: Оволодіння найважливішим навчальним матеріалом- Критичне мислення та вирішення проблем- Співпраця- Ефективна комунікація- Самостійне управління власним навчанням- «Наукове мислення»

Номер слайду 5

Кейс-урок Освітня технологія, заснована на інтегральному підході, яка передбачає вивчення одного певного предмету чи явища на основі поділу основної теми на кілька несуміжних розділів.

Номер слайду 6

Освітні ігри Допомагають школярам подолати прірву між навчальними завданнями і справжньою діяльністю вченого і інженера.

Номер слайду 7

Інтегровані уроки Спрямовані на встановлення міжпредметних зв’язків і сприяють формуванню в учнів цілісного, системного світогляду, актуалізації особистісного ставлення до питань, що розглядаються на уроці.

Номер слайду 8

Проєктна діяльність. Дослідницькі навички та практичний досвід, набуті у процесі проєктної діяльності, сприятимуть прискоренню адаптації учнів до мінливого соціально-економічного життя.

Номер слайду 9

Хакатон «Марафон програмістів», де невеликі команди фахівців з різних областей розробки програмного забезпечення (програмісти, дизайнери, менеджери) спільно працюють над вирішенням певної проблеми.

Номер слайду 10

Електронні віртуальні лабораторії Це комплекси програм, за допомогою яких імітують виконання лабораторних робіт в лабораторії.

Номер слайду 11

Це людина, яка щось створює. Завдання полягає у «пробудженні» творчої активної особистості. Мейкер повинен бути креативною і винахідливою людиною з хорошим почуттям смаку. Мейкер

Номер слайду 12

Завдання сучасної школи: створити умови для різнобічного розвитку підростаючого покоління. Завдання сучасного вчителя:модернізувати освітній процес

Номер слайду 13

Дякую за увагу!style.colorfillcolorfill.type

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
22 травня 2020
Переглядів
1099
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку