Стаття "Діти це не «ми колись», а – «ми тепер»!!!"

Про матеріал

Стаття про наших діток...Часто чуємо порівняння нас з дітьми яке нічого доброго для дітей не приносить.....

Перегляд файлу

Діти це не «ми колись», а – «ми тепер»!!!

Все починається з сім’ї … Скільки ж мудрості у цих словах. Ми часто чуємо : «Наші діти не такі, як ми були колись….» Дійсно в свій час ми були інші, бо це МИ….. кожна людина це неповторна індивідуальність… Часи в які зростало наше покоління проходили більш чисто та відкрито, вільний час проходив на вулиці де всі пізнавали що таке добро та зло, взаємодопомога та хто такі справжні друзі.

Сьогодні ж суспільство невпинно йде до розвитку та пошуку нового. Все стає комп’ютеризовано та стандартизовано. Ще років зо 20 тому ми гралися в «квач»…, стрибали через резинку, будували халабуди, бігали та стрибали, а від походу на природу були просто на сьомому небі від щастя. Що ж, сьогодні наші дітки, особливо з великих міст, бачили справжній відпочинок лише з екранів телевізора або ж іншого гаджета. Причиною цього є брак часу батьків привчати дитину до прекрасного і чистого, а звідси і випливає, що частенько батьки краще дадуть телефон чи планшета з мультиками та іграми аби дитина на заважала….. Ті ж в свою чергу забруднюють чисті голівки малеч, бо мозок дітей він як «губка» всмоктує всю інформацію підряд.

Вплив різноманітних гаджетів на психологічне здоров’я  має негативний характер: дитина стає тривожною, дратівливою, агресивною, замкненою, що в свою чергу призводить до депресивного стану. Мабуть головними ліками від таких ситуацій є любов та розуміння батьків. Чим раніше батьки стануть розуміти, що здоров’я їх дітей залежить від їх самих та власного прикладу.

Татові та мамі необхідно якнайбільш проявляти свою любов в спілкуванні, допомозі, розумінні та підтримці. Найкращими друзями мають стати батьки, а не телефон чи планшет. Любіть дітей вони наше майбутнє та наша старість…..

doc
Пов’язані теми
Психологія, Виховна робота
Додано
11 травня 2019
Переглядів
428
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку