Стенд-презентація клубу "Волонтер"

Про матеріал

Пропоную дизайн стенду "Клуб "Волонтер" інформує", який містить інформацію про мету, завдання, принципи діяльності даного клубу, пріоритети його членів, а також емблему та клятву волонтера.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

МЕТА ТА ЗАВДАННЯ ДІЯЛЬНОСТІ КЛУБУ „ВОЛОНТЕР” Метою діяльності клубу „Волонтер” є формування фахових знань, професійних умінь і особистісних якостей майбутнього спеціаліста – соціального педагога, гуманістичної спрямованості його особистості, оволодіння основними видами соціально-педагогічної роботи в ході волонтерської діяльності. ОСНОВНИМИ ЗАВДАННЯМИ КЛУБУ Є: - популяризація ідей та цінностей волонтерства; - підвищення рівня визнання волонтерської діяльності, допомога та сприяння у її поширенні, створення мережі обміну інформацією та досвідом щодо її організації; - вивчення та узагальнення кращого вітчизняного та зарубіжного досвіду роботи волонтерів; - набуття умінь та навичок волонтерської діяльності; - формування стійкого морально-гуманістичного погляду на професію соціального педагога; - розробка волонтерських проектів та реалізація їх на місцевому рівні; - співпраця з волонтерами соціальних служб міста.

Номер слайду 2

В - вільний О - оптимістичний Л - люблячий О - освічений Н - незалежний Т - толерантний Е - енергійний Р - рішучий

Номер слайду 3

Будь генератором ідей! Будь наполегливим у досягненні цілі! Критикуєш – пропонуй, пропонуєш – виконуй! Обіцяєш – зроби! Не вмієш – навчись! Веди здоровий спосіб життя – це приклад для наслідування іншим! Пріоритети членів клубу “Волонтер”

Номер слайду 4

гуманність законність доброчинність відповідальність безкорисливість добровільність Принципи діяльності клубу “Волонтер”

Номер слайду 5

Емблема клубу “Волонтер” Клятва волонтера Я - волонтер! І йменням цим горджуся. Сьогодні і тепер За справу беруся. Турботу і любов Я всім дарую людям На щастя і добро. Так було, є і буде!

ppt
Додано
3 липня 2018
Переглядів
1151
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку