Створення інформаційного буклету

Про матеріал
У наш час, дуже актуальним є створення буклетів. Вдалий дизайн, можна використовувати для привернення уваги до речей, що вигідно виділяють вашу компанія, продукт чи послугу. Ви можете викласти найважливішу інформацію про свій продукт для споживачів та клієнтів на одній сторінці
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПРЕЗЕНТАЦІЯ на тему: «Створення інформаційного буклету»Майстер виробничого навчанняІгнатенко Вікторія Володимирівна

Номер слайду 2

У наш час, дуже актуальним є створення буклетів. Вдалий дизайн, можна використовувати для привернення уваги до речей, що вигідно виділяють вашу компанія, продукт чи послугу. Ви можете викласти найважливішу інформацію про свій продукт для споживачів та клієнтів на одній сторінці.

Номер слайду 3

Буклет – публікація, виготовлена на одному аркуші та складена згинанням у кілька сторінок так, що її можна переглядати, не розрізаючи сторінок, а розкриваючи як ширму. У формі буклета виготовляються путівники, проспекти, програми концертів і вистав, реклами продукції та послуг тощо. Як правило, буклет складається з одного аркуша формату А4, розміщеного в альбомній орієнтації та розділеного на 3 рівні частини. По межах цих частин буклет згинається. Друк здійснюється, як правило, з обох сторін аркуша.

Номер слайду 4

Створення буклета в Microsoft Word 

Номер слайду 5

Microsoft Office Publisher — настільна видавнича система, розроблена корпорацією «Microsoft». Ця програма початкового рівня, що відрізняється від «Microsoft Office Word» тим, що акцент у ньому робиться на проектуванні розмітки сторінки, а не на оформлення та перевірку тексту. Microsoft Publisher — програмне забезпечення, що входить до складу пакету Microsoft Office.

Номер слайду 6

Функціональні можливості Microsoft Office Publisher:- Форматування на рівні абзаців у програмі Microsoft Office Word, включаючи відступи й інтервали, а також форматування кінця рядка або абзацу.- Діалогове вікно для створення маркірованих і нумерованих списків.- Функції пошуку й заміни тексту в масштабах всієї публікації або окремого текстового блоку.- Завдяки зручному й багатофункціональному стартовому меню Publisher, можна швидше приступитися до роботи.- Використання нових розділів області завдань "New Publication). Починати роботу можна з вибору типу публікації (для друкування, відправлення по електронній пошті або розміщення в Інтернеті), з вибору шаблону або створювати публікацію "з нуля".- Використання області завдань "Quick Publication Options" для настроювання параметрів публікації. Можна вибирати колірне рішення, схеми шрифтів, настроювання макета сторінки й елементи дизайну, після чого просто додається власний текст і зображення. До складу Publisher включені численні шаблони для настроювання, що допомагає створити дизайн, й повний набір засобів настільної видавничої системи. Крім того, функція "Автопреобразование" дозволяє користувачам перетворювати будь-яку публікацію для використання в Інтернеті.

Номер слайду 7

Publisher установлюється при установці пакету Microsoft Office. Після завантаження видавничої системи на екрані з'являється вікно Область задач, яка розташована в лівій стороні екрана Publisher (у правій стороні екрана в інших додатках Office) виконує пошук, відкриття або створення нових документів, перегляд умісту буфера обміну й форматування публікацій. В полі задач дається наочне подання про скопійованих даних і зразок тексту, що дозволяє легко підібрати потрібний елемент для вставки в інші документи.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ!!!

pptx
Додано
14 квітня
Переглядів
54
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку