"Створюємо власний імідж"

Про матеріал
Презентація розкриває проблему відповідального споживання у сучасній модній індустрії. До підручника "Образотворче мистецтво" 7 клас, С.І. Федун, О.В. Чорний
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Створюємо власний імідж. Лістрова С. О.

Номер слайду 2

Творче завдання: з допомогою виражальних засобів, притаманних мистецтву дизайну, відобразити своє бачення образу сучасного підлітка.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Цікаві професії. Хто такий стиліст. Стиліст - це фахівець, який займається розробкою індивідуального стилю клієнта, а також створенням його образу. Перукар-стиліст. Стиліст візажист. Стиліст-іміджмейкер. Фотограф-стиліст.

Номер слайду 5

Хто такий байєр Це експерт, який орієнтується в новинках і тенденціях сучасної моди, вміє відбирати речі, які будуть користуватися попитом у покупців, формує модні колекції для магазинів і прораховує їх окупність.

Номер слайду 6

Що таке «капсула»Капсульний гардероб — набір ретельно підібраних і якісних предметів одягу — від 6 до 12, з яких можна скласти 10–15 комплектів. Особливість капсули — усі речі мають поєднуватися між собою. Капсульний гардероб допоможе вам економити на покупці речей та викорінить «синдром шопоголіка».

Номер слайду 7

Що таке розумне (відповідальне) споживання?Після трагедії 2013 року на заводі Rana Plaza в Бангладеш у світі стартував рух Fashion Revolution. Тоді при обваленні незаконно добудованої будівлі загинуло 1187 людей, серед яких було багато дітей і жінок. Всі вони працювали на швейних фабриках, які відшивали одяг для відомих брендів мас-маркету. Активісти Fashion Revolution підняли дискусію навколо захисту прав таких робочих по всьому світу. Адже часто ціна дешевих речей обумовлена ​​саме тим, що в неї закладено негідно оплачувану працю людей з бідних країн, в основному — жінок. Основні напрямки відповідального споживання: Стилістичний ресайклінг. Зменшення кількості речей у гардеробіПеревага більш якісним речам з натуральних матеріалів перед дешевими та синтетичними

Номер слайду 8

Бути сучасним – це, перш за все, бути відповідальним

pptx
Додано
11 квітня 2023
Переглядів
962
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку