Сучасна фізика як доказ мудрості наших предків.

Про матеріал
Презентація "Сучасна фізика як доказ мудрості наших предків." показує що кожне покоління людей завжди працювало, працює и буде працювати на навітнішими винаходами людства
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Сучасна фізика як доказ мудрості наших предків.

Номер слайду 2

Смартфон. Щоб усвідомити усю мудрість наших предків достатньо лише подивитися на улюблений смартфон. Здається, що він не такий вже й складний, але якщо розібратися, його винайдення просували тисячі відкриттів на протязі сотень років.

Номер слайду 3

Крок за кроком мудрі люди просували технології. Спочатку були відкриття Ампера та Ома 200 років назад, що зробили перші кроки до електрики. Далі йшли досліди Фарадея, Джоуля, Ленца, що дозволили усвідомити, що таке електричний струм. Згодом Максвел прийшов до електромагнітних коливань. А за ними сотні вчених та тисячі винаходів

Номер слайду 4

Сучасна фізика не менше відстає досягненнями та винаходами. Ще кілька років назад ми не вірили в в гнучкі дисплеї та електромобілі,та електромобілі, які можуть витіснити звичайні двигуни внутрішнього згоряння, але це так. Нові гнучкі смартфони уже з’являються на прилавках, а багато країн відмовляються від авто на дизельних та бензинових моторах. Хіба це не доказ мудрості наших предків та сучасників?

Номер слайду 5

Крок за кроком, кожен додавав свій вклад в загальний розвиток. І врешті ми маємо нові технології, які дозволяють летіти в космос, думати про заселення Марса, створення роботів, літаючих авто та комп’ютерів, які мають штучний інтелект і можуть за секунди робити дослідження, на котрі колись витрачалися десятки років.

Номер слайду 6

Дякую за увагу

pptx
Пов’язані теми
Фізика, 7 клас, Презентації
Додано
17 листопада 2023
Переглядів
353
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку