Свічник» Основна технологія: технологія ручної обробки сортового прокату. Додаткова технологія: технологія декупажу, аплікації.

Про матеріал
Об'єкт проєктної діяльності: "Свічник» Основна технологія: технологія ручної обробки сортового прокату. Додаткова технологія: технологія декупажу, аплікації.
Перегляд файлу

 

 

Об’єкт проектної діяльності «Свічник»

Основна технологія: технологія ручної обробки сортового прокату.

Додаткова технологія: технологія декупажу, аплікації.

З більшості записаних історій про свічки, до середини 1800-х років, були відомі сальні та свічки з бджолиного воску, відтак, вони виготовлялися в основному зі спермацету (це призвело до збільшення попиту на китовий жир), та з очищених тваринних жирів (стеарин, щурячий жир, і навіть, голубиний жир). Спермацетові свічки горіли набагато яскравіше за воскові — вони були настільки яскравими, що світло спермацетової свічки використовувалося у ті часи як стандарт (взірець) у фотометрії. Китобійну промисловість було засновано на добуванні китового жиру для виготовлення свічок.

Винахідником свічки, традиційно вважається Чандлер. Пізніше, було розроблено різні пристрої для тримання свічок, від простих стільниць до люстри.

Архітектурне проєктування освітлення, є полем діяльності в області архітектури, дизайну інтер'єру та електротехніки, що пов'язано з розробкою систем освітлення, у тому числі і природного освітлення, електричного світла, чи обидвох, аби вони служили потребам людини. Світло і архітектура — не дві окремі концепції, адже архітектурні елементи, такі як поверхні, обсяги, кольори і текстури втрачають сенс без світла.

Процес проєктування враховує вид людської діяльності, для якого повинно бути забезпечене освітлення:

  • потрібна кількість світла,
  • колір світла, оскільки це може вплинути на вигляд окремих об'єктів та сприйняття довкілля у цілому,
  • вплив самої освітлювальної системи на користувача.

Важливо розуміти, що, зрештою, показником успіху в освітленні, є сприйняття людини, тобто, чи є те, що повинно бути, ясно видно, легко та без дискомфорту. Дизайнерами освітлення є часто фахівці, які повинні розуміти: фізику світла, його випромінення й розподіл, фізіологію та психологію сприйняття світла людиною, анатомію людського ока, й реакцію паличок і колбочок на світло. Свічки

З більшості записаних історій про свічки, до середини 1800-х

років, були відомі сальні та свічки з бджолиного воску, відтак, вони виготовлялися в основному зі спермацету (це призвело до збільшення попиту на китовий жир), та з очищених тваринних жирів (стеарин, щурячий жир, і навіть, голубиний жир). Спермацетові свічки горіли набагато яскравіше за воскові— вони були настільки яскравими, що світло спермацетової свічки використовувалося у ті часи як стандарт (взірець) у фотометрії. Китобійну промисловість було засновано на добуванні китового жиру для виготовлення свічок.

Винахідником свічки, традиційно вважається Чандлер.

Пізніше, було розроблено різні пристрої для тримання свічок, від простих стільниць до люстри.C:\Users\zaika\Desktop\Без названия (2).jpg  C:\Users\zaika\Desktop\Без названия.jpgC:\Users\zaika\Desktop\Без названия (3).jpg

 

docx
Додано
25 березня 2021
Переглядів
852
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку