Свято 8 березня 5-7 класи

Про матеріал
Цікавий сценарій до прекрасного весняного свята - 8 березня. Дещо з гумором, для справжніх маленьких артистів.
Перегляд файлу

Ведучий 1: Доброго дня, поважні дами та юні леді

Ведучий 2: Ми раді привітати вас із цим чудовим днем весни. Але всьому свій час, тому спочатку ми хотіли б представитись.

Ведучий 1 : Отож, любі красуні, ми агенти під прикриттям. Мене звуть Себастіян Каллє,а це мій дорогий колега Джордж Пінчер.

Ведучий 2: Я розумію, що в це важко повірити, але це не справжні наші імена, це лише псевдоніми. Ви ж розумієте, ми не можемо видавати хто ми є насправді.

Ведучий 1: І навіть під натиском таких красунь як ви, ми все рівно не видамо себе.

Ведучий 2 : Перейдемо до суті справи. Нас послала на завдання всесвітня таємна організація чоловіків.

Ведучий 1: А завдання полягало в тому,щоб пробратися у свідомість будь-якої пересічної середньостатистичної жінки, аби краще розуміти жінок. Адже скоро свято, яке по праву належить прекрасній статі, а подарунок ми, чоловіки так і не обрали. Наші вчені дійшли висновку, що всі жінки мислять майже ідентично. Тому для проведення таємного експерименту нам вистачило однієї жіночки.

Ведучий 2: Коли ми почали розслідувально-експериментальну справу, ми не думали, що зайдемо надто далеко, побувавши в голові у жінки ми зустріли багато створінь та образів, які буквально не піддавались ніяким поясненням. Ми навіть пожалкували, що не взяли із собою на завдання зброю.

Ведучий 1: Наш експеримент також показав нам іншу сторону медалі свідомості жінок. Виявляється, вони просто неперевершені, прекрасні, чудові, і я б сказав, що жінка це наймаштабніший парадокс у цілому Всесвіті.

Ведучий 2: Але мабуть вже годі говорити, ми готові вам показати декілька моментів із розслідувально-експериментальної операції П8Б, іншими словами - подарунок на 8 березня.

Ведучий 2:Я повторюсь, але все-таки скажу це знову, що свідомість жінки- це сукупність образів та створінь. І перший образ, який ми хочемо вам показати, це, як ми його назвали «Мрія, якій ніколи не здійснитись.» Адже кожна жінка рано чи пізно почне прокручувати в своїй голові ситуацію, де вона може себе поводити досить розкуто і робити, що їй заманеться.

Сценка: Мрія, якій ніколи не здійснитись

Жінка приходить з роботи додому. До неї підбігає чоловік.

Чоловік: (Підходить, цілує, знімає пальто) Кохана, як там на роботі?

Жінка: Ой, фух не питай, сьогодні цілий день туди-сюди ганяла, як не в карти, то на перекур. Ой досить про цю роботу. Шо ти там наварив?

Чоловік: Є борщ, є котлетки і пюрешка.

Жінка: Борщ з м’ясом?

Чоловік: Ну звичайно

Жінка: А котлети?

Чоловік: А котлети з фаршу. Сьогодні по скидці в супермаркеті купив.

Жінка: Окей насипай свою стряпню.

(Чоловік підносить все жінці, хліб, миску, ложку)

Чоловік: Смачного моя кохана. Ти їж, їж, мабуть з роботи така голодна прийшла.

(В цей момент жінка кривиться від їжі, і одягає миску на голову своєму чоловіку)

Слухай, я тут бачив в магазині таку класну шубу на тебе, твої подруги всі помруть від заздрощів. Відпросись завтра раніше, поїдемо купимо тобі її.

Жінка: Яке відпросись? Ало? В мене завтра початок цих днів, я мінімум три дня вдома буду, а максимум десять.

Чоловік: Ого, аж десять.Чому так довго?

Жінка: А що думаєш так легко бути жінкою, декілька днів потрібно на реабілітацію, попю антидепресанти, походжу в салон краси, я ж маю право на відпочинок? Ти ж хочеш бачити біля себе щасливу жінку?

Чоловік: Так, так,моє золотце. О, до речі ти сходила на корекцію брів, такі гарні. І новий колір волосся тобі дуже пасує. Я памятаю, що в тебе був відтінок чорний шоколад, а тепер ультра-чорний шоколад. Ой, вже час тобі дивитися серіал. Давай, швиденько біжи до телевізора.

(Жінка потихеньку переходить на диван, вмикає телевізор)

Чоловік: Кохана, скидай шкарпетки, я тобі зроблю масаж ніг.

(Жінка розкидає шкарпетки, чоловік робить масаж, Приходить дитина )

Дитина: Матууусю! Я так скучив. Як в тебе справи на роботі?

Жінка: А, шо? Ой слухайте так втомилась, дайте хоч вздрімну пів годинки.

Чоловік: Кохана,а якщо ти хочеш спати, то можна я на футбол переключу?

Жінка: Мммм, футбол.Ну да, звісно, футбол. Я значить на роботі пахаю, як коняка, мене там за людину не вважають, і вдома я всім до одного місця? Я приходжу додому в надії відпочити і набратися сил, і що я маю? Кислий борщ і футбол?

Чоловік: (Сідає на коліна) О світ очей моїх, назавжди я раб, полонений краси твоєї, мудрості твоєї, пробач мене за егоїзм та непокору. Прости, кохана.

Жінка: Ой, ну все, все. Так і буде, зганаєш мені в магазин по морозиво і чіпси, буде тобі футбол.

Чоловік: Дякую, дякую, золотко ти найкраща.

(Чоловік біжить в магазин, підходить син до мами)

Дитина: Матусю, я сьогодні отримав три 10-ки і дві 11-тки.

Мама: Мій ти розумничок, весь в маму.

Дитина: Ага, а ще я помив посуд, допоміг таткові прибрати в будинку, зробив всі уроки на завтра. І склав для тебе віршика.

Мама: Ну золото, а не дитина. А ну розказуй свій вірш.

Дитина: Матуся рідненька, найкраща у світі

                Для неї готовий усе я робити

                Писати вірші, дарувати квіти

                Й у школі усе навідмінно учити

Мама: Ох, синку, який ти в мене талановитий, весь в маму.

КІНЕЦЬ

Ведучий 1:Це просто неймовірно, як у жінок розвинута візуалізація, яка фантазія, це ж треба все так чітко продумати, до дрібниць. Мені навіть здалось, що я відчув запах борщу. Приготуйтесь, любі жінки, ми сьогодні розкриємо багато ваших секретів. Наступне, що нас здивувало, так це те, що будь яка навіть найсором’язливіша жінка, мріє побувати одна в компанії гарячих мучачо, які дуже гарно танцюють. Отож наступна ситуація із свідомості жінок «Приховані бажання»

Художній номер: танець від хлопців

Ведучий 2:Отож, любі глядачі, ви на власні очі переконалися, що жінки ще ті хитренькі дамочки, голова яких приховує багато цікавого. Йдемо далі, після декількох годин танців з красунчиками, ми натрапили на іншу картину свідомості жінки.

Виявляється, кожна жінка мріє стати першовідкривачем справжніх дієвих методів догляду за своєю красою. І кожна з них іноді занадто багато експериментує, виготовляючи свої власні засоби та вигадуючи свої методи для того, аби бути ще красивішою. Адже багато жінок вважає, що саме зовнішня краса-запорука успіху, хоча це хибна думка. Отож гонитва за красою та вічною молодістю породжує собою так званого «Всесвітньо - визнаного косметолога» Дивимось.

Дівчина:Здравствуйте. Я -власниця лабораторії в Інституті краси. У нашому інституті ми регулярно проводимо моніторинг всіх новинок косметологічного ринку. І ось до якого висновку ми прийшли ... Всі ці засоби для краси не досягають заявленого ефекту.

 

Загалом, мною розроблено комплекс дієвих засобів для підтримки жіночої краси. Без всяких хімікатів!

 

І так, почнемо. Щоб уникнути випадіння волосся, змішайте шампунь і клей. Завдяки такому шампуню, ваша голова буде завжди чистою, а волосся закріплене на віки вічні.

 

Щоб ваші очі здавалися більшими і виразнішими, носіть окуляри лінзами у зворотний бік.

 

Якщо вам здається, що чоловіки не звертають уваги на вашу зону декольте, тобто груди, при нагоді, починайте бити по ним ясеневим віником - увага Вам забезпечена.

 

Якщо ви раптово виявили, що у Вас з восьми кубиків преса помітні тільки чотири, не турбуйтеся, раніше у вас і двох не було.

 

Щоб манікюр вийшов дійсно французьким, робіть його на тлі плаката з Ейфелевою вежею і неодмінно картавте.

 

Раніше епіляція приносила неприємні відчуття, тепер це в минулому, просто треба постояти поруч з багаттям. Не пропустіть можливість пострибати через багаття на свято Івана Купала

 

Що б позбавиться від зайвої ваги, зовсім не обов'язково обмежувати себе в їжі, попросіть головного бухгалтера обмежити Вас в зарплаті і у вас буде осина талія. Або ж вмикайте газ у будинку на всю потужність, і разом із потом вийде як і зайва вага, так і зайві гроші, які б ви витратили на продукти.

 

Якщо Ви не встигаєте ходити в солярій, гуляйте з нездорово-блідою людиною і колір вашої шкіри заграє по-новому.

 

Набридло, що Вас постійно дражнять «рудою»? Дізнайтесь скільки коштує двокімнатна квартира в центрі і сивина поставить в глухий кут Ваших кривдників.

 

Якщо Вам говорять що у Вас некрасиве волосся, відповідайте, що зате у них глибокий внутрішній світ.

 

Позбутися від зморшок допоможе косметичний салон «Сусанін». Косметичний салон «Сусанін» - від нас ще ніхто не повертався ... з зморшками.

 

Скинути 60 кг за один місяць Вам допоможе «Чудо» в упаковці по 20 кг. Носіть «Чудо» з собою і диво відбудеться.

 

Якщо у Вас ламкі нігті і тендітні зуби - Вам допоможе відвар з кальцію.

 

Приховати Ваш вік допоможе гарна брехня.

Таким чином, даний комплекс засобів допоможе вам завжди бути на висоті.

А якщо ні, то скористайтеся драбиною.

 

До побачення!

 

Ведучий 1:Так-так, любі глядачі, ми теж були м’яко кажучи, шоковані такою фантазією наших жінок. Більше того, ми навіть не підозрювали, що все буде так заплутано. Чим далі ми йшли, тим страшніше нам ставало. Знаєте, це як побувати в Маріанському жолобі,де із збільшенням глибини, вже і не знаєш, хто трапиться тобі на шляху, або що.

Отож, глибоко вдихніть, любі глядачки, ми зустріли у голові жінки- справжнісіньких тарганів. Так-так. Вам не почулось. Ми вже подумали, що ця зустріч для нас фатальна, проте, у жіночих тарганів дуже мінливий настрій, а тому нам пощастило їх задобрити і вчасно втекти. Отож, дивимось.

 

Танець дівчат «Таракани»

Сценка:

Ведучий 1: Джордже, ти бачиш те саме, що і я?

Ведучий 2: Кхе-кхе, чарівні міс, дозвольте поцікавитись, ким ви будете?

Тарган 1: Хм, ми таграни. Хіба не бачиш, телепню,які вусики?

Ведучий 2: Та я бачу, просто не віриться.Слухай, Себастіане, в голові у жінок свій Чорнобиль чи що? Чи просто всплеск радіації? Де ти бачив таких великих тарганів до цього? Ану подумай.

Тарган 2: Хлопці, яка радіація? На світі існує близько 5 тисяч видів тарганів, ану подумайте тепер.

Тарган 3: Ой, от до кого ти звертаєшся? Ти подивись на них, хіба ж вони можуть думати, я тебе прошу. В них немає надчутливих антен в голові, як у нас, отже висновок… Ну добре, до висновку дійдемо пізніше.

Ведучий 1: Неймовірно, це справжні жіночі таргани. Я таких зустрічаю вперше.Ви всі такі різні.

Тарган 1: Ну звичайно різні, де ж ви бачили однаковісіньких тарганчиків? Давайте знайомитись. Ось мене звуть «Ану повтори?»

Тарган 2: А мене звуть «Ти мене любиш?»

Тарган 3: А я «Ти мене не любиш!»

Тарган 4: Ну, а я доволі скромна, але коли справа доходить до мене, то всі інші починають себе проявляти з подвійною силою. Мене звуть «Нам потрібно серйозно поговорити». Насправді ми всі працюємо злагоджено і згуртовано, командою, скажемо так.

Тарган 3: Так, а ще нас набагато більше, просто наша хазяйка втомилась, і більшість з нас відпочиває. От коли її організм набереться сил, тоді ми і відриваємось на повну. Ми любимо влаштовувати вечори поезії, чайну церемонію, дискотеку, шабаш.

Тарган 1: Але ви не думайте, ми виховані та дружелюбні. Принаймні, ми між собою ніколи не сваримось.

Ведучий 1: Яка пізнавальна інформація.

Ведучий 2: Так-так, дуже цікаво. Мабуть ви нам і допоможете із вибором найкращого подарунку для жінок.

Тарган 1: О, ні-ні-ні. Справжній чоловік сам повинен знати, що подарувати жінці. Але я підкажу, це повинно бути від щирого серця, щось яскраве, можливо навіть ароматне, солодке, ігристе, з великим сяючимдіамантом, з колючками, і не дешеве. А головне від щирого серця.

Ведучий 1: Ага, завдання зрозумів. Ну, а тепер, вибачте, ми поспішаємо далі. В нас повно справ!

Тарган 2: Які справи? Що може бути важливіше ніж подарунок для жінки на 8 березня, хіба що подарунок на день народження!

Тарган 3: Ви спочатку задурили нам голову ідеєю про подарунок, а  тепер хочете покинути нас самих із цими думками?

Ведучий 2: Так, дами, пробачте, ми не хотіли вас образити! Ось вам цукерки! Будь ласка, тільки не зачіпайте нас! Ааааа!

(Втекли)

Ведучий 2: Короче кажучи, в голові у жінок дуже цікаво, це так звана пригодницька подорож лабіринтами жіночої свідомості. Йдемо далі. Кожна жінка, так чи інакше, рано чи пізно, починає бачити один і той самий нічний кошмар напередодні жіночого свята. Звісно, ми не можемо виключити той факт, що для когось цей кошмар і є реальністю, проте ми все ж хотіли показати вам те, що побачили у голові нашої жінки. Отож, «Нічний кошмар»

«Сценка «Нічний кошмар»

Ведучий 1: Так, дійсно, що кошмар, то кошмар. Я б не хотів так жити.  Після цього, мені відверто стало шкода жінок.

Ведучий 2: Чим далі, тим більше ми розуміли, що нічого не зрозуміли. Тому ми вирішили перейти до плану Б. Ми здогадувались, що нам знадобиться він, проте, не думали чим це все обернеться. Ми вирішили замаскуватися і влаштувати дискотеку з тарагнами. Ми відчували, що вони то точно повинні нам дати хорошу підказку.

Ведучий 1: Але поки що дозвольте вам заспівати пісню від душі. Адже наша піддослідна надихнула нас на написання пісні, для вас, милі дами.

Художній номер пісня

Це найкращий день

Сьогодні у цім залі свято!

Адже сьогодні березневий гарний день

Жінок прекрасних тут багато

Для вас танцюємо й співаємо пісень

І ми вас хочем привітать,

Щоб радість була на душі

Вам слів приємних побажать

Аби мов квіти ви цвіли

Щоб ви почули і у серці

Дзень-дзелень

Це є найкращий Ваш день

 

П-в

Це найкраще свято березня

Хай в душі у Вас буде весна

Ми вітаєм щиро усіх Вас

Адже Ви у нас ну просто клас

Це найкращий день,

Це найкращий день
І не передасть жодна із пісень

Як ми любим Вас, й поважаєм Вас

Мами й вчителі – це усе для нас

Ми танцюєм, ми щасливі

Наша радість виливається наскрізь

А ви в нас такі красиві

Що підібрати ми не можем слів

А як слова тут підбереш,

Коли на серці радісно

Ця радість вже не має меж

Сказати хочем знов і знов

Щоби на серці

Дзень-дзелень

Це є найкращий ваш день

 

Художній номер танець тарганів та хлопців

Ведучий 1: Дорогі наші жінки, аби краще вас зрозуміти ми вирішили переодягнутися і прикинутися прекрасною статтю. Все заради вас. Заради того, аби краще вас зрозуміти

Ведучий 2: Ага, і подарунок підібрати. Насправді із всієї нашої операції ми нічого не зрозуміли, вірніше, не зрозуміли, що вам подарувати на 8 березня. Проте, зрозуміли, що потрібно дарувати вам щодня для вашого щастя.

Ведучий 1: І ось, що це. Це любов, це турбота, це повага, це компліменти, це щирі обійми, це поцілунок зранку та перед сном, це допомога, це своєчасний відпочинок.

Ведучий 2: Жінки, без вас ми- не ми. Ви найкращі! І подарунок на жіночий день – не передасть всього того, на що ви дійсно заслуговуєте.

Ведучий 1: І наостанок ми хочемо подарувати вам відеопривітання!

Ведучий 2: А ще прийміть ці солодощі з побажаннями!

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Етика, 5 клас, Сценарії
До підручника
Етика 5 клас (Фесенко В.І.)
Додано
21 березня 2019
Переглядів
1276
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку