Тематичне оцінювання з теми «Значення приходу в світ Ісуса Христа»

Про матеріал
Даний матеріал буде корисним вчителям основ християнської етики. Для підсумкового уроку.
Перегляд файлу

Тематичне оцінювання з теми

«Значення приходу в світ Ісуса Христа»

Прізвище та ім’я____________________________________________________

Початковий рівень

  1. Місто в якому проходило дитинство Ісуса Христа:

А) Назарет;

Б) Вифлеєм;

В) Хеврон.

2. Прихід Спасителя на землю описано у Біблії:

А) у Старому Завіті;

Б) у Новому Завіті.

3. Чим керується у житті совісна людина у першу чергу:

А) порадами інших людей;

Б) інформацією з Інтернету;

В) Божими заповідями.

Середній рівень

Доповніть речення словами

  1. Ірод звелів повбивати всіх ___________віком до __________років.

 

  1. Коли Ісусові було ________________років, Йосип і Марія взяли Його з собою до _____________________________________________________.
  2. Соломон був сином царя ___________. Коли батько зістарівся, його син став ___________Ізраїля. 

Достатній рівень

  1. Мудрість – це _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. Віра – це _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

 

  1. Благовіщення –  це _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________.

     Високий рівень

Написати роздумування над текстом Святого Письма Мт.2:13-23; Лк.2:21-51. Поміркуй, яким був Ісус у дитинстві?Чого ти навчився в дванадцятирічного Ісуса Христа? Чому важливо бути слухняним своїм батькам?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

1

 

docx
Додано
8 квітня 2019
Переглядів
4515
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку