Свято "Нехай святиться ім'я твоє, мамо"

Про матеріал

Цей матеріал допоможе виховувати турботливе ставлення до дівчини, жінки, матері, бабусі, любов і повагу до своїх мам; викликати прагнення дарувати їм лише позитивні емоції; передати через слова віршів і пісень незгасну синову і доччину любов, безмежну вдячність за безсонні ночі над колискою, за мудрість і тепло.

Перегляд файлу

Вчитель. Добрий день, дорогі гості! Ми гостинно відкриваємо двері для вас – наші  мами‚ бабусі і усі присутні в цьому залі!  Коли Господь створював жінку він  надав їй величезне щастя – щастя материнства .  Також він подарував їй сльози, щоб і  в щасті і в горі вони  спокутували всі біди своїх дітей. Але сьогодні я бажаю щоб на ваших очах були лише сльози радості, радості за своїх дітей. Адже це свято дарують вам ваші діти –  учні нашої школи!   І сьогодні, через слова пісень, віршів, ми передамо Вам незгасну синову і доччину любов, безмежну вдячність за безсонні ночі над колискою, за мудрість за тепло.       А зараз ми з вами складемо вірші про маму. Останні слова в кожному другому рядочку добиратимете всі разом у риму до попереднього.                                   Всі стежинки і дороги                                                                                                                             Йдуть від рідного... ПОРОГУ.

Нас життєвими стежками                                                                                                                      Всіх ведуть за руку... МАМИ.

Все для нас вони зробили,                                                                                                                        Щоб ми в світі не... БЛУДИЛИ.

Мама любить нас! Так само                                                                                                            Кожен любить рідну... МАМУ.

Вміє мама захистити,                                                                                                                            Може дітям все... ПРОСТИТИ.

Що б не трапилося з нами,                                                                                                                Біжимо куди?... ДО МАМИ.

Відведе біду руками,                                                                                                                                          І прихилить небо... МАМА.

Вам не передать словами,                                                                                                                      Як летить душа... ДО МАМИ.

Підростаємо з роками,                                                                                                                                           Але мами завжди... З НАМИ.

То ж за все тобі, матусю,                                                                                                                              Я низесенько... ВКЛОНЮСЯ.

Дитина 1.    Добрий день вам, любі друзі,                                                                                                                                               в                  Що в тіснім зібрались крузі,                                                                                                          в                  Щоб матусь рідненьких,                                                                                                 в                  Бабусь дорогеньких                                                                                                                                                                                         в                  Привітати щиро                                                                                                                             в                  Із весняним святом.

Дитина 2.   Хто життя нам дарував,  

                    Хто часу не шкодував?     

                    Хто навчав нас говорити,

                    Хто найкращий в цілім світі.                                                                                     

Дитина 3.   Хто пісні співав чудові,  

                    Солов’їні, барвінкові?         

                    Перші кроки вчив робити?       

                    Хто найкращий в цілім світі?

Дитина 4.   Хто, як ми, було, хворіли,  

                    Цілі ніченьки не спав?     

                    Все робив, як ми хотіли,               

                    На руках нас колисав?

Дитина 5.    Ви повірте, ми вас любим,                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             в                   І цілуєм, і голубим.                                                                                                                     в                   Та, на жаль, ми знаєм,                                                                                                           в                   Що й неслухняними буваєм.

Дитина 6.     Вибачте, рідненькі,                                                                                                                         в                    Бо й самі не знаєм,                                                                                                                                      в                    Чому це так виходить,                                                                                                                   в                    Чому це так буває.

Дитина 7.     Може, не звичайні ми                                                                                                                                  в                    Діми та Алінки?                                                                                                                                 в                    Може, в нас заховано                                                                                                                                    в                    Якісь там пружинки?                                                                                                                    .                                        Пісня «Восьме Березня»     

Вчитель.  У святкові дні по телевізору часто транслюють веселі передачі. Сьогодні наш телевізор теж покаже багато цікавого. В кожній програмі звучатимуть привітання мамам, бабусям, дівчатам…

Ведуча.  - Добрий день! У студії працюють диктори – Савчук О. та Федорук  Р.

Ведучий.  - Добрий день. В ефірі – канал «Вітулі +».

Ведуча.    - Ознайомтесь з анонсом передач цього святкового дня.

Ведучий. - За кілька хвилин запрошуємо переглянути мультфільм «Нехочуха ».                                                                                                                                                    - Далі передача «Подарунок».                                                                                                       - Потім запрошуємо переглянути програму "Бабусі ― наші друзі".                                          - Наступна передача «Мамині обійми в Україні без війни».                                                                                  - Після цього – програму "Розважайка".                                                                                                                                                                                                                     - А зараз – про погоду.

Ведуча.  - За даними учнів нашої школи, сьогодні по селу, школі  і в нашому залі очікується тиша, усмішки,  сміх, гарний веселий настрій, часом – сильний сміх, без опадів,  на дорогах до школи без перешкод.

Ведучий. - Канал "Вітулі +"  бажає весняного настрою та гарного  відпочинку.

Ведуча.   - А зараз запрошуємо на вернісаж!

                    (Хлопчик сидить за столом, п’є чай… в зал заходить мама)

Мама.       ― Синку, іди  прибери, будь ласка, у своїй кімнаті.

Хлопчик. ― Не хочу. У мене вихідний ― 8 Березня.

Мама.    ― То тоді в магазин по хліб сходи.

Хлопчик.   ― Не хочу!

Мама.   ― Але ж ти повинен допомагати мамі.

Хлопчик. (плачучи)  ―Не хочу! Не хочу! Не хочу! Не хочу! Не хочу! Не хочу!

Мама.  ― А що ж ти хочеш?

Хлопчик.― Мультфільми дивитись (встає з крісла), ігри грати і їсти (крутить маму).

                             (Мама сідає на стілець, і дивиться на нього) .

Хлопчик.  (падає на крісло і мріє вголос) ―Щоб була така країна, де нічого не треба робити… тільки відпочивати…

Мама.  (перебиває хлопчика) ― Нема такої країни! (виходить з кімнати) ― Ледар!

Хлопчик. (кричить) ― І щоб ніяких мам! Тільки веселощі! (закриває очі‚ і ніби засинає)

                                   Танець «Танго»

Хлопчик.   ( сам до себе) ― Ура!!! Моя мрія збулася!

                   (закінчується танець, діти розповідають вірші)

 

Дитина 8.   Сьогодні привітаєм мам з веселим святом.

                   Побажаєм щастя й радості багато.

                   Хай весняне сонце високо здіймається,

                   А матуся мила весело всміхається .

Дитина 9.  Ми з квітами й піснями

                   Зустрічаєм свято мами,

                   І з весною всіх вітаєм,

                   І щасливих днів бажаєм!

Дитина 10.   Дорога матусю!

                     Хай щастя зоряне до тебе лине

                     І безліч літ зозуля накує,

                     Хай доля розквітає, мов калина,

                     Та мудрим буде серденько твоє.

Дитина 11.   Матусю рідна, я молюсь за тебе,

                      Твоя любов мене обігріва.

                       Мені в житті нічого більш не треба ―

                       Лиш ти була б здорова і жива.

Дитина 12.    Мамочко моя!

                       Серцем Бога я благаю,

                       Щоб здоров’я дав тобі,

                       Сили, щоб мене ростити,

                       Добрих людей тобі у дорозі

                       Хай щастя зупиниться в нас на порозі.

Дитина 13     Мамо, ти моє  сонце лагідне, привітне.

                       Від тебе ласка, щедрість і тепло.

                       Нехай сьогодні усмішкою квітне

                       Твоє лице, щоб радісно було.

Дитина 14.    Мамцю кохана, люба, рідненька,

                      Всього тобі зичить доня маленька:

                      Щастя, здоров’я, добра ―

                      Повнісінькі міхи,

                      А ще до того ― з доні потіхи.

Дитина 15.    Матінко рідна! Сонечко ясне!

                      Ти в цілім світі для мене найкраща!

                      Ти найпрекрасніша, найдобріша,

                      Ти, моя матінко, найчарівніша!

Дитина 16.     За добреє серце,

                        За щиру опіку,

                        Будь благословенна, рідна,

                        Від нині і до віку!                     

Дитина 17.    Ти у мене наймиліша,

                       Найрідніша, найгарніша,

                       Ти у мене най… най… най…,

                       Мамочко моя.

                                Пісня «  Матусенька  »

Хлопчик. ― Я так зрозумів, що я потрапив  в Аргентину , але я не хочу бути тут… тут є мами...

Хлопчик. ― Ви не підкажете, як мені потрапити в країну, де не треба нічого робити, і щоб там не було мам?

Усі (хором)    ― Ми про таку країну не чули!

Дитина 18.   У нас є чарівна квіточка, вона допоможе тобі дістатися до будь-якої країни, тільки скажи для неї. Ось тримай!            

(Хлопчик бере квітку, сідає в крісло, і щось їй шепоче. Тим часом діти виходять, інші діти стають на танець)

                                                 танець  «Вальс»

Хлопчик.   ( сам до себе) ― А це, напевно, Австрія.

Дитина 19.        Спасибі вам і за роботу,

                          За руки ваші і турботу.

                          За те, що вдома повсякчас

                          Ви так піклуєтесь про нас.

Дитина 20.       З Днем 8 Березня, з святом весняним,

                          З першими квітами в цей весняний час!

                          Мами наші любі, мами наші милі ―

                          Ми вітаєм всіх вас.

Дитина 21.       Здрастуй, березень наш  крилатий, ―

                          Перший місяць весни, теплий день,

                          Здрастуй, 8 Березня ― свято

                          Всіх жінок, матерів і пісень.

Дитина 22.          Скільки в мами сонця, щирого тепла.

                          Скільки в мами радості, щедрого добра.

                          Як нам не любити неньку дорогу?

                          Ми перед матусею вічно у боргу.

Дитина 23.           За доброту, за ніжність до нас

                          Ми дуже вдячні вам в цей час.

                          От тому вся дітвора

                          Бажає мамам всім добра.

Дитина 24.       Сьогодні для вас гарна пісня лунає,

                          І кожен з нас матері шану справляє.

                          Спасибі, рідненькі, ― говорять вам діти,

                          За те, що ви є, наші мами на світі.

                                     Пісня  «Мамин день»

Хлопчик. ― І все одно не туди потрапив((

          (Хлопчик  сідає в крісло, і щось їй шепоче. Тим часом діти виходять, інші діти стають на танець)

                                                  танець «Самба »

Хлопчик. ―    Чудесааа! Я потрапив у Бразилію.

 

Дитина 25.         У світле та радісне свято жіноче                                                                           .                          Матусю свою привітати я хочу.                                                                                 .                          Вона в мене добра, вона в мене гарна,                                                                       .                          У домі господиня вона бездоганна.

Дитина 26.         Матусю рідненька  найкраща у  світі,                                                                      .                           Про всіх нас турбуєшся ти,                                                                                .                           Щоб всі ми були одягнені, й ситі,                                                                                    .                           І легко було нам рости.

Дитина 27.         Сповнене мудрості, віри й добра

                            Мамине серце, як сонце гаряче,

                            Лагідне, ніби весняна пора, -

                             Все зрозуміє і все нам пробачить.

Дитина 28.          Щиро  мам  вітаємо тисячу раз,                                                                           .                           Щастя бажаємо в святковий цей час.                                                                   .                           Сили вогненної, праці натхненної,                                                                     .                           Радісних літ.                                                                                                                    .                           Ми вам даруємо цілий світ.

Дитина 29.                Їх теплотою щоранку зігріті

                              Йдуть до школи усміхнені діти.

                              Мамині руки завжди найтепліші

                              Мамине серце завжди найвірніше.

Дитина 30.          Мамині руки щедрі, робочі

                             Втоми не знають зранку до ночі.

                             Ранком, коли ще усі спочивають,

                             Сонце, напевно, вони піднімають!

                                      Пісня «Тільки мама одна»

Хлопчик. ― Ні, ні, ні… Це не  та країна, яку я шукаю… Тут треба танцювати, співати… це тяжко…

(Хлопчик бере квітку, сідає в крісло, і щось їй шепоче. Тим часом діти виходять, інші діти стають на танець)

                                            Танець «Папуаси»

Хлопчик. ― Де це знову я?

Хлопчик.     О, ні! Я попав в Африку! Квіточко, зроби так, щоб я потрапив до своєї матусі. Я завжди  буду слухняним, тільки не залишай мене тут.

                    (Сідає на стілець, ніби засинає ‚ мама підходить до сина)

Мама.   ― Синку, досить спати.

Хлопчик.  (схоплюється) ― Ой… (обдивляється кімнату, а потім переводить погляд на мама)   ― Мама! Справжня моя матуся! (обнімає маму і сідає на крісло)

Мама.   ― Вставай, Нехочуха!                                                                                                      Хлопчик.  (схоплюється) ― Ні!

Мама.  ― Треба в кімнаті прибрати… Нехоч… (не встигає договорити)

Хлопчик.  ― Мамо, в нашому будинку цього слова говорити не-мож-на! Треба, значить треба! (Бере швабру і відро, і, ніби, прибирає)

Мама. (здивовано) ― Ну і чудеса!!!

Ведучий. Ось і мультику кінець, а хто дивився ― молодець!

Ведуча.    Шановні гості, на нашому святі присутні діти, підготовча група, які також  хочуть привітати  мам.  Слово для привітання надається майбутнім першокласникам.

Дитина 1 .      Нехай, як сніг розтануть

                        Всі проблеми - назавжди,

                        І краса мами  не в’яне,

                        Мама наша – хоч куди!

Дитина 2 .      Ми любим вас, кохані  мами!

                        Ми вам бажаємо здоров’ячка багато,

                        Ми хочемо, щоб завжди ви раділи,

                        І щоб в житті ніколи не хворіли.

Дитина 3 .      Кожен любить свою маму,                                                                                                              .                       Бо вона найкраща сама.                                                                                          .                       Найдорожча нам людина –                                                                                                   .                       Люба мамочка єдина!                                                                                                             .                       І тому я вам бажаю,                                                                                                        .                       Щоб, як квітка, ви цвіли,                                                                                                .                       Щоб завжди здорові,                                                                                                          .                       Гарні і щасливі ви були!

Дитина 4 .      Дорога матусі!

                       Бажаю вам щастя і терпіння,

                       Здоров’я від землі і від води.

                       Краси і радості , щасливого цвітіння,

                       Щоб завжди ви були в нас молоді!

Дитина 5 .     В день прекрасний та весняний,

                       Привітання мамі шлю,

                       За любов, турботу, ласку,

                       Щиро їй я дякую.

Дитина 6.        Моя матуся схожа на весну,

                      Красива, наче сонце світанкове.

                      Люблю я усмішку веселу і ясну

                      І кожне слово щире й загадкове.

                                Танець із сердечками                                                                                             Дитина 31.        Спасибі тобі‚ мамо‚  за вселенську турботу,                                                                         .                          За кожну секунду життя.                                                                                                   .                          За ночі без сну та за думи й скорботу,                                                                        .                          За те, що ведеш в майбуття.

Дитина 32.         Ми для вас, матусі, подарунки даруємо.                                                                  .                           Поки що багатства, рідні ми  не маємо.                                                                .                           Та усі слова  в них сповнені любові.                                                                   .                            Дорогі матусі! Будьте всі здорові!                                                                            Діти.                    Подарунки і квіти все для любих мам.                                                                                и                           Ми за все на світі кажемо:                                                                                        м                          ВСІ: СПАСИБІ ВАМ!

Ведучий .   Дорогі гості, зараз пропонуємо подивитись передачу «Розважайка».

Ведуча.   Настав час  трішки повеселитись.

                                              Конкурси

1. Конкурс  «Підмети будинок».

2. Конкурс  «Зав’яжи бант».

3. Конкурс  «Сонечко».

4. Гороскоп на майбутнє.

Вчитель. І останній наш конкурс ―  «Найкраща мама». Умови цього конкурсу були виконані ще раніше, це було домашнє завдання дітей (потрібно було заповнити анкету із кумедними запитаннями). Зараз я хочу оголосити результати конкурсу, чия ж мама все-таки найкраща.

Ведучий. Сьогодні хочеться висловити вдячність не тільки дорогим мамам, а й вам, милі, ласкаві, дорогі бабусі!

Ведуча . Адже це тільки ви, вмієте так безмежно любити своїх дорогих діточок, а тим більше онучат. Недаремно говориться , що справжні діти це — онуки.

Дитина 33.  З радісним святом вітаємо                                                                                                         .                    Наших бабусь дорогих.                                                                                              .                    Від щирого серця бажаємо                                                                                       .                    Здоров'я міцного,                                                                                                         .                    Щастя великого всім.

Дитина 34.  Дорогу мою бабусю!                                                                                                             а                   З 8 Березня вітаю,                                                                                                              в                   Теплих усмішок весняних                                                                                                          а                   Довгих літ прожить бажаю.

Дитина 35.  Буває, що наша бабуся сумує,                                                                                       а                   Буває, як юна ретельно працює.                                                                                       а                   Всім нашим бабусям немає ціни,                                                                                              а                   Їх люблять онуки, бо добрі вони!

Дитина 36.   Люба бабуся, тебе я вітаю,                                                                                     с                    Радості, щастя, здоров’я бажаю!                                                                                       .                     Хай тобі сонечко світить яскраво,                                                                                   .                     Квіти буяють і стеляться трави.

Дитина 37.  Бабусю рідненька!                                                                                                               .                    Бажаю тобі я сто років прожити,                                                                                 .                    Нехай тебе люблять онуки і діти!                                                                            .                    Нехай тебе старість не квапить, минає,                                                                               .                    І серце твоє хай нещастя не крає.

Дитина 38.   Не сумуй, дорогенька,                                                                                                 .                     Що піввіку прожито,                                                                                                           .                     Що на скроні лягла сивина.                                                                                                       .                     Ти для нас найдорожча у світі,                                                                                      .                     Ти для нас, як і сонце, одна.

Дитина 39.   Ми з нашою бабусею великі друзі,                                                                           .                     Добра і турботлива вона.                                                                                                .                     Ми любимо бабусеньку                                                                                              .                     Всім серденьком своїм.                                                                                                      .                     Із нашою бабусею                                                                                                           .                     Нам хороше усім.

Дитина 40.   Дякую бабусю, що ти в мене є,                                                                                .                     Дякую за серце лагідне твоє,                                                                                          .                     За те, що ти терпіння маєш                                                                                               .                     І мене всьому навчаєш.

Дитина 41.    Бабусенька мила є в нашій сім’ї,                                                                               .                      Тож хочеться теж привітати її.                                                                              .                      Бажаю, бабусю, 100 років прожити                                                                       .                      Без горя, без сліз і журби.                                                                                                .                      Дай Боже вам щастя, здоров’я і миру                                                                              .                      На довгії-довгі роки.

Дитина 42.  Дітей і онучат плекає,                                                                                                 .                    Кому і що потрібно добре знає.                                                                                                 .                    Ти, Бабцю, - ціла академія наук,                                                                          ..                   Сприймати вмієш все –                                                                                                              ………….    І радості, і безліч мук.

Дитина 43.   Добрі бабусі!

                     Хай вам сонце сміється

                      Хай добро вам ведеться

                      Хай годинник вам повільно лічить вік

                      А Бог дарує багато щасливих літ

Дитина 44.   У святковий день Жіночий,

                      Тільки-но розплющу очі,

                      До бабусі побіжу.

                      Привітаю і скажу,

                      Що люблю її без тями,

                      Бо піклується за нами!

Дитина 45.   Бабусю рідну я вітаю,

                      Із березневим, ясним днем,

                      І щастя я тобі бажаю,

                      Щоб жила ти без проблем.

Дитина 46.   Моя бабуся люба, гарна, мила.

                      Вона найкраща від усіх людей!

                      І хоч вона вже трохи посивіла,

                      Але так щиро любить нас, дітей.

                                 Пісня « Дорога  бабусю  »

                        (діти дарують подарунки бабусям)

Вчитель.   Коли Господь створив жінку, то наповнив її рікою, щоб вона не тримала свій біль і образи, а виливала їх слізьми. Говорять, що Господь рахує кожну жіночу сльозу.  А скільки тих сліз проливають матері і жінки, коли проводжають своїх синів і чоловіків в пекло прожерливої війни. На жаль,  не всі повертаються живими додому із Аду війни яка зараз рве нашу країну.

 Багато українців вже віддали своє життя за наше небо і сонце, дитячий сміх, мамину любов. І кому як не матерям найтяжче переносити цей непоправний біль втрати. Ми схиляємо голови перед материнськими серцями, котрі розриваються від болю втрати своїх синів – соколят.  І тому сьогодні ми хочемо згадати тих героїчних матерів, котрі моляться за Сина, Чоловіка, Рідну Землю.

Дитина 47.    Чи знаєте скільки на небі сліз від матерів,                                                                    .                      Які не дочекалися синів,                                                                                                  .                      Які у війнах віддали серця,                                                    .                                             .                      Їх пам'ять омиває мами сльоза.

Дитина 48.    Скільки на небі маминих страждань,                                                            .                        .                     Недоспаних ночей, гнітючих ран,                                                                                   .                     Які дітей образи завдали.                                                                                        .                     Скільки тих сліз матусі пролили?

Дитина 49.    Та скільки б мами серце не боліло                                                                           .                      Дітей прощати  завжди  воно уміло.                                                                                   .                      Бо мама має силу неземну,                                                                                    .                      Оберігати дитиночку свою.

Дитина 50.      А скільки зараз плаче матерів, дружин, дітей

                        Які з війни чекають

                        Своїх синів, чоловіків, братів!

                        Які від ворога країну захищають.

                              Пісня «Нам потрібно мирне небо»

Дитина 52.       Ми діти двадцять першого століття,

                         Які родились в світі без війни,

                         Ми діти двадцять першого століття,

                         Які у мирі хочемо рости.

Дитина 52.       Ми хочемо, щоб ця земля квітуча                                                                                .                         На Україні квітами цвіла,                                                                                                       .                         Щоб у сльозах матуся не вмивалась                                                                                   .                         І в лоно пекла сина не вела.

Дитина 53.       Ми хочемо щоб наша Україна –                                                                                .                         Така могутня духом і людьми                                                                              .                         Не вмилася сльозами , не скорилась                                                                          .                         Щоб розцвіли у небі рушники.

Дитина 54.        Щоб розцвіли у лісі первоцвіти,                                                                                            .                         Щоб сонця промінь не погас в бою                                                                                  .                         Я  дитина  двадцять першого століття                                                                            .                         У Господа із криком я молю:                                                                                                     .                         Не допусти, благаю, не потрібно,                                                                         .                         Цю землю обвінчати у бою.                                                                                          .                         Я жити хочу, де матусі руки                                                                                .                         Пестять любов’ю донечку свою!

Дитина 55.       Де ріки буйні, і широкі трави,                                                                                                  .                         Де Українське серце і душа.                                                                                              .                         Ми діти двадцять першого століття,                                                                       .                         Нам не потрібна більше ця війна.                                                                            .                         Ми діти двадцять першого століття,                                                                                   .                         Які у мирі хочемо рости.

                                 Танець «Патріотичний»

Дитина 1:         На світі добрих слів чимало,

Дитина 2:         Але одне — добріш за всіх.

Дитина 3:         Просте, чудове слово — «мама»

Дитина 4:         Тримаємо в серцях своїх.

Дитина 5:         Спасибі , матусю, спасибі рідненька

Дитина 6:         За те, що теплом зігріваєте нас.

Дитина 7:        За те, що в щасливу і скрутну хвилину

Дитина 8:        Ми можемо серцем схилитись до Вас.

Дитина 9:       Спасибі , матусю,що Ви нас зростили

Дитина 10:      І щастя, і долю дали.

Дитина 11:      Спасибі, матусю, за ночі безсонні,

Дитина 12:     За лагідність серця і мудрість буття.

Дитина 13:      Без Вас , наші рідні, не було б не сонця

Дитина 14:      Ні радості, щастя, не було б життя.

Дитина 15:     З початком весни у - мамине свято

Дитина 16:      Для вас пролунало пісень багато.

Дитина 17:      Нехай музика щастя вам грає,

Дитина 18:      І квіти для вас розквітають.

Дитина 19:      Ви будьте гарні, вічно молодійте,

Дитина 20        Здоров’ям тіштесь, успіхи творіть.

Дитина 21:      Щоб вам весело жилося,

Дитина 22:      Все задумане – збулося.

Дитина 23:       Щоб в роботі все горіло,

Дитина 24:       І в кишенях шелестіло.

Дитина 25:     Щоб здорові всі були,

Дитина 26:     До 100 років прожили.

Дитина 27:     А здоров’я вам такого

Дитина 28:     Як у дуба молодого.

Дитина 29:     Нехай Марія – Мати Божа,

Дитина 30:     Береже від зла й біди,

Дитина 31:     Хай буде з вами ласка Божа

Разом:             Сьогодні, завтра і завжди!!!

Ведуча.     А наше свято підійшло вже до завершення. Ще раз вітаємо вас з наступаючим 8 березня.

Ведуча.      І бажаємо нехай весна принесе вам усміхнену долю, щастя, здоров’я, нехай повниться ваш дім добром і радістю.

Дитина 56.    Матусі, бабусі, жінки і дівчата,

                      Вітали вас щиро зі святом малята.

                      Для вас співали, для вас танцювали,

                      Любов і пошану свою дарували!

                      А сподобався вам виступ наш чи ні,

                      Хай засвідчать ваші оплески гучні! 

Дитина 57.    Спасибі вам, що завітали,

                       Нам оплески ці дарували!

                       Чекати будемо вас всі,

                       Щоб дарувати знов  пісні!

Дитина 58.   Хай сонце гріє вам тепліше

                      І світять зорі золоті.

                      Хай 8 Березня частіше

                      Буває в вашому житті.

                      Хай чоловіки вас цінують,

                      Складають оди і пісні,

                      Хай вашу усмішку шанують

                      Не тільки рано навесні!

                           Пісня   « Побажання  »

Ведучі: Шановні  гості, дякуємо за увагу!

Вчитель. Дорогі мами‚ бабусі‚ дівчатка! Ще раз вітаю  вас з наступаючим 8 березня і бажаю  нехай весна принесе вам усміхнену долю, щастя, здоров’я, нехай повниться ваш дім добром і радістю‚ бережіть  родинне вогнище, ростіть своїх прекрасних синів і дочок!  Душевного спокою, тепла молодості і краси вам, дорогі наші жінки! Дякую усім за увагу!

docx
Додано
7 липня 2018
Переглядів
1599
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку