Свято останнього дзвоника для 9-х та 11-х класів в онлайн форматі

Про матеріал
Сценарій свята Останнього дзвоника для учнів9,11 класів в онлайн форматі, розрахований на 35 хвилин
Перегляд файлу

Розробила:
вчитель історії
НВК «Ліцей із ЗШ І-ІІІ ступенів
м. Костянтинівка
Лебедь Наталія Миколаївна

 

 

 

Останній дзвоник

для учнів 9-х та 11-х класів в онлайн режимі.
І. Організаційний момент  (яскрава заставка на головному екрані з веселою музикою)
ІІ. Хід заходу, слова ведучих.

Вед1В  шкільній  оселі  свят  завжди  багато, де  музика  лунає,  чути  спів.

Але  у  нас  сьогодні  надзвичайне  свято  -  ми  вітаємо  своїх  випускників!

Добрий день шановні вчителі, батьки і гості! Сьогодні ми зібралися з нагоди особливого свята. Свята, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Це свято зібрало сьогодні разом нашу дружню родину: учнів, вчителів, батьків.
Вед.2Дорогі друзі! Шановні вчителі! Батьки, гості і всі запрошені. Сьогодні ми зібралися з нагоди свята, яке є традиційним у нашій школі – випуск учнів 11-х класів та отримання  свідоцтв про здобуття базової середньої освіти учнями 9-х класів . Сьогодні ваш день ! Незабутня ця дата, тож дозвольте, це свято вже розпочати!
Лунає Гімн України.
Вед 1. Вітаємо, друзі, учнів 9-А класу, класний керівник Верба Юлія Вікторівна- серед її випускників  велика кількість оптимістів і жартівників , розумниць і розумників, відвертих і впевнених в собі особистостей – є діти у нас в школі –   в усіх святах – вони! Їм  ніколи присісти,  Адже це наші активісти!..........................

(характеристики учнів у віршованій формі)
Вед 2. Раді бачити сьогодні здобувачів освіти 9-Б класу з класним керівником -Кулебою Галиною Дмитрівною. Серед її учнів є інтелектуали, спортсмени - музиканти ,вокалістка , майбутній програміст та навіть флорист

Вед 1. Гучними оплесками вітаємо 9-В клас , класний керівник -Китайгородська Анастасія Ігорівна, в цьому класі найбільша кількість випускників залишає шкільні стіни, серед них добрі і відповідальні діти, лідери шкільного активу .

Вед.1. Свято сьогодні незвичне, ми зустрічаємось не в нашій рідній школі, а  онлайн , ми далеко один від одного, але в той же час  поруч-поруч думками, сподіваннями, мріями і планами на життя-пропоную зараз поринути в подорож країнами та містами, якими роз’їхались наші випускники  і звідти посилають нам свої вітання.
(відео під пісню десь по світу «Десь по світу», вмикаємо відеопрезентацію з учнями 9-х класів, які перебувають в різних куточках внаслідок евакуації)
Вед.2. Багато в школі вчителів, але рідніше класного керівника нікого в школі немає, слово для привітання надається класному керівнику 9…Б…._____________
Вед 1. Дев’ятий клас – це перехрестя. Хтось сміливо зробить крок за поріг ліцею ,  ну, а хтось залишиться і  продовжить навчання в десятому класі. Але це вже інша історія!
Вед 1. А свою нову історію вже дорослого життя розпочнуть незабаром й учні 11—х класів. Червневий день підсумовує напружений навчальний рік –

Він є подією чудовою для тих, хто зветься «випускник», Увага, увага, увага ! Слово надається  класному керівнику 11-А класу –Ганцевич Ларисі Петрівні – досвідченому педагогу, людині, яка виховала не одне покоління добропорядних громадян нашої держави! + після її слів вмикається відео про 11-А клас.
Вед 2.  Багато спогадів по собі залишають в літописі школи  випускники 11- Б класу  під керівництвом  талановитого, креативного педагога – Петровській Антоніні Семеновні. Слово надається класному керівнику 11-Б класу ( після її слів вмикаємо відео про випускнків 11-х кл)

Вед 1. Усе було за час навчання в школі:

Підказки, жарти, записи сумні.

Усе спливло…І нині в дружнім колі

Згадаймо ті щасливі й незабутні дні. (відео загальні миті із школи)+  фотофрагменти.

Вед 2. Очікуванням кожне серце б’ється

Надії вогник ще в очах не згас

Директорові слово надається.

Вона сьогодні привітає вас!

Ведучий IІ. Слово для привітання  надається  керівнику  ліцею ………. .

 Вед.1Випускники! Погляньте на своїх батьків і ви помітите, що на очах у них непрохані сльози. Сльози радості і сльози смутку. І кожен з них  в думках промовляє теж саме: «Боже, вбережи мою дитину!». Бо де б ви не були, що б не робили, вони завжди будуть  думати про вас. Серце батьків ніколи не стомлюється повторювати: «Хай щастить тобі, дитина»
З найкращими побажаннями до своїх  дітей звертаються батьки ( відео запис звернення батьків)

Вед.2. Ось і закінчується наше свято. Сумно прощатися, адже хтось із вас сьогодні востаннє є учнем нашого ліцею, а з рештою ми зустрінемося у новому навчальному році, а свої вітання вчителям і учням вже поспішає адресувати  учениця 9-А класу ………..(відео -танок – вальс)

Вед.І. Бережімо свою вірність і честь

Те святе, чому школа навчила

I щоб кожний, хто знав вас весь час,

Міг сказати: «Це добра людина».

До нових зустрічей!

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
22 вересня 2022
Переглядів
436
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку