Свято Останнього дзвоника. Свято випускників.

Про матеріал
Усі ми знаємо добре, як втомлюються діти на загальношкільних заходах. Але традицій дотримуватися ми повинні. Саме тому з метою збереження усіх основних пунктів заходу та з метою економії часу представляю Вашій увазі компактне традиційне свято Останнього дзвоника.
Перегляд файлу

Свято випускників

Мелодія - 1 (фонова)

В1: Настала довгоочікувана мить. Уже позаду хвилювання, уроки, контрольні.

В2: Неможливо переоцінити старання та працю тих, хто кожен етап проекту намагався пройти гідно, сумлінно працюючи над усіма поставленими завданнями, а їх, ми знаємо, було немало!

В1: Чи знаєш ти, яке майбутнє у Європи?

В2: Знаю! Подивися навколо – на нашу молодь. Саме вони є майбутнім, саме їм належить творити нашу історію!

В1: Тому саме зараз час розпочати кульмінаційний момент нашого дня, а для наших ліцеїстів-випускників він стане кульмінаційним моментом у їхньому шкільному житті! Запрошуємо їх вийти на середину нашого подвіря!

В2: На нашому заході ми вітаємо ліцеїстів 11-А класу і їхнього класного керівника. Вона впродовж усіх років навчання була для випускників порадником, помічником і другом! А її учні – цікаві, хороші та добрі. Позитивні, розумні та допитливі! Вони – діти, які мають великі серця і здатні буденний день перетворити на казку.

В1: Також вітаємо ліцеїстів 11-Б класу та їхнього класного керівника! 11 – Б – це велика родина, дружна сім’я, яка долала усі перешкоди разом, розбивала бар’єри долі й збагатилася духовно, спорудивши фундамент свого майбутнього. А їхній класний керівник розвивала багатогранність учнів, навчала щирості та впевненості у собі.

В2: Поаплодуймо їм! Адже саме сьогоднішнє свято стане останнім у їхньому шкільному житті разом зі всією шкільною родиною!

В1: У цей по-справжньому весняний день зроблять крок назустріч новому етапу свого життя ___ випускників нашого навчального закладу. А це обдаровані, цілеспрямовані, активні, спортивні, творчі та інтелектуальні юнаки та дівчата.

В2: Позаду залишаться незабутні спогади про шкільні роки, які були надзвичайно цікавими і насиченими.

В1: Дорогі випускники! Серед традицій свята Останнього дзвоника хвилюючою  залишається мить, коли  Ви, на спогад про себе, вручите вчителям незабудки на пам'ять про свої шкільні роки. Даруючи незабудку, подякуйте їм за прекрасні роки навчання і дитинства.

Мелодія – 4 (Незабудки вчителям)

 

 

В2: Шкільне прислів'я, мабуть, кожний знає:

"До школи в нас прямують всі стежки!"

Клас одинадцятий! Вас зараз привітає

Надія школи - наші малюки.

В1: Нехай спогадом про сьогоднішнє свято стануть маленькі дзвіночки, які відлунюють у ваших серцях дзвоном шкільних чудових років і будуть пам’яттю про ваше дитинство. Ми просимо першокласників вручити незабудки випускникам.

Мелодія – 5 (Незабудки випускникам)

В1: Хтось з нетерпінням очікує, коли ж продзвенить той заповітний дзвінок, який сповіщатиме про початок чергових літніх канікул.

В2:А хтось, з трепетом в душі чекатиме, коли продзвенить Останній шкільний дзвінок, який сповіщатиме про прощання з дитинством.

В1: Право подати _________ останній дзвінок надається випускнику, ліцеїсту ________________________________________________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________________________________________________

(Дзвоник)

В2: Вже дитинство у школі пройшло,

Юність радісну в школі зустріли,

Тут для кожного сонце зійшло,

Тут Ви вчились, росли і мужніли.

В1: Дитинство ваше вже пішло тихенько.

Самі ви цього ще не зрозуміли.

То ж кульки  в небо відпустіть легенько,

Щоб ваші мрії теж у вись злетіли.

Мелодія – 6 (Кульки)

В2: Та це не всі традиції, яких ми сьогодні повинні дотриматися, щоб провести у зріле та доросле життя наших випускників-ліцеїстів.

В1: Жодна справа, жоден крок і жодна думка не відбувається без Господнього веління. Саме тому зараз ми запрошуємо благословити наших випускників отців, духовних наставників нашого закладу.

Слово отців

docx
Додано
1 серпня 2019
Переглядів
408
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку