Технологія приготування
Сушені гриби варять до готовності, охолоджують, додають
солоні гриби, пропускають через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю шаткують, злегка пасерують на олії, додають гриби і смажать 10-15 хв, потім заправляють оцтом, спеціями і охолоджують.
Вимоги до якості
Маса ікри однорідна, консистенція в'язка. Смак і запах властивий грибам. Колір світло-коричневий.
Правила відпуску
Перед подаванням ікру викладають у салатник гіркою і посипають подрібненою зеленню.
Технологічна карта
Ікра грибна
Сировина |
Брутто |
Нетто |
Гриби сушені |
|
100 |
Маса варених грибів |
|
200 |
Гриби солоні |
793 |
650 |
Цибуля ріпчаста |
149 |
125 |
Олія |
|
3 |
Перець чорний мелений |
|
100 |
Оцет 3 % |
|
25 |
або 9 % |
|
8,3 |
Вихід |
|
1000 |
Технологія приготування
Сушені гриби варять до готовності, охолоджують, додають
солоні гриби, пропускають через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю шаткують, злегка пасерують на олії, додають гриби і смажать 10-15 хв, потім заправляють оцтом, спеціями і охолоджують.
Вимоги до якості
Маса ікри однорідна, консистенція в'язка. Смак і запах властивий грибам. Колір світло-коричневий.
Правила відпуску
Перед подаванням ікру викладають у салатник гіркою і посипають подрібненою зеленню.