Технологічна карта Ікра грибна

Про матеріал

Технологія приготування

Сушені гриби варять до готовності, охолоджують, додають
солоні гриби, пропускають через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю шаткують, злегка пасерують на олії, додають гриби і смажать 10-15 хв, потім заправляють оцтом, спеціями і охолоджують.

Вимоги до якості

Маса ікри однорідна, консистенція в'язка. Смак і запах властивий грибам. Колір світло-коричневий.

Правила відпуску

Перед подаванням ікру викладають у салатник гіркою і посипають подрібненою зеленню.

Перегляд файлу

Технологічна карта

Ікра грибна

Сировина

Брутто

Нетто

Гриби сушені

 

100

Маса варених грибів

 

200

Гриби солоні

793

650

Цибуля ріпчаста

149

125

Олія

 

3

Перець чорний мелений

 

100

Оцет 3 %

 

25

або 9 %

 

8,3

Вихід

 

1000

 
 

Технологія приготування

  Сушені гриби варять до готовності, охолоджують, додають
солоні гриби, пропускають через м'ясорубку. Ріпчасту цибулю шаткують, злегка пасерують на олії, додають гриби і смажать              10-15 хв, потім заправляють оцтом, спеціями і охолоджують. 
 

Вимоги до якості

Маса ікри однорідна, консистенція в'язка. Смак і запах властивий  грибам. Колір світло-коричневий.
 

Правила відпуску

 

Перед подаванням ікру викладають у салатник гіркою і посипають подрібненою зеленню. 
 

 

 

docx
Додано
24 листопада 2018
Переглядів
259
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку