Технологічна карта Риба, тушкована з грибами й томатами

Про матеріал

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

169

86

з напівфабрикатів: судак

112

86

з філе промислового виготовлення: судак

93

86

Борошно пшеничне

5

Олія

5

Маса смаженої риби

75

Цибуля ріпчаста

10

8

Томати свіжі

21

18

Гриби білі свіжі

45

34

або гриби білі сушені

15

Маса готової риби з тушкованими овочами, грибами та соусом

150

Гарнір

150

Вихід

300

Перегляд файлу

Технологічна карта

Риба, тушкована з грибами й томатами

Сировина

Брутто

Нетто

Судак

169

86

з напівфабрикатів: судак

112

86

з філе промислового виготовлення: судак

93

86

Борошно пшеничне

 

5

Олія

 

5

Маса смаженої риби

 

75

Цибуля ріпчаста

10

8

Томати свіжі

21

18

Гриби білі свіжі

45

34

або гриби білі сушені

 

15

Маса готової риби з тушкованими овочами, грибами та соусом

 

150

Гарнір

 

150

Вихід

 

300

 

Технологія приготування

  Порційні шматочки риби, нарізані з філе зі шкіркою без кісток, посипають сіллю, перцем чорним меленим, панірують у борошні і смажать. Смажену рибу кладуть у сотейник, додають пасеровану цибулю, нарізані скибочками томати, свіжі або попередньо зварені сушені гриби, заливають бульйоном і тушкують 20-25 хв. при закритій кришці на слабкому вогні.

Вимоги до якості

        Страва має смак і запах, властиві певному виду риби, з ароматом овочів і спецій. Консистенція м'яка, соковита. Колір риби у розрізі сірий або коричневий . Овочі, які тушкувалися разом з рибою, коричневі або бурі.

Правила відпуску

Подають рибу разом із соусом, овочами і грибами, з якими вона тушкувалася. На гарнір – картопляне пюре або картопля варена.

 

 

 

 

 

docx
Додано
14 серпня 2018
Переглядів
3629
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку