Текст презентації "Секрет стрункої фігури - правильна мотивація"

Про матеріал

Чи траплялося з вами таке, що ви купували річний абонемент в спортзал, але після першого тренування закидали цю справу? А бувало, що на уроках фізичної культури вам не хочеться навантажуватися? Вважаємо, що багато хто відповість позитивно. Як правило, небажання займатися спортом в тій чи іншій мірі пов'язано як з лінню і відсутністю бажання, так і з неправильним психологічним настроєм. Щоб нарешті зайнятися своїм тілом, потрібна правильна і переконлива мотивація. І ми відкриємо вам секрет!

Перегляд файлу

Правильна мотивація – шлях до стрункої фігури

Виступ-презентація для студентів та викладачів коледжу

Підготувала викладач Журавель Л.О.

Чи траплялося з вами таке, що ви купували річний абонемент в спортзал, але після першого і єдиного тренування закидали цю справу? А бувало, що на уроках фізичної культури вам не хочеться навантажуватися?

Вважаємо, що багато хто відповість позитивно. Як правило, небажання займатися спортом в тій чи іншій мірі пов'язано як з лінню і відсутністю бажання, так і з в корені неправильним психологічним настроєм. Щоб нарешті зайнятися своїм тілом, потрібна правильна і переконлива мотивація. І ми відкриємо вам  секрет! Спонукати і вас, і нас самих на фітнес-подвиги здатні підтягнуті і стрункі зірки. Ми розповімо і покажемо вам прекрасних дівчат та жінок, які мало не щодня надихають своїх фанатів на відвідування спортзалу або на роботу над собою вдома. Адже, як відомо, не так важливо місце, де ви будете займатися, як внутрішня готовність постійно вдосконалюватися. А її нашим героям не позичати! Хто ж завдяки наполегливості, силі духу і волі до перемоги, в тому числі і над собою, потрапив в цей список?

Запрошуємо вас до перегляду.

 47-річна співачка Валерія, мати трьох дітей, не дає собі поблажок. У вихідні, під час відпустки, ввечері після зйомок співачка відправляється в спортзал. Найчастіше вона займається йогою: для виконання асан Валерія завжди знаходить і час, і місце. Регулярно Валерія тренується на популярному тренажері Power Plate, який впливає майже на 100% м'язових волокон. 15-хвилинне тренування дорівнює по ефективності годині в спортзалі. Не дивно, що зірка виглядає чудово і буквально світиться. Існує поширена думка, що інтенсивні тренування допомагають продовжити молодість шкіри. Власне, приклад Валерії - відмінне тому підтвердження. У активної знаменитості не тільки фігура, а й погляд юної дівчини. А домогтися останнього, як відомо, набагато складніше, ніж ставити рекорди в тренажерці.

Моя стрункість - це зовсім не дар природи. Щоб добре виглядати, доводиться прикладати масу зусиль - це і фізичні навантаження, і, звичайно ж, суворе дотримання принципів правильного харчування. Я виключила з раціону смажене, копчене, солодке, борошняне, відмовилася від вершкового масла, не їм в один прийом білкові і вуглеводні продукти. Раз в тиждень влаштовую розвантажувальні кефірні дні. Режим харчування волію дробовий, 5-6 разів на день маленькими порціями.

Погляньте на фото співачки Жасмін дворічної давності і сьогодні. Ми впевнені, ви сильно здивуєтеся. 36-річна зірка після народження другої дитини твердо вирішила повернутися в форму і навіть організувала собі вдома персональний спортзал. З ефектною, але схильною до зайвої ваги дами вона трансформувалася в струнку дівчину. У пошуках ідеального виду активності Жасмин освоїла стріпденс, спробувала заняття в черевиках на пружинах і шейпінг. Щоденні тренування швидко дали про себе знати.

Співачка Настя Каменських, одного разу упустила момент і помітно додала у вазі. Але після того, як дівчина приступила до занять з особистим тренером, вона повернулася в колишню форму. В арсеналі співачки заняття йогою, фітнесом і танцями. Щоб не червоніти перед тренером, вона не припиняє тренування навіть під час канікул.

Телеведуча Ксенія Собчак ранок починає з пробіжки, регулярно відвідує спортивний зал.  Вона фанатка спорту.

Співак Віталій Козловський, намагається не гладшати і тримати м'язи в тонусі. Він регулярно відвідує тренажерний зал, щодня виконуючи спеціальний комплекс силових вправ. Крім того, важлива складова тренування співака - бігова доріжка. В результаті артист не упускає можливості продемонструвати голий торс як в соцмережах, так і в кліпах.

Після пологів відома спывачка Кароліна(Ані Лорак) зізналася, що відновити колишню форму було дуже складно. Їй допомогли активні заняття в тренажерному залі і хореографія, та зарядка вранці. Зараз співачка намагається мінімум два рази на тиждень відвідувати спортклуб, де займається з тренером за спеціальною програмою. Своє нове тіло Кароліна з гордістю продемонструвала в кліпі «Обійми мене». До речі, сама Аня не вважає себе худенькою.

Тіна Кароль - співачка Тіна Кароль (24 роки) після народження сина повернула форму за допомогою спорту. Уже через три тижні після пологів вона в прекрасній формі знову вийшла на сцену, і зараз продовжує працювати над собою. Регулярно займається в спортивному клубі з персональним тренером.

Співачка Руслана, яка живе в еко-будинку, активно пропагує здоровий спосіб життя і дає поради про заняття спортом. В її будинку є власний спортзал, який вона відвідує щоранку, після того, як облилася холодною водою. Потім артистка поспішає на пробіжку по пересіченій місцевості. Під час пробіжок вона розспівується і робить вокальні вправи, щоб розробити діафрагму.

Правильне харчування, походи в салони краси і заняття спортом - все це частина професійних обов'язків знаменитостей поряд зі зйомками у фільмах, концертами, червоними килимовими доріжками і випусками нових колекцій. Як то кажуть, у них така робота, красивими бути. Але навіть якщо ви далеко не зірка, а, наприклад, модельєр, художник – модельєр, секретар керівника,  діловод, кравець-закрійник або перукар, регулярні  тренування вам теж будуть дуже  корисні.

Актриса Ольга Сумська, на Водохреща пірнає в ополонку, регулярно займається фітнесом. Особливо їй до душі біг. Вона вважає, що до себе потрібно бути жорсткішим і тоді результат не змусить себе чекати.

Вікторія Дейнеко після пологів схудла на 11 кг.

56 річна Мадонна- затята прихильниця йоги. Вона відкрито заявляє:

Йога - метафора до слова життя. Це тренування для розуму, тіла і душі.

За словами Мадонни, зараз вона почуває себе краще, ніж 20 років тому, і саме йога допомогла їй звільнитися від негативних емоцій і почати жити повноцінним життям. Саме тренування допомагають їй підтримувати організм в тонусі і хорошій формі.

Відома телеведуча Оксана Марченко «Коли прокидаєшся в 6 ранку і працюєш по 16-17 годин, то єдиний порятунок - спорт. Оксана Марченко  каже, що тренування особливо допомагають їй підтримувати організм в тонусі в період зйомок. Крім щоденних пробіжок, двічі в тиждень у Оксани - силові тренування з інструктором. Телеведуча вважає, що фізичні навантаження благотворно впливають не тільки на самопочуття - поліпшується стан шкіри, фігура стає підтягнутою і стрункою. Це дійсно так, адже виглядає Оксана Марченко просто феноменально!

50 - річна Сінді Кроуфорд, мабуть, продовжує залишатися найбільш відомою супермоделлю всіх часів. Її фотографії часто прикрашали обкладинки журналів. Їй вдавалося залишатися в гарній формі всі ці роки, навіть після народження двох дітей. Сінді дотримується зональної дієти, приймаючи маленькі порції їжі в співвідношенні 40% вуглеводів, 30% білків і 30% жирів. Фірмове блюдо Сінді – капустяний суп, який є її головним засобом для контролю ваги. Тренування дозволяють Сінді зберегти обсяг м’язової тканини і підтримувати швидкість метаболізму. Фітнес-фільми Сінді Кроуфорд відомі багатьом прихильницям здорового способу життя.

80- річна Ернестіна Шепард з американського Балтімора потрапила в Книгу рекордів Гіннесса як найбільш доросла культуристка в світі. Фітнес-мотивація: 80-річна Ернестіна Шепард - найстаріша жінка-бодібілдер

 Незважаючи на свій вік, Ернестіна досі викладає фітнес у спортивному клубі і іноді працює моделлю,

Вона була великоваговою дамою середніх років, з задишкою і зайвими кілограмами, яка ненавиділа власне відображення в дзеркалі. «Я була дуже ледачою для спорту, - згадує Ернестіна. - Вправи наганяли на мене жах, адже через них я могла зіпсувати зачіску або зламати нігті ».

Але все змінилося після того, як Шепард зрозуміла, що здоров'я дорожче красивих нігтів. Спочатку Ернестіна ходила на аеробіку з молодшою ​​сестрою, а потім інструктор в спортзалі запропонував їй розпочати працювати з вагою.

Вона їсть  увага  тільки темний  рис, курячі грудки і овочі і тричі в день п'є сирий яєчний білок. День Ернестіна починається досить рано - о 3 годині ночі за розкладом молитва і медитація. О 4 ранку вона відправляється на 16-кілометрову пробіжку. Якщо йде підготовка до марафону, то дистанція збільшується, але в середньому в тиждень Шепард пробігає близько 130 кілометрів. Вже о 8 ранку спортсменка починає вправи, крім того вона займається персональним тренінгом зі своїми клієнтами, а сама бере уроки у колишнього "Містера Всесвіт" Йонні Шамбургер. У 10 вечора Ернестіна лягає спати.

Зростання Ернестіна - 168 сантиметрів, її вага - 59 кілограмів, відсоток жиру в організмі - 9-10 (норма для жінок старше 50 років 16-25 відсотків). У день культуристка споживає 1700 кілокалорій: основу її раціону складають відварені білки, курячі грудки, овочі, коричневий рис і білковий коктейль.

Викладач фізичного виховання Людмила Олександрівна Журавель вважає, що кращі ліки – це фізичні вправи. Чим більше тобі років, тим більше треба рухатися. Кожну вправу слід робити стільки разів, скільки вам років. У свої 56 викладач щодня робить зарядку після пробіжки. Людмила Олександрівна дуже любить працювати в саду, тому у вихідні активно проводить час на присадибній ділянці.

Згадайте, епізод з фільму "Діамантова рука". На стамбульській вуличці, колоритна дівчина заграє до нічого не розуміючих героїв Юрія Нікуліна і Андрія  Миронова, і вимовляє "історичну фразу": "Цигель-цигель, ай-лю- лю! ". Це була Вікторія Островська.

Кілька років тому Вікторія Островська важко захворіла - не могла рушити через хребетну грижу. Але в лікарню лягати відмовилася. Вилікувалася самостійно, за допомогою спеціальної гімнастики. Вікторія Островська - вже багато років популярний  тренер-інструктор з аеробіки та кинезітерапіі в одному з оздоровчих центрів доктора Сергія Михайловича Бубновского у Москві. У свої 74 роки   продовжує активно працювати.

І на самкінець радимо вам звертати увагу на наших домашніх улюбленців. Не забувайте про те, що багато вправ люди запозичили саме від них.

Тож шановні студенти та педагоги,  ви побачили,  для того, щоб в будь якому віці виглядати молодо, бути здоровою, гнучкою, почуватися бадьоро потрібно не лінуватися, а щодня шукати мотивацію і займатися фізичними вправами. Почніть не з понеділка, а вже сьогодні! Будьте красиві, здорові, успішні!. Дякуємо за увагу.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

docx
Додано
8 грудня 2018
Переглядів
720
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку