Текст виступу перед педагогічною радою "Мій досвід роботи"

Про матеріал
Опис досвіду роботи вчителя початкових класів перед атестанційною комісією.
Перегляд файлу

            Презентую досвід роботи вчителя початкових класів

Робота складається з секторів:

-візитка(педагогічне кредо, життєве кредо, загальні відомості про освіту).

-курси підвищення кваліфікації;

-самоосвіта;

-педпроблема та робота над нею;

-робота вчителя англійською мови у початковій школі;

-класний керівник;

-виховна робота;

-творча майстерка;

-перспективні плани.

 

 

Розпочну зі свого життєвого кредо

,,Любов та праця є наріжними каменями нашої людяності,,

                                                                                    (З.Фрейд)

Якщо вчитель має тільки любов до справи, то він буде добрим учителем. Якщо вчитель відчуває тільки любов до учня, як батько чи мати, він буде кращим за того вчителя, який прочитає усі книжки, але не відчуває любові ні до справи, ні до учня. Якщо вчитель поєднує в собі любов до справи і до учнів, він  може стати досконалим  учителем!

Моє педагогічне кредо «Покажи мені своїх учнів і я побачу тебе.»

                                                                                     (А.Дістерверг)

у 2007 році закінчила Луцький педагогічний коледж за спеціальністю Початкове навчання і здобула кваліфікацію вчителя початкової школи ,вчителя англійської мови в початковій школі. У 2013 закінчила Східноєвропейський університет  і отримала повну вищу освіту за спеціальністю Історія.

Курси підвищення кваліфікації 

-курси підвищення кваліфікації ВІППО

-курси підвищення кваліфікації вчителів,які працюють у НУШ

Самоосвіта

-участь у школі молодого педагога;

-участь у семінарах;

-онлайн курси.

 

Педпроблема: розвиток пізнавальної активності учнів засобами дидактичної гри на інтегрованих уроках в нуш. Дидактична гра  є незмінним атрибутом в освітнього процесу в початковій школі. Для кращого візуального аналізу проблеми над якою працю пропоную до уваги Хмару слів або Хмару тегів,яка розкриває суть проблеми. Ігри  розвивають пізнавальну активність ,розвивають мовлення та сприяють розвитку емоційно-вольової сфери. Ігри,які використовую на інтегрованих уроках.

«Сортуємо сміття» «Мій дім » «Математичні пазли »

Primary school

Відомо що ігри це прекрасний спосіб вивчити мову.Розвиток будь – яких вмінь краще розвивається коли ми розслабленні і щасливі,коли ми не боїмося зробити помилку. На уроках англійської мови використовую ігри Snowball,Memory game,bingo,

Підсумовуючи можна сказати ,що ігрова діяльність розвиває мовленнєві навички учнів та формує позитивні якості  особистості , активної позиції учня в колективі  та суспільстві.

Go Camp

Мала можливість дві долучитись до такого надзвичайно  цікавого заходу літній мовний табір Go Camp від найбільшої освітньої волонтерської програми ,де волонтери з Великобританії,Словенії та Канади навчали нас та школярів англійської мови.Сектор називається командний гравець,тому що для роботи такого маштабу потрібно працювати дружньою та міцною командою.

З вересня 2021 року я стала класним керівником 1-б класу. Як класний керівник намагаюся побудувати співпрацю учнів,вчителя та батьків, тобто педагогіку партнерства,орієнтовану на діалог,взаємодію та взаємоповагу. Зі своїми учнями беремо участь у шкільному житті.

Виховна робота

У виховній роботі використовую різні види діяльності До дня Козацтва проводили разом з учнями 1а класу квест У пошуках козацького скарбу,проводили заняття з елентами тренінгу Беспечна дорога, брали участь у новорічному святкуванні та проводили майстер клас по розпису імбирного печива,до дня народження Лесі Українки познайомились з творчістю поетеси, вивчили вірш та навіть коротеньке відео.

Творча майстерка

Ми креативні та вміємо працювати із різними матеріалами. Хочу показати роботи учнів,які розміщуємо у нашому куточку творчості.

  Останій слайд моєї презентації має назву Перспективні плани і тут ви можете побачити модель випускника НУШ.

Особистість,  патріот , лідер, комунікатор, фантазер, ерудит та іноватор.

docx
Додано
31 березня 2021
Переглядів
341
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку