Тема презентації "Херсонськи митці ці для рідного міста"

Про матеріал
Талановиті херсонці-митці, що повертаються до міста,  будуть і надалі прикрашати рідний Херсон,щоб подивившись на художні роботи , ми розуміли,що місто живе ,що воно незламне.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Херсонська загальноосвітня школа ІІ-ІІІ ступенів №54 з поглибленним вивченням іспанської та інших іноземних мов. Херсонської міської ради « Херсонськи митці для рідного міста »Презентація вчителя вищої категоріїз трудового навчання, технологій та мистецтва. Моісєєвої Ірини Борисівни

Номер слайду 2

Підборка херсонських сховищ-головна функція художників. Коли стоїш на зупинці і смуток тебе накриває — підходиш, а все таке яскраве. Задивляєшся і думаєш "дай Боже цій людині, яка це робить, здоровʼя", — сказала херсонка.

Номер слайду 3

Фестиваль стартував 28 червня 2023 року на День Конституції та мав завершитися до Дня Незалежності. Однак охочих створити свій мурал на вуличних укриттях чимало, тож на цьому вирішили не зупинятися. Потрібно в такій складній ситуації все ж надавати людям позитив. І позитив має йти повсюди на вулицях. Талановиті херсонці-митці, що повертаються до міста,  будуть і надалі розмальовувати наші укриття», –  говорить в інтерв’ю  Світлана Думинська, начальниця управління культури Херсонської міської ради.

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, 7 клас, Презентації
Додано
10 січня
Переглядів
66
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку