Тема "Санітарно-бактеріологічний контроль"

Про матеріал
Тест "Санітарно-бактеріологічний контроль за обладнанням" можна використати на будь-якому етапі уроку.
Перегляд файлу

Санітарно-бактеріологічний контроль за обладнанням

1.Для миття столового посуду використовують:

  1.      тригніздові ванни,
  2.      двогніздові ванни.

2.Для миття скляного посуду використовують:

  1.      тригніздові ванни,
  2.      двогніздові ванни.

3.Двогніздові ванни використовують для миття:

  1.      столового посуду,
  2.      скляного посуду,
  3.      кухонного посуду

4. В кінці робочого дня здійснюється дезинфекція всього столового посуду та приборів:

  1.      0,2 % розчином хлорного вапна,
  2.      0,8 % розчином хлорного вапна,
  3.      0,2 % розчином хлоарміну,
  4.      0,8 % розчином хлоарміну

5.В кінці робочого дня здійснюється дезинфекція всього столового посуду та приборів:

  1.      при температурі не нижче від 50˚ протягом 10 хв,
  2.      при температурі не вище від 50˚ протягом 10 хв,
  3.      при температурі не нижче від 50˚ протягом 5 хв,
  4.      при температурі не нижче від 50˚

6.Сита, через які проціджують бульйони, соки, буряковий відвар кипятять протягом:

  1.      15 хвилин,
  2.      5 хвилин,
  3.      10 хвилин

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Біологія, Інші матеріали
Додано
6 жовтня 2023
Переглядів
192
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку