Тема: Стереозвук для 9 класу мистецтво

Про матеріал
Презентація для 9 класу Стереозвук,експресії емоцій та образи. Зміст: що таке стерео звук, хто перший використав стерео звук, що таке монтаж, яким він буває, що таке саунд дизайнер та що таке саунд дизайн
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Стереозвук,експресії емоцій та образів

Номер слайду 2

Що таке стерео звук?Стерео звук-відтворення звуку із використанням двох або більше незалежних звукових каналів, завдяки цьому можна досягти ефекту, наче звук іде з різних напрямків.

Номер слайду 3

Перший використав стерео звук. Першу спробу використати просторовий звук і музичний звукозапис у кіно зробив 1940 року Волт Дісней, який зняв анімаційний фільм «Фантазія». Саме тоді звук уперше фізично «оточив» глядача, помістивши його в простір екранної історії.

Номер слайду 4

Що таке монтаж?Монтаж-творчий і технічний процес в кінематографі, на телебаченні або звукозаписних студіях, що дозволяє в результаті з'єднання окремих фрагментів вихідних записів отримати єдиний, композиційний цілий твір. Монтаж буває: Звуковим Кадровим

Номер слайду 5

Хто такий Саунд дизайнер Саунд дизайн - це створення звукошумних эфектів,яких не існує в природі. Він використовується в різних областях, включаючи кіновиробництво. Саунд дизайнер-це людина яка створює звукошумні ефекти ,яких не існує в природі. Наприклад: голос інопланетянина , звуки динозавра.

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, Презентації
Додано
15 березня 2023
Переглядів
215
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку