Тема: "Знайомство з інструментом Їх класифікація та призначення."

Про матеріал
ПП 04.03 Правила експлуатації перукарського інструменту та техніка безпеки. Тема: "Знайомство з інструментом Їх класифікація та призначення."
Зміст слайдів
Номер слайду 1

"Знайомство з інструментом. Їх класифікація."

Номер слайду 2

Інструменти — знаряддя виробництва перукаря, що використовуються для виконання різних операцій з волоссям, в результаті якого воно змінює свій стан. Під зміною стану волосся в даному випадку слід розуміти укорочення при стрижці або голінні, надання йому тієї або іншої форми за допомогою бігуді, затисків, гребінців, коклюшок, щипців, ручного фена і ін. Зміна стану волосся при допомозі інструментів може здійснюватись як на окремих ділянках волосяного покриву голови, так і на всьому волоссі.

Номер слайду 3

Всі використовувані для обробки волосся в перукарнях інструменти залежно від призначення можна розділити на групи:інструменти для розчісування волосся;Різальні інструменти для стрижки волоссяінструменти для завивки Інструменти для укладання волосся.

Номер слайду 4

інструменти для розчісування волосся. Гребінці. Найпоширеніший і необхідний інструмент перукаря — гребінець. Без нього неможливе виконання жодної операції по обробці волосся. Матеріали, з яких виготовляють гребінці, повинні бути стійкими до дії хімічних речовин, вживаних в перукарнях, не деформуватися від гарячої води, добре відшліфовані, оскільки задирки на зубцях можуть пошкодити зовнішній лусковий шар волосся, а також шкіру волосяного покриву. Необхідно також, щоб гребінці виготовлялися з матеріалу, не здатного накопичувати електричні заряди.

Номер слайду 5

ВИДИ І ПРИЗНАЧЕННЯдля розчісування волосся, спутаного після миттядля розчісування волосся при освітленні і забарвленні гребінці, використовувані під час стрижки, дозволяючі виконувати тушування гребінці з вилочкоюгребінці-щітки гребінці для збивання волоссягребінці для стрижки вусівфілірувальні гребінці для вичісування і стрижки волосся Гребінець «флотопер"Гребінець «страйпер»ГРЕБІНЦі

Номер слайду 6

ВИДИ І ПРИЗНАЧЕННЯЩІТКИ Круглі «брашинг»Плоскі каркасні «бомбаж»Плоскі щітки

Номер слайду 7

Інструменти для стрижки волосся. НОЖИЦІ ПряміФілірувальніПрапорніГарячі

Номер слайду 8

БРИТВА Небезпечні бритвибезпечні бритви. Філірувальні бритви

Номер слайду 9

Електричні машинки Вібраційні машинки. Акумуляторні машинки. Роторні машинки

Номер слайду 10

ІНСТРУМЕНТИ ДЛЯ УКЛАДАННЯ ВОЛОССЯБігуді. Термощипці. Фени.

Номер слайду 11

Поверхня покрита сплавом титану і турмаліну. Поєднання цих матеріалів робить його надзвичайно міцним, супергладким і довговічним. При нагріванні виникають негативні іони, вони нейтралізують статичний заряд волосся. Це властивість і підвищена гладкість дають можливість при укладанні дбайливо, м'яко, легко ковзати по пасмам. Тертя відсутнє — структура волосся не страждає. Сплав робить нагрівання плойки рівномірним. Особливості:стильний дизайн;іонізатор;швидкий нагрів - 8 сек;терморегулятор - 140°C - 210°C;система контролю температури;індикатор роботи;захисна система;професійний шнур.. Характеристики:потужність - 79 Вт;довжина шнура - 2,7 м;Виробник — Франція.

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, Презентації
Додано
28 лютого 2023
Переглядів
382
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку