Тематичний план з предмета “Технологія приготування їжі з основами товарознавства”

Про матеріал

з/п

Тема

Кількість годин

Всього

З них на лабораторно-практичні роботи

1

Вступ. Хімічний склад продуктів харчування

10

2

Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки

14

4

3

Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

12

4

4

М'ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

16

4

5

Теплова кулінарна обробка продуктів

6

6

Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв

10

4

7

Технологія приготування супів

14

4

8

Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв

4

9

Технологія приготування страв з овочів

8

4

10

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього

8

4

Всього годин:

102

28

Перегляд файлу

Тематичний план з предмета

“Технологія приготування їжі з основами товарознавства”

 

з/п

 

 

 

Тема

 

Кількість годин

 

Всього

З них на лабораторно-практичні роботи

1

Вступ. Хімічний склад продуктів харчування

10

 

2

Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки

14

4

3

Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

12

4

4

М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

16

4

5

Теплова кулінарна обробка продуктів

6

 

6

Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв

10

4

7

Технологія приготування супів

14

4

8

Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв

4

 

9

Технологія приготування страв з овочів

8

4

10

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього

8

4

 

Всього годин:

 

102

28

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Технології, Планування
Додано
28 червня 2018
Переглядів
1589
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку