№ з/п | Тема | Кількість годин | |
Всього | З них на лабораторно-практичні роботи | ||
1 | Вступ. Хімічний склад продуктів харчування | 10 | |
2 | Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки | 14 | 4 |
3 | Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів | 12 | 4 |
4 | М'ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів | 16 | 4 |
5 | Теплова кулінарна обробка продуктів | 6 | |
6 | Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв | 10 | 4 |
7 | Технологія приготування супів | 14 | 4 |
8 | Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв | 4 | |
9 | Технологія приготування страв з овочів | 8 | 4 |
10 | Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього | 8 | 4 |
Всього годин: | 102 | 28 |
Тематичний план з предмета
“Технологія приготування їжі з основами товарознавства”
№ з/п
|
Тема
|
Кількість годин
|
|
Всього |
З них на лабораторно-практичні роботи |
||
1 |
Вступ. Хімічний склад продуктів харчування |
10 |
|
2 |
Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки |
14 |
4 |
3 |
Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів |
12 |
4 |
4 |
М’ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів |
16 |
4 |
5 |
Теплова кулінарна обробка продуктів |
6 |
|
6 |
Крупи, бобові, макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв |
10 |
4 |
7 |
Технологія приготування супів |
14 |
4 |
8 |
Яйця, яєчні продукти: обробка, технологія приготування страв |
4 |
|
9 |
Технологія приготування страв з овочів |
8 |
4 |
10 |
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього |
8 |
4 |
|
Всього годин:
|
102 |
28 |