Теплі кольори. 5 клас. Жираф

Про матеріал
Створення композиції в теплих кольорах. Покрокове пояснення виконання роботи для використання під час дистанційного навчання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТЕПЛІ КОЛЬОРИкольорознавство5 клас. Розробка уроку для дистанційного навчання вчителя образотворчого мистецтва Василевської Г. В.

Номер слайду 2

Методи та прийоми роботи: Пояснювально-ілюстративний, наочний, практичний,Формування образотворчих знань, умінь і навичок. Техніка виконання: Живопис акварельними фарбами, гуашшю, графіка маркерами, ручками, кольоровими олівцями. Матеріали та обладнання:аркуш А4, простий олівець, ластик, фарби, пензлі, маркери, кольорові олівці.

Номер слайду 3

ХРОМАТИЧНІ КОЛЬОРИХроматичні – це кольори спектру і всі допоміжні кольори, які утворює спектр. КОЛІРНЕ КОЛО

Номер слайду 4

ТЕПЛІ КОЛЬОРИТеплі кольори: червоний, жовтий, помаранчевий та всі кольори, в яких міститься хоч частинка цих кольорів. Теплі кольори нагадують колір сонця, вогню, того, що в природі справді дає тепло.

Номер слайду 5

ЖИРАФВ далекій жаркій Африці живе неймовірна тварина жираф. Ось цікаві факти про жирафа:1. Жираф – це найвища наземна тварина на планеті. Зріст жирафа сягає 4,7–5,7 метра.2. Жирафи не вміють позіхати, зате вміють мукати, шипіти, гарчати і свистіти. Весь цей набір звуків вони використовують для спілкування.3. Малюнок на шкірі жирафа унікальний, як відбитки пальця у людей. ЗАВДАННЯ: Намалюйте жирафа в теплих кольорах з унікальним малюнком на шкірі.

Номер слайду 6

І етап. На вертикальному аркуші А4 проведіть посередині вертикальну осьову лінію. Побудуйте великий овал. Це буде голова жирафа. Нижче намалюйте коло меншого розміру. Це буде морда тварини. Поєднайте овал і коло між собою дугоподібними лініями.

Номер слайду 7

ІІ етап. На голові жирафа симетрично намалюйте вуха та ріжки. Намалюйте ніс, який починається в центрі маленького кола, а закінчується біля вух. Додайте очі. Намалюйте шию, яку видно частково.

Номер слайду 8

ІІІ етап. Видаліть зайві лінії. Домалюйте посмішку. За бажанням додайте квітку або гілочку, яку жираф тримає в зубах. Розмалюйте жирафа фарбами, маркерами або олівцями, використовуючи теплі кольори.

Номер слайду 9

ЗРАЗКИ РОБІТ

Номер слайду 10

ЗРАЗКИ РОБІТ

pptx
Додано
6 березня 2023
Переглядів
637
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку