Тест «Кулінарія»
Сформувати практичні вміння приготування їжі, розвивати творче мислення, увагу, уяву. Виховувати самостійність, відповідальність, культуру харчування.
Підготовка столу до сніданку, обіду, вечері називається...
1.Сервіруванням +
2. Сніданком
3. Кулінарія
Перелік продуктів та норма їх витрати під час приготування страв, а також вказівки до способу приготування називається...
1. Рецептом+
2. Норма
3. Перелік
На якій відстані треба тримати виделку.
1. 30-40 см+
2. 50-60 см
3. 10-20 см
Сандвічі - це...
1. Дорожні бутерброди +
2. Вечірні бутерброди
3. Бутерброди для пікніка.
Другим хлібом називають...
1. Картоплю +
2.Буряк
3. Часник
Щоб яйця були некрутими їх треба варити...
1. 4-5 хв.+
2. 7-8 хв.
3. 10 хв.
Приймання їжі в один і той же час це...
1. Режим харчування+
2. Дієта
3. Розпорядок дня
Це тоненький шматочок хліба з маслом і різними гастрономічними і кулінарними виробами і називається...
1. Бутерброд+
2. Булочка
3. Млинці
Мистецтво приготування їжі називаються...
1. Кулінарією+
2. Мистецтво фотографії
3.Музичне мистецтво
Посуд, в якому готують перші страви - це...
1. Каструля+
2. Миска
3.Відро